Tyskland, Pforzheim
... till de nuvarande lokalerna på Villinger Str. 10 i Pforzheim. 1991 Grundandet av "Oskar Bischoff Galvanik GmbH". 2000 Småbränder i produktionslokalerna. 2001 Återupptagande av verksamheten med helt nya tekniska anläggningar. 2006 Överföring av företaget till Oliver Leonhardt (utbildad galvanikmästare/-tekniker) och Karsten Leonhardt (utbildad affärsman) 2017 Byggande och idrifttagande av en bandgalvanik.
Tyskland, Emmerting
... tekniska sidan av glasapparattillverkare. Till skillnad från den konstnärliga glasblåsaren tillverkar han främst tekniska glasapparater. Med det magiska materialet glas kan nästan allt tillverkas, så lyder glasblåseriets motto Stollwerk. Genom innovationer och särskild skicklighet har företaget Stollwerk även gjort sig ett namn inom tillverkning av bongs, hurricanes och shishas. Som den senaste innovationen kan du snart besöka den nya butiken här och själv övertyga dig om de speciella produkterna och glasets skönhet.
... trädgårdar med hjälp av både mänsklig arbetskraft och maskiner. Vi separerar oliverna för hand efter storlek, där vi plockar de större för bordet och de mindre för olivoljan. Vi vet värdet av att producera i rätt tid.
Spanien, Palma De Mallorca
Varför använda villor med bästa bokning? Vi arbetar med de bästa som TUI Villas, Oliver travels, Villanovo och Estela Homes Christie’s, bland andra. Vi väljer de bästa turistvillorna i den destination du har valt, så att du kan jämföra och välja den som du gillar, till det bästa tillgängliga priset och som passar dina behov eller den billigaste som finns på marknaden. Välj din föredragna...
Spanien, San Cristobal De La Laguna
...Vi har samlat ett brett sortiment av produkter från de bästa varumärkena på marknaden, de bästa märkena av solglasögon, receptbelagda glasögon, kontaktlinser och tillbehör. I vår onlineoptik kan du hitta exklusiva och viktiga varumärken som: Bvlgari, Chanel, Clic, Cooper, Dilem, Dior, Epos, Essilor, Henry Jullien, Jimmy Choo, La Matta, Lightec, Oakley, Oliver People, Oxibis, Paul Smith, Prodesign, Ray-ban, Roberto Cavalli, Serengeti, Stepper, Swarovski, Tag Heuer, Tom Ford, Zen.
Frankrike, Les Baux De Provence
Domaine Castelas sträcker sig över 45 hektar olivträd som växer på de soliga sluttningarna av Alpillerna och har sin egen olivoljekvarn. Som producenter av oliver ville vi behärska alla steg i framställningen av olivolja: från kontrollen av oliverna i odlingarna till deras ankomst till kvarnen för att extrahera juicen. Vår metod är att pressa oliverna utan dröjsmål för att bevara deras fruktighet och krispighet. Fräsch och fruktig, vår olja uttrycker på ett utmärkt sätt den exceptionella karaktären av terroiren i dalen Baux de Provence.
Spanien, Villanueva De La Reina
... närvarande till cirka 35 länder och våra produkter finns därför i lyxiga stjärnrestauranger, delikatessbutiker, specialaffärer men också i olika stormarknader. Olivoljan pressas från oliver från vårt eget land som under hela året står under strikt kontroll av våra egna biologer.
Portfölj (4)
Spanien, Morón De La Frontera
... drycker. Aceitunas Montegil är ett familjeföretag med säte i Morón de la Frontera (Sevilla) som huvudsakligen ägnar sig åt bearbetning och distribution av bordsoliver. Med en stark internationell ambition sedan vår start är vi idag ett referensföretag för export. Vårt mål är att tillfredsställa våra kunders behov genom hela köpprocessen, och vi erbjuder all vår erfarenhet och engagemang...
Italien, Roma
Ellenikà är exklusiv importör av de bästa typiska grekiska produkterna: extra jungfruolivolja och oliver; karaktäristiska viner; specialiteter som dolmadakia, vinblad och Agourida (Agresto); typiska kakor som kourabiedes och melo makarona; karaktäristiska spritdrycker som ouzo, mastika, tentoura och tsipouro; honung från Kreta och torkade fikon. Ellenikà är dedikerat till att sprida kunskapen om...
... 500 sorter av oliver världen över i mer än 4 000 år. Endast 10 % av den producerade oljan är bannerklass extra jungfruolja. BSNS Tarım har blivit medveten om att ekologisk olivodling är ett lån till naturen och agerar därefter genom att producera olivolja enligt de högsta standarderna. Genom att bearbeta skördade oliver enligt deras sort med kallpressningsmetoden skyddar man både de...
... rumstemperatur utan några tillsatser, använda rostfritt stål i hela extraktionsprocessen och strikt hygienkontroll, får vi en äkta och naturlig OLIVSAFT. Oljan extraheras från mogna oliver, mellan sex och åtta månader gamla, och vi väljer det ögonblick då de har den högsta nivån av fettsyror i fruktköttet, mot slutet av hösten. Olivarna genomgår ett första tryck för att extrahera sin saft. Kvaliteten på oljan...
