... delas upp i två varumärken: "Herdade Paço do Conde" och "Herdade das Albernoas". Framgången för vinerna Herdade do Paço do Conde och Herdade das Albernoas har varit konstant, vilket bevisas av kritiker och nationella konsumenter som alltmer föredrar dem. År 2002 grundades, inom sin vinproduktionsverksamhet, företaget AGRÍCOLA ENCOSTA DO GUADIANA (SAEG) som producent av viner från södra Alentejo med varumärkena Herdade do Paço do Conde och Herdade das Albernoas.
...NAZILLI AKAN GIDA TEKSTİL SAN.TIC.LTD.STI är en tillverkare/producent som verkar inom sektorn för torkade fikon och olivolja.
Frankrike, La Fare Les Oliviers
Idag är Domaine du Calabrun en producent av AOC-olja från Aix en Provence samt traditionell olivolja. Men projekten stannar inte där; redan nästa år kommer vi att ha gröna och svarta oliver, samt tapenade.
...Producent av Nyons-oliver (Tanche) inom ekologiskt jordbruk, försäljning av olivolja och AOC/AOP Nyons-oliver i grossist, halvgrossist och detaljhandel.
Grekland, 20200
Jag är producent från Korinthia. Jag producerar extra jungfrulig olivolja med låg syra, samt ekologiska produkter, olika frukter och grönsaker, allt av utmärkt kvalitet. Jag tillverkar också medicinska örter som bivaxsalva m.m. Det viktigaste för mig är att det jag säljer ska vara av högsta kvalitet.
Portfölj (3)
Spanien, Canet De Mar
... positionera produkten • Om det krävs, registrera sig hos Statens certifierings- och ackrediteringsmyndighet • Förhandsimportlicensiering med all nödvändig dokumentation • Att hjälpa till med etikettöverensstämmelse VÅRA PRODUKTER Spaniens mest kända produkter är: Vin, olivolja, sylt, kaffe, torkad frukt, te, oliver, ost, honung och kryddor. Spanien är också producent...
Grekland, KAVALA
Jag är producent av olivolja i Grekland, i Orfani nära Kavala. Min olja är ekologisk, precis som mina oliver.
...Vårt uppdrag är att bli en global ledare som producent, förpackare och distributör av olivoljor, fröoljor, bordsoliver, kapris och kryddor. Vi är certifierade enligt BRC och IFS. Utrustade med den senaste teknologin och stödda av ett team av professionella, kan vi uppnå följande resultat: - Krossningskapacitet: 2 200 ton oliver / dag. - Extraktionskapacitet: 2 000 ton / dag. - Raffineringskapacitet: 200 ton / dag av olivolja och 500 ton / dag av fröoljor. - Förpackningskapacitet för oljor: 42 000 liter / timme. - Förpackningskapacitet för oliver och kapris: 28 000 enheter per timme (glas/burk)...
Italien, Atripalda
Försäljning av inläggningar sedan 1946, direkt från producent till konsument. Gastronomiska specialiteter i olivolja och solrosfrön, hantverksmässigt tillverkade, samt många andra grillade specialiteter. Vårt produktsortiment inkluderar vilda svampar: kantareller, äggsvampar, plocksvampar, tryffel, bär osv. (torkade, frysta, färska, inlagda och liknande). Kvaliteten och pålitligheten hos våra produkter bekräftas av kontrollprocedurer i enlighet med gällande lagar samt vår långvariga erfarenhet inom branschen.
Turkiet, Balikesir
...Vi är en producent av ekologisk kallpressad olivolja från våra olivlundar i Ayvalık, Balıkesir, som är fria från bekämpningsmedel och skördas tidigt. Våra produkter kan enkelt användas både i matlagning och i sallader. Syrahalten ligger mellan 0,3-0,8. Vi har vårt ekologiska certifikat, alla analyser av våra produkter och våra exportdokument är tillgängliga. För hälsosynpunkt använder vi glasflaskor på 0,5/1 liter och plåtburkar på 5/18 liter. Dessutom producerar vi ekologiska bordoliver från våra svarta oliver. Vi tillverkar också ekologisk olivtvål med varmpressningsteknik från olivolja.
Grekland, Melissia
ODLARE OCH PRODUCENT AV KORONAIKI OLIVOLJA FRÅN DE SALTA JORDARNA I KALYPSO-BUKTEN I LACONIA. FINNS I FÖRPACKNINGAR MED DOSERINGSSLANGAR.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play