Italien, Mesoraca
...’Nduja är den kalabresiska korven par excellence, den har en stark röd färg, en mjuk konsistens och en särskilt kryddig smak. Den framställs genom att mala 42% svinsfett, 30% magert fläskkött och rikligt med kalabresisk chili, 25%. Rekommenderas som förrätt eller som ingrediens att tillsätta i pastarätter och pizzor. Kategori: Kalabresiska charkuterier VIKT: 300/350 g INGREDIENSER: Fläskkött, Salt, Naturliga aromer och kryddor Socker: Dextros och sackaros Antioxidanter: E301 Konserveringsmedel: E250-E252 Vikt: 0.300 kg...
Portfölj (19)
...Nduja di Spilinga i Burk Nduja di Spilinga är en kryddig, bredbar salami som har sina rötter i Kalabrien, närmare bestämt i Spilinga, ett område beläget mellan foten av Monte Poro och Capo Vaticano. Och det är i denna pittoreska plats som denna produkt tillverkas, noggrant följande de gamla lokala traditionerna. Nduja förbereds med noggrant utvalda köttstycken och den bästa lokala chilin. Efter...
Portfölj (1)
...SEMIARTISAN SALUMI: FÄRSK OCH MODEN KORV, RÅ PROSCIUTTO, NDUJA, SÖT OCH KRYDDAD SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfölj (9)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play