Villamayor Ingredienser distribuerar i Frankrike högkvalitativa mjöler och semoliner för bagerier, hantverks- eller industriella pastatillverkare, bröd, pizza, bakverk, konditorivaror... Vi har vår egen distribution med våra lastbilar och leveranspersonal direkt från kvarnen. Ett noggrant urval av vete har gjort det möjligt för oss att erbjuda mjöler av fransk tradition. Tveka inte att kontakta...
Nederländerna, Den Haag
Hoka Den Haag BV, leverantören för alla dina livsmedels- och icke-livsmedelsprodukter: Ett urval av vårt sortiment: pommes frites, potatisprodukter, snacks, såser, soppor, mejeriprodukter, margarin, olja och fetter, ris, mjöl och pasta, grönsaks-, frukt-, kött- och fiskkonserver, läskedrycker, juicer, käll- och mineralvatten, bordssyror, sallader, charkuterier, konfektyr, aromer, buljonger och såser, bake-off produkter, kaffe och teprodukter, kryddor och blandningar, bröd, degprodukter, kakor och bakverk, handglass, kulglass, glasstillbehör, engångsartiklar, rengöringsmedel...
Belgien, Ath
Företaget Coprosain är specialiserat på försäljning av naturliga och ekologiska produkter. De erbjuder ett brett utbud av produkter: - Drycker (aperitifer, öl, vatten, fruktjuicer, läsk, ekologiska viner) - Bageri (croissanter, bröd, pajer och bakverk) - Livsmedel (kex, choklad, sylt, konserver, kryddor, pasta, såser, honung, mjöl, kaffe, te, olja, vinäger) - Frukter - Grönsaker - Böcker...
Sedan 1968 producerar vi bröd, pizzor, focaccia, grissini, rubatà, freselle, krispig focaccia och bakverk, med italienska råvaror och hantverksmässig bearbetning. Vi betjänar stormarknader, lågprisbutiker och affärer. Vår produktionskapacitet kan ökas och vi kan leverera våra torra bakverk över hela Europa.
...VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH är en europeisk livsmedelskoncern som tillverkar och säljer högkvalitativa livsmedel. Med frysta bakverk och margarin & fetter riktar sig Vandemoortele främst till detaljhandeln och kommersiella kunder (B2B). VANDEMOORTELE producerar margariner & fetter för traditionella bagerier, foodservice, industri, frysta bakverk, bröd, fina bakverk, amerikanska produkter och pâtisserie.
Tyskland, Saarlouis
...Theodor Rietmann GmbH är specialist inom området premixer och koncentrat. Theodor Rietmann erbjuder: -Vormixer: Bröd & Toast, Frallor & Baguetter, Fina bakverk som till exempel: Buttermjölksbröd; Pumpakärnsbröd; Svenskmixbröd; Dinkel-yoghurtfrallor; Multicerealfrallor; Biskuitrullar; Tårt donuts; Fyllningskräm vanilj; Muffinmix choklad; Kvargbollar... -Glutenfria vormixer -Högproteinvormixer: Äggvitefrallor, Äggviteaftonbröd, Wraps, Panini, Kex, Våfflor, Pannkakor…...
...Hiestand & Suhr Handels- und Logistik GmbH är specialisten på frysta bakverk. För tillverkningen av Hiestand-bakverken används utvalda råvaror från miljövänligt producerad spannmål och mjölsorter samt ren smör och ägg från djurvänlig uppfödning. Produktöversikt från Hiestand & Suhr: - Ofyllda croissanter - Fyllda croissanter - Sötsaker - Amerikansk bageri - Snacks - Bröd - Baguetter - Ciabatta - Bröd - Laugensbakverk - Tårtor & kakor...
