Italien, Genova
... dykarmar med två hastigheter, degmaskiner med dykarmar för bagerier med inverter och timer. Degmaskiner med dykarmar för bänkanvändning med en skål på 10 liter och 2,5 kg deg. Degmaskiner med gaffel på 17 och 35 kg, idealiska för att knåda napolitansk pizza. Degmaskiner med dykarmar för pizzerior med kapacitet från 23 till 50 kg deg med minimal plats och maximal avkastning. Eliani erbjuder sina degmaskiner även online, kolla in degmaskinerna med spiral för pizzeria Eliani modell ES, FRÅN 5 TILL 50 KG till fabrikspriser.
Gammal tradition av dofter och smaken av äkta napolitansk pizza i ditt hem.
Patisserilaboratoriet Fraenz, som började som en referenspunkt för napolitansk restaurangverksamhet, har med åren utvecklats inom olika områden av konditorivaror, såsom produktion av taralli på nationell nivå. Förutom försäljning av färska bakverk, anpassade tårtor och salta bakverk har företaget utvecklat en produktion av smörkakor och taralli med svinfett och peppar, sötsaker som är en del av den napolitanska traditionen.
ÄR DU HEMMA PÅ KONTOR, VILL DU NJUTA AV EN GOD NAPOLITANSK KAFFE? MORENO ELLER BORBONE... RING 3291533937 ELLER BESÖK WWW.TRITICAFFE.IT MÅNADENS ERBJUDANDE: om du köper tre paket kaffe, ger vi dig ett gratis.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play