Grekland, Athens
Lesbos, ren jungfrulig olivolja från den adramytiska oliv som endast finns i den norra delen av ön Lesbos. LESBOS EXCEPTIONELLT JUNGFRULIG OLIVOLJA Oljan har fått sitt namn efter sin ursprungsort, eftersom den kommer från olivlundar på Lesbos. Sorten av olivträd, den adramytiska oliven, som finns på mycket få ställen, tillsammans med de jordmåns- och klimatförhållanden som råder på den norra...
Cypern, Leykosia
... OLIVOLJA. DET ÄR EN MÄTTANDE OCH NYTTIG MÅLTID MED VITAMINER SOM HAR ANTIOXIDANT EGENSKAPER MED MÅNGA POSITIVA RESULTAT. DETTA BEVISAS OCKSÅ AV PYRAMIDEN FÖR MEDITERRANEAN DIETEN SOM I SIN GRUND INNEHÅLLER DE TVÅ PRODUKTERNA, SOM VI HAR LAGT TILL I VÅRT SNACK OLIVOLJA OCH VETE. DETTA BETYDER HUR NÖDVÄNDIG DENNA MAT ÄR FÖR VÅR DAGLIGA LIV. PÅ LIKNANDE SÄTT KAN NI FÖRBÄTTRA ER KOST TILL DET BÄTTRE MED MEDITERANNEAN SNACK SOM VI HAR SKAPAT FÖR ER OCH ERA FAMILJER. NÅGOT ENKELT SOM PASSAR TILL ALLT OCH ÖVERALLT.
Italien, Rionero In Vulture
Olivpress. Produktion av extra jungfrulig olivolja.
Il Vecchio Frantoio Pace har producerat extra jungfrulig olivolja sedan 1910, med oliver från typiska kultivarer från Apulien. Den olivoljekultur som finns i Apulien resulterar i en olja av högsta kvalitet, producerad med den traditionella metoden för kallpressning. Idag, i tredje generationen, utvinner familjen Pace saften från oliverna med den gamla metoden för malning och pressning, vilket...
Turkiet, Izmir
...Välkommen till FAMEOLİVE; olivolje företag, ägt av NAMLI FOREIGN TRADE LTD - İzmir/Turkiet. Vi är en av Turkiets ledande tillverkare av extra jungfrulig och jungfrulig olivolja. Vårt företag har varit verksamt sedan 1994. FAMEOLIVE erbjuder de naturliga och regionala produkterna från Anatolien med produktions- och förpackningstekniker som matchar deras renhet, specialitet och inneboende värde...
Turkiet, Manisa
kallpressad extra jungfrulig olivolja tidig skörd Syrahalt max. är 0,6. Pressningsprocessen sker vid högst 20 °C. Den erhålls från mogna oliver genom kallpressningsmetoden. De beredda produkterna lagras vid högst 18 °C - 20 °C i ett särskilt luftkonditionerat lager. Skördade oliver pressas inom högst 5 timmar. Den skarpa fruktiga smaken, bitterheten och beskan från de gröna oliverna känns i en...
... kulinariska livsmedelsprodukter exporteras till 22 länder världen över till ett noggrant utvalt nätverk av partners. Grossistpriser för Extra Jungfrulig Olivolja (EVOO) - Ekologisk (Bio) Extra Jungfrulig Olivolja (EVOO) - Grekiska Oliver - Vinäger - Delikatesser, allt från Kreta i Grekland.
Portfölj (1)
Vår inhemska, kallpressade, premium olivolja ger dig en läcker bit av Italien hem till dig! Här får du veta allt om tillverkning, användning och smak. Köp nu den äkta olivoljan från Coratina-oliver och Ogliarola-oliver med kraftig smak och intensivt fruktig arom. Vad är skillnaden mellan extra jungfrulig olivolja och inhemsk olivolja? Vilka är skillnaderna i tillverkning, smak och användning? Här får du de rätta tipsen för att optimalt välja olivolja.
Grekland, 20200
Jag är producent från Korinthia. Jag producerar extra jungfrulig olivolja med låg syra, samt ekologiska produkter, olika frukter och grönsaker, allt av utmärkt kvalitet. Jag tillverkar också medicinska örter som bivaxsalva m.m. Det viktigaste för mig är att det jag säljer ska vara av högsta kvalitet.
