Spanien, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. är ett agroalimentärt företag som startade sin verksamhet år 1986, som en fortsättning på ett integrerat projekt som omfattar hela kedjan från produktion av svin, slakteri, styckningssal, till omvandling av produkterna. Filosofin bakom detta projekt kom från fyra partners med idén att skapa mervärde till svinproduktionen och samtidigt skapa arbetstillfällen som skulle hj...
Portfölj (34)
Frankrike, Carquefou
...Ett komplett utbud av stekar: traditionellt rökt, Orloff, skogsstil, getost & konserverade tomater, tre ostar, plommon-aprikoser, tartiflette, Och även marinerat kött: mexikanska revben, provençalsk, osv.
Frankrike, Roubia
... med en aromatisk densitet som bärs av en elegant frukt. Köttet är mjukt. Ett feminint vin från Rhône.\n\nACCORDS METS-VINS\nVinterrätter, marinerat kött, BBQ revben, vilt. Kraftiga krämiga ostar.\nPrestigevin. Bäst att dricka vid 17°C.\n\nInnehåll (L):0,75\nBruttovikt (kg):1,5\nAlkoholhalt (%):14,5"}...
Portfölj (28)
... - Skuren och ströost - Snacks - Marinerat kött & fågel Särskilda fördelar - Förbättrad hållbarhet genom MAP eller vakuumteknik - Lämplig för mat på språng - Lämplig för mikrovågsugn och ångkokning - Passar som snackförpackning i bilens dryckeshållare - Produkter förblir färska genom återförslutningsbara dragkedjor & skruvkorkar - Hög varumärkesigenkänning och differentiering - Återförslutbarhet förhindrar läckage av produkterna...
Portfölj (14)
Frankrike, Auros
... Bayonne-skinka, chorizo i naturligt hölje med sin blomma, perchkorv, rullad ventrèche (fransk pancetta) och platt. Vi tillverkar också kokt charkuterier: hemgjord vitlökssalami, baskisk pâté med Espelette-peppar, vår berömda mormors pâté (med cognac, gräddfil och små svampar), kokt skinka, boudin med béarnaisk kött, galabar-boudin och boudin brasse med kött, samt terrin av svinsvans. Dessutom producerar vi marinerat kött för grillning som vår berömda grillskinka i Lomo-stil och färska korvar.
Portfölj (31)
Belgien, Charleroi
Super Stora Slakteriet i Charleroi är specialist på köttpaket för grillning (spett, marinerat kött). Det erbjuder också ett varierat utbud av kött: nötkött, lamm, kalv, fläskkött, häst, fågel.
Spanien, Quart
Coopecarn är ett internationellt företag med över 50 års historia. Beläget nära Barcelona och med bra tillgång till Frankrike. Företaget har specialiserat sig på produktion av marinerat kött: fläskkött, nötkött och fågel. År 2008 markerade starten för verksamheten med marinerade produkter, och idag är det redan ett ledande företag på den europeiska marknaden för marinerade produkter. Vi är...
Portfölj (9)
Italien, Busto Arsizio
Cucù Chanel är en brasiliansk restaurang som erbjuder sina kunder de bästa brasilianska recepten, inklusive den berömda churrascon, en blandgrillning bestående av olika sorters marinerat kött som sedan grillas. Den typiska restaurangen erbjuder en miljö där det är lätt att känna sig som hemma, samtidigt som man avnjuter en kvalitetsmat som är både smakrik och kraftfull. Förutom rätterna från det...
... strutsuppfödning. Den familjära atmosfären på arbetsplatsen påverkar produktens kvalitet positivt. Våra produkter når också företag som producerar hälsosam hundmat. För närvarande utvecklar vi hälsosamma produkter som använder strutskött, såsom strutsburgare, korv, grillkorv och marinerat strutskött. Vi fokuserar på produktkvalitet och de hälsofördelar som strutskött har, vilket är många. Vi...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play