Belgien, Sint-gillis-waas
...Belgisk bakverk är lika unikt som den världsberömda belgiska chokladen. En av representanterna för denna konditorikultur är Lilly's Cakes. Ett hantverksbageri som förenar familjerecepten från den tidigare Biscuiterie Boone i Gent, Biscuiterie Jacky i Antwerpen och våffeltillverkaren Alliance i Hasselt till ett sortiment där varje bakverk är en synonym för ren njutning. Genom att fortsätta investera i de mest avancerade industriella produktionsprocesserna har Lilly's Cakes nu utvecklats till den ledande specialisten på frangipane-bakverk, genoise-kakor och mjuka våfflor.
Frankrike, Nîmes
Det handlar framför allt om historien bakom ett hantverksbageri i Gard som värnar om god smak och kvalitet. Gamla recept återupptäckta med smaker från trakten. Här tillverkar jag med passion torra eller mjuka kakor, söta eller salta i alla former. Det behövs inte mer än så! Man måste smaka...
Turkiet, Eskisehir
Vi tillverkar utrustning och maskiner för tillverkning av kakor, tårtor och kex. Från degberedning (knådmaskin med en eller två ankare), till formning av kakor (roterande mjuka kakor eller valsverk för hårda kakor), bakning med indirekt ugn från 10m till 50m, kylning eller nedkylning vid 180 grader för små företag och slutligen förpackning med flowpack-maskiner eller X-förpackningar. Vårt företag ligger i Eskisehir, Turkiet. Vi hoppas kunna tillfredsställa dina behov, tveka inte att kontakta mig.
Krispiga och mjuka. Cookiserie Namuroise producerar amerikanska kakor: lika färska och mjuka som en bakelse. Chokladkakan som kallas Le p’tit Namurois är gjord på gamla vetesorter, smör och gårdsegg. Endast chokladen och havregrynen kommer inte från Belgien. Russin eller choklad, gräddade, att värma upp eller i degbollar, levereras deras kakor med cykel till några butiker i Namur och även till skolor. Vi tillverkar också småkakor med citronskal, bretonska paletter med havregrynscrumble och andra läckra krispiga-mjuka godsaker.
Turkiet, Istanbul
... står för 82% av den totala handeln med torkad aprikos i världen. När vi ser på den globala produktionen av torkad aprikos och exporten av torkad aprikos kan vi se att Turkiet är ledande utan några allvarliga konkurrenter. Sultanas är torkade kärnfria druvor av sorten Vitis Vinifera L. De stora, gulgrön druvorna som torkas till dessa russin är särskilt smakrika och mjuka. Sultana-russin används främst i traditionella kakor, bröd och kex. Aegeiska regionens blekta och oblekta druvor används för produktionen av turkiska sultana-russin.
Italien, Tocco Da Casauria
... respekt för den mest autentiska abruzzesiska traditionen. Vi tillverkar främst produkter från den abruzzesiska traditionen med råvaror av hög kvalitet. Vår produktion fokuserar på krispiga ferratelle, mjuka och fyllda med choklad eller Montepulciano-druvsylt. Vi tillverkar också krispiga cantuccini, strikt hantverksmässiga mjölk-kakor av skurna typer, savoiardi och mormors kakor. Vi har blivit belönade på Conad Adriaticos showroom som de bästa produkterna som finns tillgängliga.
Turkiet, Karaman
...Hej, Vi är ett turkiskt företag som tillverkar cirka 400 produkter, inklusive fyllda kex, våfflor, kakor, choklad, torra kex, mjuka godisar, hårda godisar och andra specialprodukter. Vi söker nya marknader för våra produkter med pålitliga importörer och distributörer över hela världen. Om du är intresserad av våra produkter och vill vara ensam importör/distributör av våra produkter i din region...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play