Danmark, Kastrup
...Hos John's Kagehus hittar du ett bageri i Kastrup med 35 års erfarenhet som bagare. John bakar bröd och kakor med garanti. Här används ekologiskt mjöl och andra ingredienser som tillsammans skapar fantastiskt smakfullt bakverk. Som ett väletablerat bageri och konditori på Amager har vi en trogen kundkrets som njuter av vårt underbara bröd och kakor. Men det är inte bara kakor vi på John's Kagehus...
Frankrike, Saint-Berthevin
... - Fågelprodukter - Frilandskyckling - Coquelet - Vaktel - Påfågel - Kanin - Anka (hel, andbröst, filé, vinge, lår ...) - Fetteranka (magret, foie gras) - Kalkon - Kalkondelar - Kalkonprodukter - Kebab - Charkuterier - Duva - Vilt - Bakverk / Bröd - Smör - ...
Belgien, Erpe
Transport Belle Vue NV har olika uppdragsgivare och bedriver olika aktiviteter, inklusive: transport av bröd och bakverk, djupfrysta produkter; transport av livsmedel (t.ex. choklad, riskakor…), transport av kläder, farligt gods (=ADR-transporter) och hushållsapparater, möbler… Fordonsparken är helt sammansatt och utbyggd enligt kundernas krav och önskemål och uppfyller alla regleringskrav. Företaget har ett lager på cirka 800 m² och kan därför, om så önskas, erbjuda en lagringsplats för dina varor.
...funktionella högaktiva hjälpämneskoncentrat för kvalitetsoptimering av pannkakor, våfflor, mjuka bakverk och krispiga kexprodukter. För choklad: högnaturala stabiliseringssystem för strukturoptimering och hållbarhetsförlängning av autentiska ganacher, fetter och andra pralinfyllningar. För färdigrätter: lösning för dina färdigrätter. För kött: vi erbjuder dig den nödvändiga kunskapen och stödet för dina frågor angående köttprodukter, tillagade charkuterier och köttberedningar.
Spanien, La Mata. Toledo
... "Candeal" (optimalt för hårdare men lätthanterliga degar, Candeal-bröd, churros och friterade degar); mjöl "Media Fuerza" (för degar som kräver bra konsistens och gasretention, idealiskt för baguetter i mekaniserade processer); mjöl "Especial" (mycket bra för kontrollerad jäsning, hantverksmässiga baguetter, smördeg och rustikt bröd); mjöl "Gran Fuerza" (idealisk för formbröd, roscón de reyes, ensaimadas och bakverk av högsta kvalitet). Vi producerar också fullkornsmjöl av vete och rågmjöl.
Italien, Pratiglione
... typisk för Made in Italy. Vårt produktsortiment består av maskiner och linjer för produktion av grissini, bröd och torcetti samt många andra bakverk. Från maskiner för hantverkare till kompletta linjer för medel- och storindustri. Dessutom erbjuder vi våra kunder skräddarsydda maskiner för att tillfredsställa specifika behov och optimera produktionsprocesserna. Medvetna om vikten av teamwork mellan företag och kund håller vi alltid kontakten för att hitta de bästa lösningarna. Kommunikation och viljan att göra är de grundläggande egenskaperna hos vårt företag.
Belgien, Sint-Gillis-Waas
Den hantverksmässiga bageriet De Boey i Sint-Gillis-Waas garanterar varje dag de bästa bröden och det godaste bakverket, allt hantverksmässigt tillverkat med de bästa ingredienserna och omsorg. Sortimentet består av bröd, specialbröd, pistoletter, kaffebröd, bakverk och tårtor, konfektyr och lyxig frukost. Bageriet De Boey erbjuder även skräddarsydda lösningar för evenemang och levererar inte bara till privatpersoner utan även till företag i Sint-Gillis-Waas och omgivning. Bageriet har också en webbshop där alla produkter enkelt kan beställas och betalas.
