Belgien, Francorchamps
I över 40 år har företaget Gilfi, beläget i hjärtat av de belgiska Ardennerna, glädjats åt att vara er partner för "desserter". Tillverkare av glass, sorbet och frysta bavarois för restauratörer som vill servera kvalitetsdesserter. Från premiumglass till ren fruktsorbet, som ibland förvandlas till en normandisk hål med kryddor och alkohol, är kvaliteten endast överträffad av originaliteten. Råvaro...
Portfölj (90)
Zbigniew Zawadzki, en visionär inom automation och maskinbyggnad, grundade vårt familjeföretag 1986. Idag, när vi överlämnar facklan till nästa generation, förblir vårt engagemang för kontinuerlig förbättring och expansion starkt. Med över 36 års erfarenhet inom branschen är vi stolta över att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Vår rika erfarenhet har gjort det möjligt för oss att gå in på...
Portfölj (199)
Vi är ett företag i provinsen Lecce som erbjuder produkter av högkvalitativ konditori, särskilt mandelkakor som tillverkas hantverksmässigt med användning av hälsosamma och genuina ingredienser, utan tillsats av konserveringsmedel. Vår marknad är både nationell och internationell, då vi exporterar ända till Japan. Vi har ett sortiment som sträcker sig från panettone till småkakor, från påskliljor ...
Portfölj (8)
Frankrike, Malataverne
...Vi föreslår att servera en Côtes du Rhône Rouge med - En carpaccio av nötkött. - En rostad lammstek med timjan. - Påsklamm. - Lamm till påsk. - Nötkött i daube. - Biff Stroganoff. - Lammköttbullar. - osv... och med ost såklart ) De stora röda vinerna serveras vid 16 till 18°C.
Portfölj (188)