Spanien, Blanes
Ätbara blommor är de blommor som kan konsumeras säkert. Det är möjligt att lagra ätbara blommor för senare användning genom tekniker som torkning, frysning eller inläggning i olja. De kan användas för att förbereda drycker, geléer, sallader, soppor, sirap och huvudrätter. De kan beredas i oljor och vinäger smaksatta med blommor genom att låta kronbladen dra i dessa vätskor. Man kan förbereda...
... gastronomiska sökningar hittar ni aromatiska oljor gjorda av ren extra jungfruolja med aromatiska örter och kryddor, samt vinäger av vin och äppeljuice smaksatt med myrten och granatäpplen, lokala vilda örter och rent havssalt med aromatiska örter och kryddor, likörer av frukter, örter och vilda bär som överflödar med tsipouro och naturligtvis de rena honungarna som vi också använder i de produkter vi erbjuder.
... kombination med användning av mikroorganismer och ekologiska produkter. Företaget producerar äppeljuice, vars extraktion sker genom kallpressning för att bevara de näringsmässiga och organoleptiska komponenterna i frukterna. Det producerar också äppelcider vinäger som lagras i ekfat för att göra produkten unik i sitt slag.
Frankrike, Saint-Quentin
... från de industriella produkter som flödar i hyllorna i stora butiker. En ansvarsfull och medborgerlig insats till tjänst för våra smaklökar. Upptäck våra gåslever från Aisne, de färdiga rätterna från Nord (carbonnade), terriner och fiskrillettes från Bretagne, rillettes från Picardie, den svarta tryffeln från Périgord och alla franska viner. Låt oss inte glömma kryddorna, tryffelmustard, salt från Guérande, oljor och vinäger, balsamvinäger och olivolja samt sylt av färska frukter.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play