Frankrike, Ascain
... av njutning i munnen. Anisen är mycket väl integrerad och uttrycker sig som lakritssmak. Noter av pepparkaka, avslutning med rancio. Förslag på avsmakning Som en typiskt baskisk digestif i slutet av måltiden. I matlagning används PATXAKA för att avglasa dina stekta räkor eller pilgrimsmusslor eller för att smaksätta dina pannkaksmet.
Portfölj (8)
Finland, Turku
...HUVUDEN PÅ NYFÅNGADE RÖDA RÄKOR FRYSTES VID EN TEMPERATUR AV -50°C OCH DÄREFTER, TACK VARE EN SOPHISTICERAD TRANSFORMATIONS-PROCESS, EXTRAHERAS EN 100% REN PRODUKT.
Portfölj (177)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...ger detta vin en silkeslen textur och en vacker krämighet, samtidigt som det tillför en subtil komplexitet. Doften öppnar sig med noter av honeydew-melon, nyklippt gräs och lime, balanserat av exotiska aromer av litchi och guava. I munnen dominerar smaker av nisperos och passionsfrukt, stödda av den friska och naturliga syran från årgången, som ger en strålande och mineralisk avslutning. Detta vin passar perfekt med en sallad av grapefrukt och räkor, skaldjur eller thailändska rätter.
Portfölj (10)
Frankrike, Auxerre
... säkerställer perfekt täthet för detta vin utan sulfiter, som är särskilt känsligt för luft. Smaknoter: Det är ett vin med en delikat doft som blandar aromer av jordgubbe och vinbär. Munnens känsla är frisk och delikat. Mat- och vinparning: Njut av det kallt vid 8-10°C som aperitif. Denna rosé passar bra till grillat, exotisk mat, räkor med ingefära och kycklingfiléer. Förpackning: Kartong om 3L Årgång: 2020 Druva: Grenache Odling: Ekologisk...
Portfölj (190)
Frankrike, Grigny
...Gul curry sås, halvflytande och lätt kryddig med curryprickar. Perfekt sås för basrätter med kyckling eller räkor, även i koner. Kan berikas med grädde. Det finns oändligt med curry, som är en del av gastronomin på den indiska subkontinenten (Indien, Pakistan, Nepal, Maldiverna), i Sydostasien, Kina, Fiji, Korea, Japan, etc. Att nämna dem alla skulle kräva att man ger ut en tjock bok.
Portfölj (93)
Tyskland, Saarbrücken
...SETREM Extrusionskokaren förenar på ett utmärkt sätt förberedelsen med ånga i konditioneringen samt den hydrotermiska kokningen i extrudern själv. SETREM Extruder är maskiner för tillverkning av husdjursfoder (hundar & katter), liksom för fiskfoder (räkor, lax...) men också för foder till nötkreatur (mjölkkor, kalvar, nötkreatur, hästar, grisar...) och fjäderfä (ägg- och köttkycklingar). Dessa extruder används även för behandling av primära produkter som soja, raps, spannmål eller andra sädesslag.
Portfölj (24)
Frankrike, Roubia
... inslag av ros, lätta inslag av citrus, generösa inslag av körsbär, eleganta tanniner, fina tanniner, feta tanniner, rund, något mineralisk, strukturerad kropp, god intensitet, lång eftersmak. Mat- och vinparningar Kalla förrätter, Grillade räkor, Grillat rött kött, Asiatiska specialiteter, Efterrätter med röda frukter Färg: Rosé Druva: Cinsault, Grenache Alkohol: 13% Volym: 300 cl (Flaska)...
Portfölj (28)
Frankrike, Compiègne
...Kadens: 20p/mn Film: påse kuddform, säck med veck. Färska frukter och grönsaker: potatis, citroner, stenfrukter, brysselkål, tomater, lökar, paprikor, morötter. Förberedda frukter och grönsaker: förberedd potatis, pommes frites, förberedda grönsaker, blandad sallad, skivade lökar, (mini morötter), fruktsallad. Allmän livsmedel: godis, etc., bakverk, räkor, nötter, jordnötter, etc., pasta, snacks...
Portfölj (59)
Frankrike, Levallois Perret
...grönsaker... Den används ofta i recept med kött, fågel samt skaldjur som räkor, musslor eller krabbor. Fördelarna med indisk curry: Mycket bra innehåll av antioxidanter, stimulerar matsmältningssystemet, rik på magnesium, källa till mangan. Innehåller vitaminerna E och K för att förebygga hjärt-kärlsjukdomar.
