Turkiet, Izmir
... antioxidanter erhålls genom lagring under kvävgas och buteljering bortom ljus och syre. Kvalitetskontrollaktiviteter planeras och utvecklas i enlighet med ISO 9001-kvalitetssystemet i alla processer från skörd till att nå konsumenten.
Grekland, Chania/crete
... Frukten från vårt olivträd skördas tidigt och traditionellt för hand, från oktober till början av december, och bearbetas omedelbart (inom 12 timmar efter skörd). Skörd och produktion avslutas alltid inom en fast tidsram så att våra olivoljor behåller sin friskhet. Olivoljan förvaras i flaskor och burkar som är av högkvalitativa behållare, speciellt utformade för att skydda mot ljus och syre. Dessa gör att olivoljan förblir oförändrad under en lång tid tills den blir tillgänglig för konsumtion, och den behåller framgångsrikt sin höga kvalitet.
Portfölj (9)
Italien, Marsala
...En perfekt behållare för olja måste skydda den från sina bittra fiender (ljus, värme och syre) som kan orsaka oåterkalleliga skador på de kemiska och organoleptiska egenskaperna hos även den bästa extra jungfruoljan. Därför beslutade vi att göra som vi gjorde för några tusen år sedan, att bevara extra jungfruoljan i terrakottakrukor, nu förfinade av keramik, som återigen blir en lyx för de få (keramik kostar tio gånger mer än glas) som är medvetna om dess kvaliteter och älskar dess konstnärlighet.
Portfölj (1)
... till dig själv, dina vänner, dina kollegor eller någon du värderar mest. Genom att adoptera ett av våra olivträd blir du en del av vår familjs vision: en evig relation mellan källan, producenten och älskare av högkvalitativ olivolja. Våra odlingar ligger på Lesvos kulle, med en aura av ren syre och medelhavsjord. Vi kommer att ta hand om ditt träd och säkerställa att oljan du får är den vi skulle...
Portfölj (4)