Italien, Radicofani
...Det är en ost som produceras med fårmjölk vid en temperatur av cirka 30/32°C. Med denna typ av bearbetning får man en pecorino med vit pasta som är något smulig med en torr och delikat smak. Produktion är planerad i två storlekar, en i skålformat med en vikt av cirka kg. 1,450 den andra i rak form med en vikt av cirka kg. 1,900. Innan försäljning behandlas den med en svart plastbeläggning på skorpan. Mognaden varierar mellan cirka 60/70 dagar.
Portfölj (48)
Italien, Martina Franca
Pioggia Store är ett italienskt företag som är ledande inom produktion och distribution av typiska livsmedelsprodukter från Puglia, med fokus på export till internationella marknader och grossistverksamhet. Tack vare en noggrant utvald råvaror, som enbart kommer från lokala odlingar och uppfödningar, garanterar vi autentiska och högkvalitativa produkter. Vårt sortiment inkluderar färska ostar som ...
Portfölj (29)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play