Portfölj (28)
Frankrike, Besancon
...I KÖKET: Aromatiserar rätter, används ofta i recept med kött, fågel, skaldjur som räkor, musslor eller krabbor. Denna matlagning görs i marinad. FÖRDELAR: Curry är en blandning av ingefära, kurkumin, koriander, spiskummin, kardemumma och flera sorters peppar. Den har många fördelar.
Portfölj (28)
Italien, Pontecagnano
...Rucola har blad med en stark smak och en intensiv och aromatisk smak. Det är ett idealiskt tillbehör till kötträtter och/eller fiskrätter. Det passar också bra med andra grönsaker, och genom att tillsätta räkor och lax kan det bli en utmärkt huvudrätt. Vi odlar den med traditionella metoder som vi följer och informerar konsumenten om hela produktionskedjan i full respekt för italienska och europeiska kvalitetsstandarder.
Matchande produkter
Rucola
Rucola
Andra produkter
Rödbeta
Rödbeta
Portfölj (2)
...Astaxantin, även känt som kräftskalspigment, Astaxantinpulver, Haematococcus Pluvialis-pulver, är en typ av karotenoid och en stark naturlig antioxidant. Precis som andra karotenoider är astaxantin ett fettlösligt och vattenlösligt pigment som finns i marina organismer som räkor, krabbor och bläckfiskar, och forskare har funnit att den bästa källan till astaxantin är hygrophyten chlorella...
...Specialdesignad impeller och kropp; I oskadd frakt av livsmedelsgrödor och saftiga, Den kan användas för att hantera vätskor i slam, överföringspump * Oliv, Inlagd Gurka (Gherkin), Tomatpuré * Körsbär, Aprikos * Levande Fisk, Räkor, * Slam, Djur- och industriavfall...
Matchande produkter
Oliveöverföringspump
Oliveöverföringspump
Portfölj (1)
Spanien, Finestrat
...Vi erbjuder olika frysta fiskar och skaldjur som: Bläckfisk, bläckfisk, calamari, hummer, räkor, scampi, makrill. Ursprungsländer: Mauretanien och Peru.
Spanien, Madrid
...Premium Kvalitet Tre Delikatesser Ris med de bästa ingredienserna som räkor, skinkbitar, grönsaker och omelett. Det är inte bara vanlig ris. Värm det bara i pannan, och på ett par minuter är det klart att servera.
Portfölj (9)
Spanien, Picassent
...Mejeriprodukter och derivat (Kondenserad mjölk. Komjölk. Sojamjölk. Växtbaserad mjölk...) Baljväxter (Bönor. Kikerter. Linser...) Ädelmetaller (Stål. Aluminium. Koppar. Katodkoppar. Stänger...) Fisk och skaldjur (Tonfisk. Räkor. Fryst fisk. Lax...) Olja och derivat. Organiska och oorganiska kemikalier (Citronsyra. Alkohol. Bikarbonat. Etanol. Metanol...) Frön (Pumpa. Korn. Lök. Solros. Ärtor...). Tomat (Färsk. Pasta...)...
Portfölj (1)
Matchande produkter
Färsk lax
Erik Kasper
Portfölj (1)
Spanien, Vigo-Pontevedra
... Mar de Mar kan vi leverera ett stort utbud av frysta fiskar och skaldjur, och vi arbetar med en rad vanliga produkter samt skaffar det våra kunder efterfrågar. Största delen av dessa produkter har argentinskt ursprung, såsom, merluza rosada, pota och räkor i sina olika presentationer. Vi arbetar också med produkter från andra länder som bläckfisk från Boston, lax från Alaska, merluza och bläckfisk från Sydafrika, Namibia, Nya Zeeland, Malvinas, bland andra. När det gäller produkter av nationellt ursprung har vi rape, merluza, quella, etc.
Tyskland, Hamburg
... Genom vår flexibla produktion garanterar vi en konstant och hög kvalitet. Vår portfölj omfattar: Fiskmognadsmedel (med eller utan örter och kryddor) för t.ex. sill och lax, fiskinjektion, fiskfärs, fiskbullar, fiskkorv, Pâtes, Surimi, behandling av rom och räkor, majonnäser, salladskrämer, dressingar, dippar i varm- och kallproduktion (med eller utan äggula / mjölkprotein), såser och krämer för fullkonserver, bundna soppor, ketchup, marinader, panadentillsatser, sötsaker, livsmedelstillsatser, kontraktblandning som tjänsteleverantör.
