... för mognad av ost och korv, kylutrustning för kommersiellt bruk och industriella kylsystem för stora kylhus. Startsidan för ZANOTTI S.p.A, Italien. Under 90-talet började ZANOTTI S.p.A. med produktion av kombinerade anläggningar och lastbilskylaggregat (Transblock). Företaget växte, särskilt genom globaliseringen av ekonomin, från 30 anställda 1980 till över 350 anställda idag. ZANOTTI-produkter distribueras i mer än 85 länder världen över - på fem kontinenter.
Spanien, Piedrahita-Ávila
Korv- och skinkfabrik. Skinkor, benfria och skivade. Skuldror, ländar, korvar och iberisk fläskkött.
Italien, Cagliari
Vi är ett företag som främst exporterar sardiska livsmedel utomlands. Vi har ett brett utbud av produkter för grossister, delikatessbutiker, restauranger och pizzerior osv. Våra produkter inkluderar: torr pasta som gnocchetti, spaghetti och färsk pasta som ravioli och culurgiones, seadas, saffran, olivolja och olivpaté, ostar och ostkrämer, viner, öl i olika storlekar även på fat, sötsaker, spritdrycker, bottarga, tryffelkrämer och tryffelostar, charkuterier inklusive både torr och färsk korv.
Italien, Vaiano-Loc. La Foresta
... produkter, med en unik och oföränderlig smak, i full respekt för den ursprungliga bondetraditionen och för dem som utför sitt arbete med passion och hängivenhet. Prosciutto, salami, korv, capocolli, finocchiona, pancetta, får- och komjölksostar är bara några av de många livsmedelsspecialiteter som företaget producerar. Lär dig att ta hand om dig själv och återupptäck smakerna från förr i en hälsosam och naturlig livsstil, där de mest autentiska och känslosamma stunderna blandas med doften av minnen och tradition.
... och delikat smak, producerad för konsumenter med en DELIKAT smak. - Vårt företag har också beslutat att introducera en ny produkt på livsmedelsmarknaden: TURU’. Denna produkt syftar till att låta folk upptäcka den verkliga smaken av färsk, kryddig korv, som är insvept i ett syntetiskt hölje med en diameter på cirka 15 cm och ångkokt. Den kan skivas för att fylla smörgåsar och mycket mer, för en bred grupp av konsumenter; den är verkligen utsökt!
Handel med utvalda delikatesser från österrikiska tillverkare och producenter, såsom honung och honungsprodukter, choklad och godis, olja, vinäger, pesto, såser, marinader, dressingar, kryddor, örter, ost, korv och många andra delikatesser och delikatessprodukter, men också högkvalitativ whisky, vodka, sprit, viner, öl, fruktjuicer samt utsökta säsongsbetonade smakupplevelser.
Portfölj (7)
...Krakau & Söhne Gewürze GmbH levererar skräddarsydda kryddblandningar, oljebaserade marinader, flytande kryddor och tekniska hjälpmedel. Fritt från lever(n) (korv) … motsvarar en karaktärsfilosofi som vi gärna identifierar oss med. Som familjeföretag agerar vi personligt, förtroendefullt och kundnära. Vi lägger särskilt stor vikt vid öppenhet och uppskattning. Mötet på lika villkor, långsiktiga...
Portfölj (10)
I centrum står högkvalitativa produkter från utvalda områden: vin och mousserande vin, från Spanien, men även från Tyskland, Österrike, Frankrike och Italien (speciellt Piemonte) utvalda delikatesser direkt från producenten, ekologisk skinka, korv och kött, olivolja, hantverksprodukter och mycket mer. Vinproducenters mousserande vin, Cava, vin, sherry, likör, brännvin, rom, cognac, brandy...
Belgien, Izier
... skinkan, manuellt torrsaltad, rökig eller ej. Nöt: Den fina delen av skinkan, saltad i mild, naturlig lag eller i nät, rökig eller ej. Fläsk: Torrsaltad bröstköt, rökig eller ej. Hantverkskokt skinka: Förstklassig skinka som är hantverksmässigt saltad, kokt och bräserad i ugn. Torkad korv: Beredning baserad på förstklassigt fläsk- och nötkött.
ECG Sp. z o. o. är ett polskt handelsföretag som sysslar med både inhemsk och internationell handel. Vi utvecklar intensivt export och import av livsmedelsprodukter. I vårt sortiment hittar ni kött, mejeriprodukter, nötter, frukt- och grönsaksjuicer, kyckling- och nötköttskonserver samt korv.
