Frankrike, Auxerre
... på mognad. Klarningsprocess och jäsning i fat. Direkt jäsning i fat, lagring av det stora vinet i 18 månader i fat (1/3 nya fat) med bâtonnage av jästfällningen. Ögat: kristallklar, blekgul med gröna reflexer. Vinmakarens råd: servera vid 10-12°C. Alkoholhalt: 13,5%. Lagringstid: 25 år. Förpackning: Kartong med 6 flaskor om 75 cl. Domän: Domaine de Chevalier. Appellation: Pessac-Léognan. Årgång: 2017. Odling: Hållbar. Märke: Kontrollerad ursprungsbeteckning.
Portfölj (190)
Frankrike, Lys Haut Layon
... - Temperaturkontroll vid 16° C - Lagring på fina jästfällningar med omrörning - Tappning - Filtrering med låg mikrobiell belastning vid buteljering. Smaknoter: Uttrycksfull, vita frukter, grön äpple och citrusnoter. En frisk attack, smaken är av vacker fyllighet med inslag av mogna frukter. Passar bra: I perfekt harmoni under dina aperitifer, passar den också med skaldjursrätter, kalla förrätter och långkokta rätter som...
Portfölj (43)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play