Frankrike, Quimper Cedex 9
... synkroniserade kammar. Roterande viktfyllare för livsmedelsprodukter eller icke-livsmedelsprodukter som förpackas i glas-, plast- eller metallbehållare (HEMA Quatro Pondérale). För känsliga eller viskösa produkter som innehåller bitar eller fruktkött följer vi de striktaste kraven på hygien, produktivitet, hastighet och tillförlitlighet. Sedan 2015 är HEMA ett företag inom BARRY WEHMILLER-gruppen.
Vi är ett jordbruksföretag specialiserat på odling, förpackning och distribution av kaki-frukten. Vi har över 60 års historia och erfarenhet inom jordbruk. Vi odlar och distribuerar 2 sorter av kaki i Sessa Aurunca i provinsen Caserta: - KAKI TIPO (Vanilj och med mjuk fruktkött) - KAKI ROJO BRILLANTE Vi är auktoriserade leverantörer till ledande kedjor inom dagligvaruhandeln. Våra kaki-odlingar...
Spanien, El Sauzal
På Bodegas Platé har vi i över 10 år tillverkat olika innovativa produkter, resultatet av forskning och utveckling av våra idéer. Vi har skapat det första och enda fruktiga bananvinet från Kanarieöarna (IGP), olika fruktkremer av vinäger med fruktkött från banan, mango, björnbär och röda paprikor. Dessutom tillverkar vi en unik banandessert i världen, liknande en kvittenmarmelad...
Italien, Santa Maria Di Licodia
... eller spräcklig fruktkött. Tarocco-apelsinen är stjärnan i 3morettis produktion. De röda Sanguinello-apelsinerna är mindre vanliga men särskilt uppskattade, både för smaken och för den kompakta skalen som väl skyddar fruktköttets integritet. Den rödaste av Siciliens apelsiner är dock sorten Moro. Dess fruktkött tenderar att vara violett på grund av den höga koncentrationen av antocyaniner och...
Spanien, Barcelona
Vi tar med oss de goda dadlarna från Saudiarabien. Sukkari - Mörkbrun hud; tydligt söt och mjuk fruktkött. Från Alqassim anses Sukkari-dadlar vara en av de bästa dadlarna i Saudiarabien och världen, och de kallas Sukkari för den söta smaken. Formen på Sukkari-dadlarna varierar från gul till mörkbrun och frukten är medelstor. De kännetecknas av att de kan ätas i alla tillväxtstadier eftersom de...
Italien, Rosarno
... konfektyrindustrin för produktion av: kandiserad frukt, marmelader, fruktpastor, frukt i alkohol etc. Inom glassindustrin och storkök för produktion av glass, sorbet, granita, fruktsallader etc. med fruktskal, fruktkött och naturliga juicer.
... trädet genom en knivprovning: agronomen skär en apelsin i två och bedömer doften, fastheten, färgen och skalets tjocklek. Sedan smakar han på den, men genom att dela den i klyftor. På så sätt kan han bedöma konsistensen på klyftornas skal, förhållandet mellan saft och fruktkött och, naturligtvis, smaken. Det är just denna noggranna urval som gör Ducezia till den mest exklusiva blodapelsinen från Sicilien. Produkterna: Tarocco, Tarocco Gallo, Moro, Sanguinello, Citroner, Mandariner, Blodapelsinmarmelad, Mandarinsylt, Citronmarmelad, Apelsinläsk.
... ursprung i Indien, Vietnam eller sydöstra Kina. Det är ett köttigt hesperidium med mer eller mindre tjock och hård skal, och dess fruktkött består typiskt av elva klyftor eller segment fyllda med juice, som innehåller mycket vitamin C, flavonoider och eteriska oljor. Den odlas som ett gammalt prydnadsträd och för att få dofter från sina frukter. Den är mindre och sötare än grapefrukt och större, men mindre doftande än mandarin.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play