Frankrike, Montelimar
...En harmonisk blandning av honung och mandlar med en lätt karamellsmak, Nougat noir de Provence är en oumbärlig konfektyr i de 13 desserterna vid jul. Denna hårda svarta nougat med hög honungsinnehåll är tillverkad enligt det traditionella provensalska receptet från våra mormödrar. Ingredienser: Mandlar, Socker, Glukossirap, Honung, Ojäst Bröd (Vatten, stärkelse, olivolja). Tillverkningsmetod...
Portfölj (154)
Frankrike, Talant
DECO RELIEF är specialisten på utrustning och ingredienser för bakverk och choklad. DECO RELIEF är ett varumärke av professionell kvalitet. Våra silikonformar har många fördelar (flexibilitet, enkel avformning…). Genom att kombinera formarna med färgämnen och aromer från vårt varumärke kan du skapa attraktiva sockerarbeten med ett brett utbud av färger och smaker. DECO RELIEF är också en special...
Portfölj (192)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play