... pastöriserade och marinerade i olja. Föreslagna Användningar Färdigrätter, Pizzor, Smörgåsar, Sallader, Förrätter, etc. Produktinformation Förvaring: – 18 grader Celsius Hållbarhet: 2 år Förpackningsalternativ I en 10 kg kartong Doy Pack (1,2 kg)...
Portfölj (30)
Frankrike, Malataverne
... passar perfekt med den marinerade ansjoviskfilén i olivolja. Om du har ett recept som främst använder dessa ingredienser, kan du utan tvekan lägga till ansjovis och lyckas varje gång: - Grön eller svart oliv - Tomat (färsk, krossad, körsbärstomat...) - Kapris - Grillad paprika - Zucchini - Potatis - Mozzarella- och fetaost - Hårdkokt ägg, majonnäs eller omelett - Vitlöksklyftor.
Portfölj (188)
Grekland, Corinth
...Ett autentiskt grekiskt recept med marinerade sniglar, vinäger, vitlök och en touch av chilipeppar. Njut av det bara med bröd, lägg till det i en grönsallad, kokta, mosade potatisar eller smaka helt enkelt på en bruschetta med paprikor och soltorkade tomater. Färdig att servera produkt.
Portfölj (8)
Tyskland, Hamburg
...Ursprung: Turkiet, mycket intensiv tomatsmak med låg fuktutsläpp vid vidare bearbetning och låg total bakteriehalt genom ugnstorkning. Restfukt efter ugnstorkning 65-75% Röda tomater, körsbärstomater, gula tomater i storlekarna 10x10, 15x15 eller 20x20 Natur eller marinerade Marinad kan anpassas efter kundens önskemål Vakuum- och påsepackning, pastöriserad, 1-5 liter eller IQF kartong 1x10kg, 4x2,5kg, 10x1kg BRC-certifierad, kosher, High Care, Field to Fork...
Portfölj (10)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play