Turkiet, Aydin/turkey
...Figpaste och även mjuka fikon. Ak-Impex Ltd producerar och exporterar även; - pinjenötter, medelhavstyp - torkade aprikoser, mjuka aprikoser - urkärnade torkade surkörsbär - svarta och gröna oliver (hela, urkärnade, skivade, halverade), kalamata-stil oliver - soltorkade tomater (julienne skurna, halverade, kubskurna)...
...I flera år har vårt företag sysslat med handel av köttprodukter och honung, och under de senaste åren har vi professionellt tagit kliv framåt inom olivoljesektorn under varumärket "Idilya". Vi producerar oliver i Geyikli-distriktet i Çanakkale och bereder vår olivolja med 100 % ekologiska och naturliga metoder. Vi har påbörjat vår resa med en strävan att erbjuda de mest kvalitativa och snabbaste...
Italien, Diano San Pietro
Frantoio består av 3 flaskningslinjer och bearbetar cirka 7200 kvintal av oliver av sorten Taggiasca, vilket motsvarar en produktion av cirka 1600 kvintal extra jungfruolja. Cirka 30% av de bearbetade Taggiasca-oliverna på vår produktionsanläggning kommer från våra cirka 30 hektar olivlund (motsvarande 9 000 gamla träd) som vi äger exklusivt. Utöver produktionen av Taggiasca-oliver med egna...
Italien, Caianello
... färgen från grön blir mörkare och svart (invaiaturafasen). Trots en lägre avkastning garanterar detta en betydligt högre kvalitet. Skörden sker huvudsakligen för hand och endast sällan med hjälp av mekaniska medel som dock behandlar frukten varsamt och undviker skador. Vår olivlund ligger vid utloppet av en slocknad vulkan inom Roccamonfina regionalpark, väl skyddad från alla former av föroreningar och kemiska gödningsmedel. De särskilda egenskaperna hos det område där våra oliver odlas ger oljan överlägsna organoleptiska och näringsmässiga egenskaper.
Grekland, Astros
... oliver och olivolja en verklig gåva till sinnena och hälsan. Antingen för sig själva eller som en ingrediens i ditt favoritrecept, har de förmågan att förvandla varje ögonblick till något som kommer att diskuteras. Det är värt att prova dem - vårt namn inspirerades faktiskt av den karaktäristiska reaktionen hos dem som smakar våra oliver och olivolja. Utrop och ord som 'bara fantastiskt'.
Turkiet, Büyükçekmece
Tirya är varumärket inom olivbranschen som tillhör Öztiryakiler, en jätte inom industriella kök. Det för över oliver som samlas in från de bördiga jordarna i Egeiska regionen till bord med all sin kvalitet och smak. De oliver som exporteras odlas under naturliga förhållanden och erbjuder turkiska oliver på marknaden. Företaget säljer produkter inom områden som gröna oliver, oljiga svarta seleoliver, extra jungfruolivolja, kallpressad olivolja, frukostsåser och inläggningar.
Frankrike, Grans En Provence
Tropic Apéro positionerar sig som ledande på marknaden för oliver i fjärde generationen i stora och medelstora butiker. Tropic Apéros syfte är att förgylla oliven med grönsaker, kryddor, örter och såser. Förpackningen av våra produkter använder de två tekniker som bäst bevarar färskheten och kvaliteten: lagring i saltlake och skyddad atmosfär.
Österrike, Perschling
... vi bevara dess positiva effekt till varje pris. Vi odlar uteslutande med naturliga medel och metoder och använder inga kemikalier eller onaturliga regulatorer. Vi ger särskild uppmärksamhet åt livligheten i våra lundar. Vid bearbetningen av de skördade oliverna till olivolja är kvaliteten på olivfrukten enormt viktig. Därför använder vi endast de färskaste frukterna från endast en sort. Vår olivolja utvinns uteslutande från oliver från vår verksamhet. Kallpressad och naturgrumlig, vilket gör att vår olivolja inte bara är hälsosam utan också mycket aromatisk.
Italien, Calenzano
Il Nutrimento, grundat 1990, är ett produktionsföretag med en stor ambition: att föra smaken av gamla medelhav recept in i hemmen. Med detta syfte erbjuder de pastasåser, pesto, grillade grönsaker, grönsakscremer och patéer för bruschetta, oljor, oliver och många andra produkter som förenar traditionella smaker med en modern produktionsprocess. Recepten från Il Nutrimento inspireras av det...
Spanien, Puente Genil, Córdoba
På gården Las Valdesas odlas fem olika olivsorter, vars oliver plockas och mals separat för att producera fem olika monovarietala extra jungfruoljor. Sorterna är: arbequina, frantoio, hojiblanca, picual och manzanillo. Olivorna plockas endast från träden, det vill säga de som är kvar på olivträdet vid plockningstillfället, vilket säkerställer att frukten är i perfekt skick. De mals omedelbart...