Belgien, Mouscron
Gourmand är specialisten på frysta smördegsprodukter sedan mer än 25 år tillbaka. Våra kunder, oavsett om de är hantverksbagare, industriella bagare, detaljister, inom horeca eller inom catering, har valt oss för vårt breda utbud av produkter som sträcker sig från klassiska croissanter och andra bakverk till söta och salta specialiteter, inklusive bakverk och bröd. Det är bara att sätta våra produkter i ugnen så är de klara!
Storbritannien, Oakham
... och värdet av engagemang är kännetecknen för vårt företag. Den unika karaktären hos våra produkter och en ytterligare breddning av produktlinjer har lett till snabb marknadspenetration och utvidgad distribution. Öl Kex Bröd, kakor och bakverk Champagne och mousserande viner Ost Cider och päronvin Kakao och choklad Kaffe och te Kryddor, extrakt och kryddor Godis Mejeriprodukter Kost- och ekologiska...
Portfölj (10)
... och industri). De marknadsför sina produkter till professionella användare (hantverksbageri, storkök, industri) och till storhandeln, och de erbjuder en omfattande produktportfölj som kombinerar användarvänlighet, smak och textur. Vandemoortele är en av de ledande europeiska producenterna av frysta bakverksprodukter och erbjuder ett brett utbud av bröd, bakverk, donuts och konditorivaror.
...obearbetat pollen, propolis och obearbetad propolis. De ansvarar för skörden: insamling av honung och kvalitetsanalys av honung. De producerar också bakverk och kex samt rostat bröd: pepparkakor och honungskex. Famille Michaud Apiculteur producerar även lönnsirap (Maple Joe®) och agavesirap (Sunny Via® och Sunny Bio®). År 2005 var företaget en av de första honungsproducenterna i Europa med sina 5800 bikupor spridda över Pyrenéerna och Provence, och idag distribueras deras produkter i mer än 80 länder och i 100% av försäljningsställena i Frankrike.
Storbritannien, Crewe
...Bakery & Confectionery Supplies, tillverkning av bröd, tillverkning av färska bakverk och tårtor. Vi erbjuder högkvalitativa frysta obakade och bakade produkter: inpackade smörgåsar och havrekakor, snacks (pajer, rullar, pasties, quicher, puddingar, bakverk och skal), kvalitetsmat (snacks, tårtor, desserter, tex mex, brittiska klassiker, italiensk sortiment, sous-vide) och sötsaker...
... ett av de pionjärföretag i Portugal inom produktion av ultrafrysna bageri- och konditoriprodukter. Företaget säljer ultrafrysna bröd och ultrafrysna bakverk, som tillverkas genom industriella processer som alltid respekterar kvalitet, aromer, smaker och texturer från traditionella recept och smaker.
Tyskland, Frankfurt
...Zeelandia GmbH & Co. KG i Frankfurt a.M. är en av de ledande tillverkarna av bakningstillsatser och en del av den internationella Koninklijke Zeelandia-gruppen. Vi inspirerar våra kunder med högfunktionella bakningstillsatser, skräddarsydda tillämpningslösningar samt marknadsföringsidéer för bröd, frallor och fina bakverk. Vår filosofi "fungerar - naturligt!" står för njutning, funktionalitet och naturlighet. Clean Tech eller Clean Label spelar en stor roll för oss, liksom traditionell tillverkning, lyckade tillämpningar och utmärkt smak.
Spanien, Sevilla
Rasercla, s.l. är ett mångsidigt företag för kött-, fisk-, frukt- och grönsakssektorerna, samt för frysta bröd och bakverk, där vi erbjuder följande tjänster. - Lagring av frysta produkter vid kontrollerad temperatur. - Frystunnlar med kapacitet på 140 ton per dag vid -40ºC. - Individuell frysning IQF eller snabbfrysning vid -35ºC med kapacitet på 40 ton per dag. - Snabb kylningstunnel Oreo med...