Vi är producent av Serrano-skinkor A.O.C från Teruel (Calamocha) och producent av Ibérico Bellota-skinkor från Los Pédroches (Córdoba). Vi distribuerar över hela Frankrike, Belgien, Schweiz och Korsika med leverans från ett Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan hitta Serrano-skinka med ben och urbenad vakuumförpackad. Ibérico lomo, korv, chorizo och sobrasada från Mallorca.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Sedan sin grundande 1962 har företaget SACOR specialiserat sig på torra charkuterier från sydvästra Frankrike. SACOR erbjuder livsmedelsprodukter baserade på traditionella och regionala recept. Företaget erbjuder därmed torrkorv, lufttorkad korv, charkuteribrickor, chorizo, lufttorkad skinka, coppa, pancetta, salami, rökt fläsk, etc. Företaget engagerar sig för transparens och smakens excellens.
Portugal, Garvão
... ger en oemotståndlig smak och doft. -------- Förädling av det svarta grisköttet som föds upp på fältet. Färskt kött av det svarta grisköttet, Skinkor och axlar av det svarta grisköttet samt korv. Naturlig lagring Garvão - Ourique Alentejo...
Belgien, Dessel
...Eventservice Catering på ditt fest eller evenemang. Vi ansvarar för catering från matställen till dryckesställen! Catering: Friterad mat, korv, grill, munkar, barnkalas, glass & efterrätter, Liège-våfflor, drycker, mottagningar. Uthyrning: Tapeiland, restaurangmaterial, uthyrning av cateringvagnar, nostalgisk nöjespark.
Belgien, Neufchâteau
I denna typiskt ardennesiska gård kommer ni att bli välkomna, ensamma, som par, med familj eller i grupp i en gammaldags miljö, och ni får möjlighet att smaka på dess produkter genom olika regionala och originella recept. Gården Sanglochons låter er återupptäcka smakerna från förr genom sina traditionella charkuterier (rökt skinka, Sanglochons korv,…). Ni kan besöka den levande skinkmuseet, hälsa på en eller annan Sanglochon och åka hem med charkuterier och andra ...
Spanien, Córdoba
TILLVERKNING AV KORV OCH KALLSKURET, SALTNING OCH MODNING AV SKINKOR, MARKNADSFÖRING OCH FÖRSÄLJNING AV BEARBETADE PRODUKTER.
Belgien, Eupen
Van Hees presenterar ett brett utbud av produkter inom kryddor och kondimenter; konserveringsmedel, emulgeringsmedel, färgämnen, rödfärger, smakförstärkare, kryddor, aromer, blandningar för färskt kött, blandningar för kebab, blandningar för charkuterier, blandningar för inläggningar, blandningar för lufttorkad korv, blandningar för lufttorkad skinka, blandningar för korv, blandningar för kokt charkuterier...
Turkiet, Istanbul
... producent av mejeriprodukter. Dess huvudprodukter är; Mjölk, Yoghurt, Grädde, Smör, Kärnmjölk, Fruktjuicer, etc. www.sek.com.tr MARET är köttproducenten. Dess huvudprodukter är; Delikatesser, Frysta Livsmedel, Färdiga Köttmåltider (salami, korv, pepperoni), Såser, etc.
Tyskland, Silberstedt
Zwiebelchmelz skapades för 35 år sedan i det egna köket. En tom hushållskassa och experimentlusta var dess födelsehjälpare. En större gryta och en större slev behövde införskaffas, eftersom vänner, bekanta och de första ekologiska butikerna i området upptäckte den vegetariska Zwiebelchmelz som ett gott alternativ till korv och ost. Mer än 80 anställda ser idag till att det finns cirka 100 olika...
... samt inom konfektyr-, soppor-, bageri- och barnmatindustrin i många år. Företagets produkter inkluderar till exempel kuttrar, blandare, köttkvarnar och finhackare för produktion av köttprodukter, hamburgare, råkorv eller även kokt korv.
Belgien, Rijkevorsel
Frans Bevers Catering är ett ledande företag inom publik catering i Benelux. Vi har erfarenheten, utrustningen och organisationen för att problemfritt tillhandahålla catering till de största evenemangen. Vårt sortiment av mat och dryck är mycket varierat. Frans Bevers känner till sina klassiker som pommes frites, hamburgare, korv, bratwurst och pizza. Men vi har också många andra läckerheter i...
