Belgien, Ninove
I detta hantverksbageri hittar du ett brett och varierat utbud av bröd, wienerbröd och bakverk. Allt görs färskt varje dag enligt originalrecept och med största respekt för den naturliga smaken.
Spanien, Cartagena
Hantverksbageri och konditori i Cartagena. Vi tillverkar bröd gjort med surdeg, lång jäsning och långsam knådning. Vi använder kvalitetsmjöl, utan förbättringsmedel och spannmål utan bekämpningsmedel. Vi gör kreativa sötsaker och, om du vill, även utan socker eller för veganer.
Belgien, Sint-gillis-waas
...Belgisk bakverk är lika unikt som den världsberömda belgiska chokladen. En av representanterna för denna konditorikultur är Lilly's Cakes. Ett hantverksbageri som förenar familjerecepten från den tidigare Biscuiterie Boone i Gent, Biscuiterie Jacky i Antwerpen och våffeltillverkaren Alliance i Hasselt till ett sortiment där varje bakverk är en synonym för ren njutning. Genom att fortsätta investera i de mest avancerade industriella produktionsprocesserna har Lilly's Cakes nu utvecklats till den ledande specialisten på frangipane-bakverk, genoise-kakor och mjuka våfflor.
Belgien, Oudenaarde
... bröd, kakor eller bakverk, så skapar vi en skräddarsydd sammansättning för er. Vi tänker med er och erbjuder lösningar för att begränsa livsmedelskostnaderna, oavsett om ni är en hantverksbageri eller driver ett industriellt bageri. Förutom vårt ekologiska sortiment kan ni även vända er till De Molens van Oudenaarde för det konventionella sortimentet av mjöl och mjöl.
Spanien, Mercadal
Can-pons är ett hantverksbageri där vi tillverkar delikatesser specialiserade på bakverk. Vi säljer ensaimadas över hela Spanien, främst på Menorca, Mallorca och i Barcelona. Vi har en gourmetbutik online där man kan göra beställningar som levereras hem till dig inom 24 till 48 timmar.
Frankrike, Nîmes
Det handlar framför allt om historien bakom ett hantverksbageri i Gard som värnar om god smak och kvalitet. Gamla recept återupptäckta med smaker från trakten. Här tillverkar jag med passion torra eller mjuka kakor, söta eller salta i alla former. Det behövs inte mer än så! Man måste smaka...
Belgien, Visé
Ekologiskt rättvis och hantverksbageri-konditori med öppen verkstad.
Spanien, Valencia
Pastelería Monpla är ett företag som är dedikerat till gastronomi. Vi tillverkar ett stort utbud av tårtor, bakverk och andra konditoriprodukter. Vi har varit hantverksbageri sedan 1960. Vi invigde konditoriet i januari 1973 och sedan dess har vår mission varit att söta tillvaron för alla våra kunder. Vi har utökat vårt produktsortiment och tillverkar dessutom hantverksbröd, originella tårtor...
Belgien, MANAGE
DAWN FOODS BELGIUM erbjuder ett brett sortiment av effektiva och innovativa produkter: bakmixar, fyllningar, stabilisatorer för grädde och mousser, fruktförberedelser, glasyrer, choklad, aromer, ingredienser för glass, toppings och dekorationer. DAWN FOODS BELGIUM är en av ledarna inom BVP-sektorn (Bageri, Konditori, Patisserie) i Europa och utvecklar sin verksamhet genom fyra huvudmarknader: hantverksbageri, restaurang, glassbar och industrin.
Spanien, Barcelona
Casanella Xocolaters äventyr började år 1998 i händerna på Xavier Casanella, som innoverade den typiska sötsaken från sin hemstad Vilafranca del Penedès (Barcelona) med Marcona-mandel täckt av choklad. År 2002 skapade han Crackania, en liten och söt njutning av Marcona-mandel, och inledde en innovation inom smaker genom en noggrann urval av råvaror. I sitt hantverksbageri utvecklade han Crackania...
Spanien, Santiago De Compostela
KONFETTIRIA OCH BAGERI MED TILLVERKNING AV TÅRTOR OCH KAKOR FÖR GRUPPER OCH RESTAURANGER. TÅRTOR UTAN SOCKER. SPECIELLA TÅRTOR FÖR FIRANDEN. HANTVERKSBAGERI. DESIGN AV SPECIFIKA DESSERTER FÖR MENYER. TYPISKA PRODUKTER FRÅN SANTIAGO DE COMPOSTELA: MANDELKAKA, APOSTLENS SNURR, VÄGENS STENAR, SOCKERKAKOR, PASTOR OCH PRALINER. LEVERANS TILL PROVINSER.
Hantverksbageri. Vi tillverkar och distribuerar våra produkter och erbjuder en professionell service samt konkurrenskraftiga priser till bagerier, konditorier, restauranger och hotell. Våra desserter, både för kvalitet och variation, är det perfekta komplementet till era produkter i bagerier och konditorier. De är en garanti för framgång på dessertmenyn i er restaurang och den perfekta...
Italien, San Benedetto Del Tronto
Hantverksbageri - Bufféservice - Happy hour...
Belgien, Sint-Niklaas
Det belgiska Maison Biscuits d’Or grundades 1996 som ett hantverksbageri. Det finns fyra läckra smaker: golden classic, golden marzipan, golden honey och golden whole wheat. Golden classic är den klassiska speculaas. En krispig delikatess av ren vetemjöl och malt, krämig mjölk och oförfalskad kandis. Det ger en kryddig bakad speculaas med en tydlig smak av karamelliserade sockerkristaller och...
Spanien, El Burgo De Osma
Hantverksbageri som återupplivar recepten från våra byar och anpassar dem till dagens marknad. Skapande och anpassning av exklusiva produkter. Vi informerar gärna på info@dulcestipicos.es...
Italien, perugia
Hantverksbageri sedan 1946; vi skapar sötsaker endast på beställning; ceremonier, mottagningar, födelsedagar, sötsaker med anpassade designer och former.
Hantverksbageri...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play