Italien, Portogruaro
Italien, Salerno
...Färska ansjovisar av uteslutande italienskt ursprung (område FAO 37.1.2.3), bearbetade samma dag och marinerade i vinäger. Förpackade i blandad olja, 20% extra jungfruolja, 80% solrosolja med färska aromer. Förpackade i vakuumförpackning. Ansjovisar (Engraulis encrasicolus), 80% solrosolja 20%, extra jungfruolja, vinäger, antioxidant, smakförstärkare, arom, salt, naturliga aromer. TMC 120 dagar...
Portfölj (8)
Spanien, Sevilla
"Sea Delight" genom sitt märke "Manuel Claros" väljer endast de bästa råvarorna för alla sina produkter. Vi är producenter, hantverksmässiga tillverkare av kvalitet: - Filéer av ansjovis i olivolja - Färska ansjovisar i vinäger - Ansjovis med oliver och banderillas - Sardiner i olivolja sill (naturlig, med paprikapulver och i rullar med gurka) - Gourmetutbud (ansjovis, ansjovisar...) Kvali...
Portfölj (3)
...Solrosolja, kombinerat med vinäger och salt, förbättrar smaken. En av de mest klassiska men älskade smakerna av skaldjur är ansjovis, som pryder era bord i sin marinerade form med sin unika smak.
Portfölj (5)
Italien, Sciacca
... känt på marknaden för sin exceptionella innovationsförmåga. Företaget Carlino s.r.l. producerar ansjovisfiléer i olja, sardinfiler i olja, ansjovispasta, saltad ansjovis, saltade sardiner, marinerade ansjovisfiléer och Colatura. Använd fisken är känd för sin utmärkta smak, färskhet och ljushet, bearbetad med kyla för att bevara näringsmässiga, kvalitativa och organoleptiska värden enligt de strikta kontrollerna i vårt kvalitetssystem.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play