Almazara San Cristóbal startade sin verksamhet år 1965. Sedan dess har vi ägnat oss åt produktion av Extra Jungfruolivolja (AOVE), Jungfruolivolja, samt motsvarande versioner i certifierad ekologisk olja. Genom en traditionell produktionsprocess och de senaste innovationerna inom maskiner för bearbetning av oliver och deras omvandling till olja, tar vi hand om hela processen noggrant för att få en olivolja av extrem kvalitet, och vi har blivit belönade i flera tävlingar.
...sallader och soppor. Dess typiska smak och intensiva arom avnjuts bäst genom att doppa lite bröd i den. Den extra jungfruolivoljan "OLIOTOLA", kallpressad från oliver odlade på Sicilien (Italien) och ofiltrerad, är en 100% italiensk produkt. Skördetiden är från oktober till november, oliverna plockas för hand och förs omedelbart till oljemöllan där de mals varje kväll för att säkerställa en mycket låg syrahalt och bevara alla dess värdefulla komponenter och dess karaktäristiska smak, typisk för den sicilianska oljan.
Spanien, Bailén ( Jaén )
...För närvarande består detta kooperativ av cirka 900 aktiva medlemmar och pressar i genomsnitt 20 miljoner kilo oliver, som enbart är av sorten picual. KVALITET OCH INNOVATION Med målet att erbjuda konsumenten ett sortiment av produkter av exceptionell kvalitet har detta kooperativ satsat på certifieringar av sina anläggningar och produkter. För detta ändamål har kooperativet kvalitetsmärket Andalucía Calidad Certificada och ISO 9001 för sitt ledningssystem, som är reviderat av SGS Food.
... producerar 100% italiensk extra jungfruolja med mekanisk bearbetning och i en kall kontinuerlig olivpress. När bearbetningen av den extra jungfruoljan är klar, börjar vi bearbeta den aromatiserade oljan med oliver och färsk frukt direkt i pressen. Ekologisk produktion. Spårbarhet och certifierad ekologisk.
Italien, San Severo
...). ALLA ATT KOMBINATION MED DRYCKER ELLER SOM APERITIF TILL ÖL OCH FINA VINER. PATITOKI ÄR EN NY OCH ORIGINAL PRODUKT SOM FÖRENAR KVALITET OCH BEKVÄMLIGHET, DESSA KÄNNETECKEN ÄR HANTVERKSMÄSSIGA OCH HAR EN UNIK SMAK DÅ DE ÄR KRYDDADE. DET FINNS OLIKA FORMAT: 120 GRAM SOM SÄLJS I DETALJHANDEL ELLER ENGROSS, 250 GRAM FAMILJEPACKNING, 500 GRAM FÖR BARER OCH APERITIFER. DU KAN HITTA VÅR RECENSION PÅ GIALLO ZAFFERANO OCH KÖPA ONLINE PÅ BEERPORT ITALIA. BESÖK VÅR FACEBOOK- OCH INSTAGRAMSIDA. DU KAN KONTAKTA OSS PÅ NUMMER 392/6479981 OCH FRÅGA EFTER TERESA PASQUANDREA, ÄGARE AV FÖRETAGET.
...Frantoio Petasecca Donati har varit verksam i Bevagna sedan 1962. Oljeanläggningen, omdöpt till "Il Frantoio di Bevagna", använder de bästa teknikerna för oljeutvinning och en modern anläggning för kallpressning av oliver, och producerar idag en OLIVOLJA AV HÖGSTA KVALITET och placerar sig bland de bästa producenterna av ITALIENSK OLIVOLJA. Frantoio di Bevagna har därför fått certifiering för OLIVOLJA D.O.P. och certifierad EKOLIVOLJA.
... kosmetika med ekologisk olivolja, odlas de ekologiska Sakellaropoulos olivlundarna för att ge råvaror till högkvalitativa, specialiserade premium olivoljor och oliver. Våra olivlundar ligger nära Sparta i Laconia, i ett dominerande område för olivodling, där olivträdet anses heligt, och är känt för sina idealiska klimatförhållanden och sitt utmärkta naturliga miljö (PGI - Skyddad Geografisk...
Spanien, Úbeda
Vi är belägna i Jaén, världens största producent av olivolja. Specifikt i staden Ubeda, en stad som är ett världsarv. På våra gårdar producerar vi våra oliver på ett hållbart sätt och tillverkar unika oljor i världen. Vi är övertygade om att kvalitet och excellens i en produkt endast uppnås genom att djupt respektera de uråldriga principer som styr arbetet och recepten från tidigare generationer...
Spanien, Madrid
...såsom gordal, manzanilla eller svarta oliver från Aragón, samt inlagda grönsaker som gurkor, auberginer, små lökar eller ansjovis. Distributionen av våra produkter sker både nationellt och internationellt. På nationell nivå kan våra produkter hittas i de största stormarknaderna som Mercadona, Carrefour, Makro, Alcampo, Hipercor eller DIA%. Internationellt distribuerar vi för närvarande till länder som Ryssland, Brasilien, Portugal, Tyskland, England, Frankrike, Kina eller USA.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play