Italien, San Giuliano Milanese
La Four Cibò s.r.l. är ett innovativt företag och ledande på marknaden för frysta fiskprodukter, med en gedigen erfarenhet av import av de bästa kvalitetsprodukterna. Vi har varit verksamma i flera år, tack vare ett utmärkt professionellt nätverk av representanter, över hela det italienska och utländska territoriet. Vår kärnverksamhet är inriktad på följande frysta fiskprodukter: Bläckfisk, Räkor...
Frankrike, La Courneuve
... även frysta produkter: Halal kycklingkött, grönsaker, räkor. För mer information kan du kontakta vår försäljningsavdelning på 0652339135 eller via e-post: contact@keko2international.fr Vi arbetar endast på offert baserat på kvantiteter och tillgänglighet.
Nederländerna, Gamvik
... mission att ge våra kunder den bästa skaldjursupplevelsen möjligt. Vi tror på hållbara fiskemetoder som skyddar våra hav samtidigt som vi levererar läckra och näringsrika skaldjur. Vårt team arbetar nära med lokala fiskare och pålitliga leverantörer för att få tag på den färskaste skaldjuren, från saftig lax till söta räkor.
Frankrike, La Roche Sur Yon
...Sedan 2009 har Parlier Environnement SAS varit ett konsultföretag och expertisföretag inom akvakultur baserat i Frankrike. Det sträcker sig över hela Europa - särskilt runt Medelhavet - och i Afrika på uppdrag av europeiska och internationella myndigheter. Vårt företag rådgiver er från idé till teknisk genomförande, genom utbildning av operatörer eller finansiering. Alla projekt är intressanta: modernisering, uppgradering, avyttringar/övertaganden, skapande eller innovation. Marina fiskar, skaldjur, alger, mikroalger, spirulina, räkor, konstgjord rev...
Portfölj (1)
Turkiet, Aydin
En fiskbearbetningsfabrik för att presentera hållbara vattenprodukter (dorade, havsabborre, öring, makrill, räkor osv.) som mänsklig mat, som kommer att vara den framtida proteinkällan för mänskligheten. Sjömat, fiskbearbetning.
Nederländerna, Nuenen
... ärligt samarbete med både kunder och leverantörer säkerställer vi en konstant kvalitetsgaranti. Det är vad dina kunder kommer tillbaka för. Så letar du efter högkvalitativ fryst tonfisk, hummer, black cod, hamachi, lingcod, räkor, bottenfisk, chilensk havsabborre, masago eller en annan produkt? Då ser vi fram emot att komma i kontakt med dig.
Portfölj (8)
Portugal, Valença
... kostnaderna mellan flera fabriker. Produkterna vi säljer är: Konserverad frukt, baljväxter och grönsaker, Konserverad fisk, Ostar och ostliknande produkter i skivor och riven form, Charkuterier (Kallskuret, Bacon, Chorizo, Salami, Semolina-pasta, Vegetabiliska oljor och olivolja, Juicer och nektar, Choklad och kex, Frysta grönsaker, UHT-mjölk, Kylskåpssallader, Såser (Majonnäs, Ketchup, Senap och många fler), Fryst fisk och ultrafryst skaldjur (Räkor), Fryst kött av svin, nötkött och fågel.
Danmark, Kobenhavn
... certifierade med HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI, HALAL. Våra primära marknader: Europa, USA, Kanada, Asien (Japan, Korea osv.) och andra. Våra huvudprodukter: Lax, torsk, hummer, makrill, bläckfisk, tonfisk, musslor, Alaska lyssej, kaviar/rom, fläskkött, nötkött, djurfoder. Räkor (Black Tiger, Vannamei, Scampi, Cat Tiger osv.), pangasius/swai, vildfångad fisk (tonfisk, guldmakrill, grouper osv...
Frankrike, Pont Du Chateau
... avgörande rollen som den afrikanska marknaden spelar inom jordbruk och mode. Vi erbjuder kvalitetsprodukter från lokala källor i stora eller medelstora kvantiteter, såsom frukter eller grönsaker, torkade skaldjur, frysta livsmedel som räkor eller torkade blad. Vi erbjuder också ekologiska produkter på begäran, såsom ingefära, gurkmeja eller paprika, samt eteriska oljor som kokosolja, kakaosmör...
Belgien, Kontich
... variation av tillagningar. Fisk: dory, pangasius, guldmakrill, rödspätta, torsk, rocka, röding, sardiner, skrubbskädda, sej, gös, tilapia, tonfisk, lax, havsabborre, sjöborre. Skaldjur och musslor: musslor, venusmusslor, pilgrimsmusslor, flodkräftor, sniglar, langoustiner, snäckor, krabba. Surimi: surimi-bitar, surimi-sticks, surimi-räkor, panerade surimi-produkter.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play