Portfölj (3)
Belgien, Rocourt
... växten till den behållare som innehåller denna gröna guld. Vi undviker all användning av kemiska produkter. Skörden sker med respekt för växten. Olivorna förs till en certifierad kvarn som drivs av två verkliga hantverkare. De använder endast rent mekaniska metoder för att få fram en extra jungfrulig olivolja av mycket hög kvalitet. Olivorna pressas inom 12 timmar (maximalt) efter skörden för att undvika någon artificiell mognad. Den erhållna olivoljan förvaras i metallbehållare för optimal skydd.
Spanien, Lucena
Vi producerar och exporterar över hela världen en av de bästa extra jungfruliga olivoljorna från Spanien. Vår expertis inom kvaliteten på jungfrulig olivolja är nyckeln till varför efterfrågan på vår produkt ökar. Vi handlar under vårt eget varumärke eller köparens varumärke i alla typer av förpackningar. Om ni vänligen kan ge oss detaljerna för beställningen, såsom kvalitet, kvantitet och leverans, kommer vi att kunna ge er det mest lämpliga priset.
Vi är ett företag i Turkiet och staden heter Bursa. Företagsnamnet är Esence jordbruk och utvecklingskooperativ. Vi odlar våra egna oliver och du kan besöka våra olivfält, det är ett nöje för oss. Sedan förvandlar vi dessa oliver till jungfrulig olivolja i vårt eget företag. Vi förbereder oss för den nya skörden nu och vår nya skörd kommer att vara i december, och vid den tiden kan vi skicka dig ett prov på vår nya olja.
import export:-grönsaker-frukt-torkade bönor-sojabönor-kakaobönor, pulver-sheaträd-nötter-smör-mandel-kaschnötter-bomullssfrön-rå bomull-koltanmalm-salt-fisknät-skrot däcktråd-skrot däckchips, samarbete, investeringar, vin, extra jungfrulig olivolja...
Spanien, Priego De Cordoba
... sensorisk bedömning för att konstfullt och skickligt framställa våra utvalda extra jungfruliga olivoljor. På APE Global säkerställer vi renheten av våra oljor och garanterar att de är 100 % extra jungfrulig olivolja. Vårt åtagande för transparens och spårbarhet när det gäller vad som finns i varje flaska värderas högt. För närvarande genomför APE Global hela oljeproduktionsprocessen, från skörd av...
Italien, San Gennaro-Lucca
... produktionen på 500 kvintal per dag, efter att ha antagit ännu mer moderna maskiner och utrustning. Det typiska produkten från Frantoio Lenzi är det extra jungfruliga olivoljan från Lucca. Utöver detta produceras en DOP extra jungfrulig olivolja och en citronsmakad olivolja, "Limonolio".
Turkiet, Turkey/instabul
...Specifikationer Typ: Olivolja Produkttyp: Fruktkärnolja Kvalitet: Extra Jungfrulig Bearbetningstyp: Kallpressad Odlingstyp: Ekologisk Förpackning: Burk (konserverad), Glasflaska, Plastflaska Ursprungsland: Turkiet Användning: MATLAGNING OCH RÅVARA Förpackning & Leverans Förpackningsdetaljer: 500 ML: glasflaska 1000 ML: glasflaska 5000 ML BURK: Leveransdetalj: 10 DAGAR...
Italien, Arma di Taggia
Vi producerar extra jungfrulig olivolja av Taggiasca, oliven Taggiasca är känd över hela världen för sin extraordinära kvalitet, och vi skickar även utanför Italien.
... leverans/försäljning samt export av olivolja. Vi säljer till den inhemska marknaden och exporterar jungfrulig olivolja och ekologisk olivolja som produceras i Aydin, den ägiska delen av Turkiet. Regionen är känd för sina oliver, därför kan vi hitta det bästa urvalet enligt dina specifikationer. För mer information, vänligen skicka ett e-postmeddelande med din förfrågan. Vår produktion är ISO HACCP-certifierad.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play