...Notre Dame är en av Nominettes signaturpasta. Tillverkad främst av mjukt vete och durumvete, representerar dess ikoniska form ett av de vackraste emblem i Frankrike.
Nettovikt: 150g...
...Sammansättning: 100% Mjukt Vetemjöl och Vatten
Tillagning: max 4 till 6 minuter
Förvaring: på en torr och tempererad plats.
4 Former: Penne, Snurror, Snäckor och Curvi Rigati
Allergen: Gluten
Pasta: 500g...
...Denna vetepasta är tillverkad av utvalt högkvalitativt vetemjöl, enligt en speciell teknik, samtidigt som den behåller gamla produktionstraditioner. Speciella produktionsprocesser säkerställer att pastan under tillagning inte klibbar ihop eller blir mjuk, och behåller sin smak och gula färg. Pastan innehåller inga artificiella tillsatser. Denna pasta innehåller B-vitaminer, som är nödvändiga för...
... hantverksmässig!
Du kommer att älska vår pasta i gemilli-form! Och för en mjukt krispig textur, välj al dente tillagning.
Användartips: koka upp vattnet, snabb tillagning 3/4 minuter för att bevara näringskvaliteten, servera kall eller varm.
Förvaring: i en sluten behållare, torrt, skyddat från ljus.
Ingredienser: gammalt vetemjöl, vårt hampamjöl, vatten
Innehåll 250g till 2,5kg
Förpackning i...