Frankrike, SILLANS LA CASCADE
Jag är fransk producent av saffran. Min odling har varit under ekologisk omställning sedan 2011, och jag arbetar med certifieringstjänsten Bureau Veritas. Jag erbjuder saffran av kategori 1, samt många olika produkter som är baserade på saffran. Sirap, havssalt, sylt, parpaillon, allt är baserat på saffran. Min skörd testas i laboratorium och motsvarar kategori 1 enligt standarden ISO 3632-1. Jag säljer även stora mängder av crocus sativus-lökar från juni till augusti.
Spanien, Juncosa
... bästa smaken av Arbequina-oliver. Bara under 2017 har vi tilldelats fem av de mest betydelsefulla utmärkelserna i världen. Bland dessa priser finns: 1. NYIOOC Guldmedalj, 2. TerraOliva Guldmedalj; 3. Cordoba Mezquita de Plata; 4. Diplôme Produit Gourmet AVPA; 5. Mention Expoliva 2017 Kvalitet av Extra Virgin Olivolja Begränsad Produktion. I vår portfölj kan du hitta Hög Kvalitets Extra Virgin Olivolja, Ekologisk Olivolja och andra produkter som Saffran och Tryffelsalt.
Belgien, Peissant
... kryddor (gurkmeja, curry, massalé, badiane, kanel, grön kardemumma, korianderblad, hibiskus, nejlikor, senapsfrön, hela muskotnötter, oregano, saffran, Muntok-peppar, Saarawak, Kampot, Pondichéry, Tellichéry, lång Java, Sélim, Chloë...) som vi importerar samt andra produkter från vårt sortiment som: Goji-bär, salt med Espelette-peppar, niora, galanga, cajun-blandning, röda chili från Malawi, vanilj från Madagaskar, ...
Italien, San Cassiano
... dokument visar. Företaget ligger i San Cassiano, en liten by i södra Salento. Ett platt område dominerat av omfattande och majestätiska olivlundar, där många djur- och växtarter överlever. Vår saffran, av högsta kvalitet, tar hänsyn till de naturliga balansen i det omgivande ekosystemet med respekt för biologisk mångfald och följer teknikerna för traditionellt jordbruk utan användning av syntetiska...
Italien, Milan
... personal. Vårt professionella team testar kvaliteten i certifierade och välutrustade laboratorier för att kontrollera kemiska och mikrobiologiska mått för att nå de mest avancerade internationella standarderna för en överlägsen produkt. Sedan 2018 har vårt företag erhållit det ekologiska certifikatet för leverans av ekologisk saffran. Vår saffran produceras från vissa utvalda marker under en...
Spanien, Monreal Del Campo
...Företag som producerar högkvalitativ ekologisk saffran, specialpriser för export och kvalitetscertifikat. Vi tillverkar produkter med saffran som ost, likör, choklad, olja eller pasta. Vi arbetar under märkningen för livsmedelshantverk och är helt respektfulla mot biologisk mångfald. Vi marknadsför vår egen saffran och saffran från andra producenter i området. Vår filosofi är att erbjuda ett rättvist pris både till kunden och till leverantören. Vår saffran har stöd av Slow Food sedan 2004 när den utsågs till "Slow Food-fäste" i erkännande av dess kvalitet och goda praxis i processerna.
Frankrike, Villeneuve-Loubet
Afghansk saffran är idag erkänt som den bästa saffranen i världen. United Flavours of Food, beläget i sydöstra Frankrike, är den exklusiva representanten för Europa för DIVINE HEALING SAFFRON. Vår afghanska saffran, helt ekologisk, har fått många utmärkelser och laboratorier klassar den som nr 1 i världen enligt ISO 3632-1 och ISO 3632-2: Grad A+ - Picrocrocine (smak) 98,52 A+ - Crocine (färg...
...Bienmesabe, honungsrom, praliner och persikolikör, Pacharán, Orujo, likör och brännvin från Steiermark. Spansk öl Estrella Damm, San Miguel och PAGOA. Oliver och olivolja från begränsad produktion. Inlagda grönsaker: kronärtskockor, gazpacho, Piquillo-paprika, Fabada. Paella-ingredienser: ris från Calasparra, saffran, Boquerones, Mojama, patéer, Pulpo al Ajillo. Ost, skink- och korvspecialiteter: skinka från skogsgläntan och D.O. Maestrazgo-Serrano från Teruel, hjort- och tjur-torkat kött...