Nordmakedonien, Sveti Nikole
Algomak är ett företag med 30 års erfarenhet, baserat i Sveti Nikole, Nordmakedonien. Vi har konsekvent blivit erkända som en av de ledande bageriindustrierna för vår kvalitet och service. Vårt sortiment inkluderar mer än 200 djupfrysta bageriprodukter: Bröd, Baguetter, Croissanter, Burek, Bakverk. Vårt huvudmål är att bli ett företag inom bageriindustrin som erbjuder hög prestanda och att...
...Bruschettine, Grissini Crocchini, bröd för Tramezzino, ekologiskt vitt bröd i kasse, Piadina, bröd för Hamburgare, bröd för Hot Dog, skivat bröd, Tortillas och mycket mer. Roberto Alimentare srl är känslig för miljön och konsumenterna av ekologiska produkter och har därför introducerat linjen "Essenza" som är fri från animaliska fetter och palmolja. Roberto är ett innovativt företag men med starka rötter i traditionen och gör kvaliteten på sina produkter till sin styrka.
Tyskland, Vaterstetten
... garanterar vi konstanta bakresultat "just in time". Vi lägger stor vikt vid kvaliteten på våra ingredienser och den skonsamma, hantverksmässiga tillagningen. Certifikat Under flera år har vi varit en IFS-Food-certifierad verksamhet, alltid i den senaste versionen och alltid på "higher level". Som ett Naturland-certifierat företag kan vi erbjuda alla bakverk som ekologiska produkter. Naturland...
Frankrike, Saint-Denis
...klassiska bröd, specialbröd, ekologiskt bröd, bakat på plåt, välbefinnande bröd, förkokt färskt, smörgåsar, bakverk... kontakta vårt team för mer information, en beställning eller för att boka ett möte för att upptäcka våra produkter och våra åtaganden.
Italien, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza i Albano Laziale i Castelli Romani (Rom) Bageri med vedeldad ugn som producerar hembakat bröd, Genzano-bröd, Lariano-bröd. Romersk pizza, vit och röd pizza, Velletrana-pizza och produktion av typiska bakverk från Castelli Romani. Från valet av de bästa blandningarna av durumvetemjöl, 00-mjöl och fullkornsmjöl föds våra underbara produkter. Varje morgon gräddas, enligt...
Tyskland, Hallbergmoos
...Principerna om högsta kvalitet och precision återspeglas i underbart hantverksmässigt bakverk. För i våra maskiner och anläggningar finns det många års erfarenhet och tekniska innovationer. Vårt produktutbud: Vi är specialister på tillverkning av småbröd som pretzelbröd, frallor, bröd, kringlor och pizza. Kundernas önskemål för degbearbetning och transportlösningar täcks baserat på egenutveckling eller genom produkter från samarbetspartners. Världskänt läge: Idag har företaget sitt säte i Goldach vid Münchens flygplats, därifrån vi levererar till kunder över hela världen.
Portfölj (6)
Tyskland, Hechingen
...Vår personal tillverkar läckert bröd och våra bakverk. Förutom den modernaste produktionstekniken läggs det fortfarande stor vikt vid hantverket i vårt företag. Så i våra konditoriavdelningar arbetar man nästan helt för hand. Dessutom tillverkas många bakverk hantverksmässigt i våra bagerier och bearbetas för hand.
Belgien, Bruxelles
...La Boulangerie Rondelez tillverkar dagligen bröd, bakverk, baguetter och färska bakelser. Med erfarenhet från många år, stor kunskap om produkterna och kontroll över produktionsprocessen strävar vi efter högkvalitativa färdiga produkter. Denna kvalitet garanteras av vårt "kvalitetssystem" som följer hela processen, från mottagning av råvaror, korrekt förvaring, produktion till färdig produkt och kontroll vid utgång. Vi erbjuder ett brett utbud av bröd: vitt bröd, grått bröd, sju korn, linea, ekologiskt, procorn, waldkorn, pistolets, piccolo's, baguetter och smörgåsar.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play