Tyskland, Stuttgart
... samt ekologiska kryddor. I vår egen blandningsanläggning skapar vi ständigt nya kryddblandningar för grillning, bakning, fisk, kyckling, kött, korv med mera för våra kunder. Dessa kryddsorter blandas sedan i vårt lager av våra kryddspecialister enligt instruktioner från "krydddesignern". Vi tillhör de få kryddgrossister som först tillverkar sina kryddblandningar färskt efter att beställningen har...
Ungern, Budapest
Balatoni Meat producerar endast traditionellt ungersk rökt och torkad salami och korv. Fabriken ligger i Kistelek HU-6760 och har ett brett utbud av produkter, tillverkade salami och korv av fläskkött, mangalica-fläsk, nötkött, grå nöt, kyckling, fisk, kalkon, struts, häst, lamm, gås, anka och getkött. Ekologisk grå nötköttssalami och ekologiska mangalica-fläskkorvar har också tillverkats. Högkvalitativa produkter, utan konstgjorda tillsatser. Fabriken använder endast ungerska råvaror.
Storbritannien, London
... våra kunder för att säkerställa en optimal service. Återigen upprätthåller HOOK MEAT SUPPLIES LTD höga kvalitetsstandarder och stödjer korrekt placering av våra produkter. Våra huvudprodukter är nötkött, fläskkött, korv, fjäderfä, lamm och får, bearbetat kött, skaldjur, ätliga oljor, vegetabiliska oljor som extra jungfruolja, kokosolja, avokadoolja, solrosolja, sojabönolja, majsolja, sesamolja...
Tyskland, Überherrn
Bearbetning och tillverkning av balanserade kryddblandningar från ädla kryddor av högsta kvalitet från de bästa odlingsområdena i hela världen. Oavsett om det handlar om finaste råkryddor, harmoniskt sammansatta blandningar för traditionella korv- och köttprodukter som leverkorv, ölskinka, salami eller råskinka, eller egna skapelser för aromatisk tillverkning av andra livsmedel - med våra produkter och kvalificerade medarbetare erbjuder vi dig den nödvändiga teknologiska kunskapen och de önskade framgångsrika lösningarna.
Frankrike, Ivry Sur Seine
Boutargue eller Poutargue, beroende på olika utgåvor, svänger Larousse gastronomique mellan de olika stavningarna men förblir förankrad i samma definition: Saltade, torkade och pressade mulletägg. Boutargue presenteras i form av en platt korv, vanligtvis täckt med vax för att säkerställa bättre hållbarhet. Naturlig produkt utan konserveringsmedel, utan tillsatser, utan färgämnen, endast saltad...
Turkiet, Selçuklu/konya
... på 40-50-85-100-150-200-250-300 kilogram, men kan på grund av volymvariationer i produkter som smör och korv nå upp till 450-500 kilogram kapacitet. I vår grupp av malmaskiner finns det 3 olika modeller och kapacitetsalternativ som kan variera mellan 250 och 1500 kilogram beroende på den använda siktens tjocklek. Vi erbjuder många olika modeller som är lämpliga för användningsområdet, inklusive...
Frankrike, Chantrans
FORMPLAST är specialiserat på tillverkning av förpackningar för livsmedelsindustrin, särskilt på tillverkning av brickor för ost, kött, fisk, malda produkter och korv.
... av sitt slag bland andra arrangörer. Vi kompletterar hela programmet hos ViaCamp med ytterligare attraktioner, såsom färgfestivaler, lägereldar med korv, kajaker, vattencyklar, vattenaktiviteter, dragning på vattendrag, XO Extreme, vattenskidor, wakeboard, kneeboard och mycket mer. Kolla in vårt erbjudande nu och planera en oförglömlig semester för ditt barn.
Frankrike, Lacaune
Grundat 1956, är företaget OBERTI specialiserat på charkuterier och salterier. Med 60 års erfarenhet kombinerar OBERTI hantverk, gamla recept och moderna utrustningar. Köttet som används för produktion av charkuterier och salterier är kvalitetskött från regionen. Företaget producerar och erbjuder därmed korv, coppa, bacon, saltade och torkade skinkor, etc.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play