OSUD Distillerie de l’Ubaye, baserad i hjärtat av Provence, är specialiserad på hantverksmässig tillverkning av:
- liqueurs de Provence och des Alpes
- génépi des alpes
- limoncello
- pastis
- crèmes de fruits
- apéritifs
- gin
- alkohol av vild timjan från Provence
De växter vi använder för att framställa våra spritdrycker väljs med största omsorg och plockas i vår vackra region. Våra likörer ä...
...Karakteristisk doft av vinpersika följt av en ton av mandel / persikokärnor. Denna aperitif erbjuder, tack vare sin fräschör och låga sockerhalt, hela fruktigheten av en säsongens persika. Njut av den mycket kall och helst utan is.
VIKT: 1,4 kg
FLASKA: Flaska 75 cl
SKU: 058...
...Denna SAN MICHELE APPIANO Pinot bianco Alto Adige är ett högkvalitativt vitt vin. Den har en frisk och fruktig smakprofil, med inslag av citrus och vit persika. Tillverkad av 100% Pinot bianco-druvor från Alto Adige-området, är detta vin perfekt för att komplettera rätter med fisk och färska ostar. Utmärkt även att njuta av på egen hand som aperitif.
...Denna läckra Gewürztraminer Saint-Georges utvecklas mellan finess och njutning. Med en utmärkt balans avslöjar dess eleganta aromatik subtila toner av litchi, aprikos, persika, jasmin, ros och kryddor i munnen. Sockret är här mycket lättsmält och gör att man kan njuta av detta vin som aperitif, men även till foie gras, blåmögelost eller som dessert. Ge dig ut på en läcker exotisk resa i Alsace!
Innehåll: 75cl
Typ: Halvtorrt vitt vin
Druvor: 100% Gewurztraminer
Restzucker: 17g/L
AOC: Alsace
Lagring: Drick nu och kan lagras till 2026
Serveringstemperatur: 8-10°C...
...Produktion Denna vin kommer från vingården i södra Frankrike. Skörden utförs på natten för att bevara druvornas aromatiska fräschör.
Smaknoter I doften avslöjar detta vin aromer av vit persika och jasmin. Munnens smak är läcker och avslöjar toner av aprikos och citrusfrukter. Avslutningen med honung är söt.
Mat- och vinparning Njut av den kall (8-10°C) som aperitif och under en trevlig...
...Vinstockens ålder: 35 till 65 år
Densitet: 4500 plantor per hektar
Avkastning: 30 hektoliter per hektar
Beskärning: Dubbel Guyot Höjd: 100 till 120 m
Terroir: Lerig grusjord på skiffer
Läge: Högt läge
Vinifiering:
Jäsningen sker i rostfria tankar med temperaturkontroll.
Rest-socker: cirka 90 g/liter
Alkoholhalt: 12.5% volym
Smakprov
Mellan 10 och 12 °C
Lagringspotential: 5 till 10 år
Balans: sötma
Mat- och vinparningar: Som aperitif, till efterrätt med kakor, pajer...
Noter av persika och citrus
Alkoholhalt: 12.5% volym...
... fina och eleganta doften öppnar sig med noter av konserverad persika. Smaken domineras av frukt.
KOMBINATIONER OCH AVKOPPLINGSMOMENT: Aromerna i denna dryck harmoniserar mycket bra med kaviar; som aperitif, efter middagen med tårta; under natten för dina festligheter; på nattklubb eller för alla stora familje- eller arbetsrelaterade evenemang. Njut vid cirka 8°C.
CE-BENÄMNING: AROMATISERAD DRYCK BASERAD PÅ VIN
INGREDIENSER: CHARDONNAY MED KOLSYRA, PERSIKALIKÖR + GULD E175...
...Denna hallonfärgade rosé har dofter av jordgubbe och aprikos. I munnen uttrycker den en lätt sötma och smaker av persika. Denna rosé är mycket mångsidig; serverad mycket kall kan den avnjutas från aperitif till dessert.