Tyskland, Hamburg
... handlat enligt principen om en "hederlig köpman". Endast noggranna förberedelser: Från bearbetning av jorden, den kontrollerade fröet, till våra interna kvalitetskontroller i varje produktionsstadium; ända fram till slutkontrollen av den levererade varan, säkerställer vi även på lång sikt högsta och certifierad kvalitet. För närvarande erbjuder vi B2B. Ekologisk paprika från Ungern, ekologisk quinoa från Peru och afghansk saffran (Sargol) från Herat. Vi - ALERA Food - arbetar och bedriver verksamhet hållbart sedan vår grundande.
Spanien, Mairena Del Alcor (sevilla)
Vi är Spanish Aurum, leverantörer av livsmedelsprodukter. Vi är belägna i Mairena Del Alcor (Sevilla) och arbetar som exportörer av inhemska produkter och importörer av artiklar från Mellanöstern. Vår huvudprodukt är AOVE (extra jungfruolivolja), naturlig, ekologisk och premium. Vi säljer också i grossistled, spansk saffran, mandlar, honung och oliver. Vi importerar Mazafati-dateler från Bam...
Portfölj (4)
Tyskland, Neunkirchen-Seelscheid
Vi har bott i Mani i 40 år, i södra Peloponnes. Sedan dess har vi professionaliserat och utökat vår produktion och distribution av olivolja till att inkludera försäljning av högkvalitativa produkter från vårt område, såsom Kalamata-oliver, olivpasta, Fleur de Sel, olika honungsorter, balsamvinäger, inlagd kryddig feta, olika ekologiska kryddor inklusive ekologisk saffran, kapris, kaprisbär samt...
Italien, Troia
Vi är en producent av extra jungfruolivolja och säljer även ett brett utbud av italienska delikatesser, såsom ekologisk pasta, bageriprodukter, extra jungfruolivolja, konserverade grönsaker, paté, sylt, saffran, etc. Alla produkter är utvalda från lokala tillverkare som vi känner direkt. Vi levererar till mer än 200 länder och du kan beställa de produkter du föredrar i vår webbutik på www.gelsomora.com...
Frankrike, Noyers Sur Jabron
Produktion av saffran i pistiller i Haute Provence, 10 km från Sisteron, i Jabron-dalen. Ekologisk jordbruksomgivning, fälten används av en ekologisk lammuppfödare från Sisteron. Hembakade sylt av röda frukter och saffran. Gratis besök och provsmakning på gården från mars till november. Möjlighet till parkering för husbil.
Portfölj (2)
Grekland, Agios Dimitrios
... nya innovativa förslag och smaker, baserade på traditionella produkter eller bortglömda recept som: - Tomatsås med apelsin eller jordgubbe - Honung med hasselnötspasta - Honung med mastix från Chios - Pasta med saffran från Kozani osv.
Tyskland, Ensdorf
Ekologisk kryddor direktimport från producenten. Distribution av saffran från Kashmir, Afghanistan + Iran, Tahiti-Mexico-Bourbon-vanilj. Leverans till grossister, handel, gastronomi + konsumenter i Sverige och utomlands.
Portfölj (3)
Monaco, Monaco
Livsmedelshandel: teer och torkade blommor, granatäpplejuicekoncentrat, växter och frön, kryddor, torkad frukt, gummi. Ekologisk och rättvisemärkt saffran i bulk eller förpackad.
Danmark, Skanderborg
Ekologisk grekisk olivolja, pressad i en stenmölla. Låg uppvärmningstemperatur, utsökt smak och kvalitet. Ekologisk saffran. Dessutom ett sortiment av köksredskap tillverkade av olivträ. Alla varor importeras direkt från producenterna.
Belgien, Lendelede
Vi är ett företag specialiserat på produktion och försäljning av kvalitetsprodukter inom ekologisk produktion. Vi erbjuder naturliga produkter. Vi följer internationella hygienstandarder. Eukalyptushonung. Och timjan. Kallpressad olivolja. Ren ekologisk arganolja för livsmedel eller kosmetik. Saffran. Kapris.
Bulgarien, Ruse
Odlar och säljer ekologisk saffran av högsta kvalitet enligt ISO-standarder.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play