Italien, Monsummano Terme (pt)-Italie
Vi producerar dadelsylt, extra sylt baserad på dadlar, dadelmjöl och dadelextrakt (utan tillsatt socker, utan aromer, utan färgämnen... 100 % naturligt) i Italien på en ISO-certifierad anläggning. Vi producerar även fyllda kakor med dadelsylt, chokladfyllda med dadelsylt och andra läckerheter...
Fallani producerar hantverksgodis sedan 1926. Företaget har utvecklats från en hantverksbutik till en strukturerad verksamhet, och idag distribuerar de sina produkter både i Italien och utomlands. De mest kända godisarna från Fallani är de från den Klassiska Serien, med klassiska smaker: korn, rabarber, mynta och anis. Fallani producerar även andra serier: Ungdomsserien, Växtbaserad serie, Serie utan tillsatt socker och Ekologisk serie. Det tillverkas även anpassade godisar.
... huvudsak är uppdelad i två delar. Å ena sidan har vi Anna och charkuteriet med produkter från Parma, såsom San Giovanni skinka och kokt skinka, produkter distribuerade av Noi Di Parma som Gorgonzola och Taleggio. Färsk skärning av får- och komjölkost från Sardinien och regionen samt färsk ricotta varje dag. Å andra sidan har vi avdelningen för ekologiska produkter utan palmolja, för veganer, vegetarianer, glutenfria för celiaki, utan tillsatt socker och utan laktos. Regionala produkter från Toscana och Ligurien som Bologni-honung. Kom och besök oss i stora antal!
Jag säljer färsk och säsongsbetonad frukt och grönsaker. Jag gör min egen honung och äppeljuice utan tillsatt socker och konserveringsmedel. De viktigaste grödorna är äpplen, päron och aprikoser.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play