LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, beläget i den pittoreska regionen Jura, är specialiserat på att skapa läckra hantverksmarmelader baserade på frukter och tillagade enligt traditionella metoder. Våra marmelader är framställda utan fruktos, utan syra och utan konstgjorda konserveringsmedel för att bevara smaken av fruktberedningar från förr. De innehåller endast frukter och socker. Vi erbjuder ett b...
Portfölj (46)
Frankrike, Gennevilliers
...Här är en sylt med höstsmaker. Apelsinen ger en balans, en finess och en låg sockerhalt. Närvaron av zest förhöjer denna unika blandning, där frukterna är utvalda för sina smakliga egenskaper och kommer från småproducenter. Sylterna från Seneafood är 100% naturliga, utan tillsats av färgämnen eller konserveringsmedel i enlighet med gällande regler. Det är en traditionell hantverksproduktion skapad exklusivt för Seneafood. Ingredienser: Apelsin 57%, socker 40%, citronextrakt 3% Dominant smak: Lätt syrlig Textur: sylt med zest...
Portfölj (9)
Belgien, Gent
... naturliga sötningsmedel. Bland sorterna med socker finns det speciella, mycket eftertraktade sorter som Kiwi, Jordgubbar med Rabarber och till och med Skogsbärssylt. Den sistnämnda används också för att blanda i grillsåser. Syltarna utan socker är lämpliga för personer med diabetes.
Frankrike, Lorp Sentaraille
... att skapa naturliga och läckra produkter krävs inte bara bra frukter och smakrika grönsaker utan framför allt kompetenta män och kvinnor! Vår kvalitetsavdelning är väl inarbetad: varje produktion testas, smakas och godkänns dagen efter innan den skickas till kunden. Compagnie är ekologiskt certifierad, vilket är en symbol för vårt engagemang för produkter som respekterar både miljön och människan.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play