...Krossad persilja är en mångsidig ört som har använts sedan romartiden som garnering och smakförstärkare i salta rätter. Den odlas över hela världen, där Nordafrika och Mellanöstern är stora producenter. Persilja tillför en subtil arom och smak till blandade örtkryddor, köttkryddor, vinägrettsåser och grönsakssoppor. Den kompletterar äggrätter, rostade grönsaker och örtbred, och är en stapelvara i italiensk matlagning. För att bevara dess kvalitet bör krossad persilja förvaras i lufttäta behållare, borta från ljus och fukt.
Portfölj (59)
Tyskland, Heidelberg
...Persilja 4mm STD är en torkad, grovt hackad persilja med en färsk, grön smak. Den används vanligtvis som garnering och krydda för soppor, sallader och såser.
Portfölj (74)
Tyskland, Bad Bramstedt
...Persilja är härligt färsk, aromatiskt kryddig och har en lätt bitter ton. Ofta används persilja också bara för att förfina rätter som garnering. Den är en allrounder, särskilt i det svenska och franska köket. Aromatiken hos persiljan imponerar med en frisk örtbukett med kryddig, muskotliknande ton. Bladen och stjälkarna innehåller till och med mer vitamin C än citrusfrukter. Taboulé från Orienten...
Portfölj (89)
Frankrike, Maubeuge
...Persilja är en av de mest populära kryddorna och används i nästan alla kök världen över. Dehydrerade persiljaflingor ger en mångsidig ingrediens. Persiljaflingor ger en lätt söt men bitter örtig smak när de kombineras med rätter. Tack vare sin smaragdgröna nyans är torkad persilja också en mycket populär garnering. Hur man använder persiljaflingor Dess bittra profil passar bra med andra grönsaker...
Portfölj (33)
Frankrike, Guérande
...Solekts i solen, avslöjar Sel Gris Persillade sin oemotståndliga smak i alla dina rätter och sallader. Använt i tusentals år, är vitlök, en mycket uppskattad krydda, sedan länge en del av den franska kulinariska traditionen. I köket lyfter denna krydda och förhöjer smaken av dina rätter. Persilja är en nödvändighet i köket. Både som krydda och garnering, tillför den sin fräschör och sina dofter till många olika rätter. Traditionellt använt: Som strössel eller i slutet av tillagningen: vinägrett, tomater i sallad, ångad fisk, musslor marinières, ångad potatis. SKU:SGP250...
Portfölj (42)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... förlänger faktiskt hållbarheten, så ladda den innan du förvarar den. 250 gram tvättad och rensad kycklinglever 2 matskedar smör 1 tesked hackad persilja En halv tesked peppar Salt 2 hackade vitlöksklyftor 100 ml vispgrädde 23 paket Graham-kex eller trianglar av rostat bröd Röd vinbärsgelé (valfri garnering) Avrunna kapris Rengör de hela kycklingleverna och lägg dem åt sidan.
Portfölj (241)
Frankrike, Ham
... Ingredienser: 800 g kalvkött i bitar 2 lökar, finhackade 2 vitlöksklyftor, hackade 2 morötter, skivade 200 g champinjoner, skivade 2 matskedar olivolja 2 matskedar mjöl 500 ml kalvbuljong 2 laurbärblad i flingor Salt och peppar efter smak Färsk persilja, hackad (till garnering) Referens: AR803756 Ean13: 3760306803756...
Portfölj (127)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play