Italien, San Bonifacio
...Företagsprofil Ett företag som verkar på nationell och europeisk nivå inom området för glutenfria livsmedel och livsmedelsintoleranser (utan mjölk, utan ägg, utan jäst, vegansk glutenfri och ekologisk vegansk utan gluten). Vårt företag har som mål att skapa samarbeten med utvalda partners för internationell distribution av varumärket MailorVeg. Historia: "Mailor" är ett företag grundat av...
Portfölj (1)
Spanien, San Vicente De La Sonsierra-Larioja
Bodega Boutique är en familjeägd vingård som drivs av 4 vinodlare och tre olika generationer. Belägen i den gyllene milen av DOCa Rioja i San Vicente de la Sonsierra, har de 40 hektar egen vinmark. De producerar 5 typer av vin, inklusive ung, crianza och reserva, samt ett vitt vin på jäst. Viña Olmaza - Ungt röd- och vitt vin Olmaza Autor - Crianza Vendimia Seleccionada Osluna - Reserva Especial...
Tyskland, Achern
... laboratorium är också möjliga i samråd. PCRlab har genom partnerskap och samarbete med biotech-företaget Gene Analytics tillgång till den senaste kunskapen och forskningsresultaten inom mikrobiologisk analys och kan idag och i framtiden använda moderna och beprövade PCR-metoder för snabb och pålitlig diagnostik av svampar, jäst, bakterier och virus. PCRlab erbjuder även stöd vid hygieninspektioner enligt VDI 6022 genom provtagning, luftkeimsamlingar och mikrobiologiska undersökningar inklusive dokumentation av provrapporter.
Vogelbusch Biocommodities är en globalt verksam teknik- och tjänsteleverantör för bioprocessanläggningar. Specialiserad på den industriella implementeringen av bioteknologiska processer planerar Vogelbusch anläggningar för socker-, stärkelse- och livsmedelsindustrin. Vogelbusch erbjuder egen teknik för alkohol, bioetanol, jäst, ättika, samt glukos, dextros, fruktossirap (HFS) och citronsyra...
... utbildningsskola som starkt präglas av medveten undervisning. Skolan Pizzaioli Gourmet föddes som ett svar på en alltmer utbredd efterfrågan från slutkonsumenterna på ökad uppmärksamhet på produkter, kvalitet och näringsvärden i den mat vi äter varje dag. Användningen av utvalda mjöler, särskild uppmärksamhet på långa jäsningar och naturliga jäst, samt användningen av ekologiska och kontrollerade produkter syftar till att göra Skolan Pizzaioli Gourmet till en av de högsta nivåerna av skolor i norra Italien.
Portfölj (2)
Tyskland, Empfingen
... vilken ett desinfektionsmedel – INNOWATECH Anolyte® – produceras på plats av vatten och koksalt. Jämfört med traditionella desinfektionsmedel verkar Anolyte redan vid betydligt lägre koncentration och uppnår en mångdubbelt högre avdödning av mikrober. Bakterier, virus, svampar, mögel och jäst dödas effektivt. Befintliga biofilmer bryts ner och deras nybildning förhindras. Sedan 2008 tillverkar...
Belgien, Wodecq
Dorlou gården har en butik där de säljer sin produktion direkt: smör, färskost, yoghurt, grädde, ägg, fjäderfä, kaniner, potatis (Agria och Désirée), frukter, grönsaker (purjolök, sellerirot). Här hittar du också ett komplett sortiment av ekologiska produkter: mejeriprodukter, bröd, pajer, drycker, viner, livsmedel, grönsaker och frukter. De har även en charkuteria: detaljförsäljning eller paket med nötkött, fläskkött och fjäderfä (kycklingar och ankor). Bageriet erbjuder ekologiskt bröd (jäst eller surdegsbröd bakat i vedugn), samt bakverk, bröd och quicher baserade på gårdens produkter.
Belgien, Bree
Din partner för jäst, konfektyr, bageriingredienser, godis, läskedrycker osv...
Italien, Firenze
... förebyggande åtgärd mot bakterier, virus, dammkvalster, mögel och jäst. Att etablera en kontinuerlig saneringsverksamhet innebär att man verkligen bryr sig om sitt företag och hälsan hos alla som besöker det, och kan certifieras med särskilda skyltar som påminner om att företaget har genomgått en saneringsbehandling. Saneringen av företaget Desinfektion Firenze utförs med ozon, ånga eller med användning av produkter beroende på vilken typ av företag som ska behandlas. Personalen består av kompetenta, välutbildade, vänliga och pålitliga personer.
Det Enzymatiska Anti-Infektionssystemet (Sea-i®) är en naturlig teknologisk hjälpmedel som hämmar grampositiva och gramnegativa bakterier, samt jäst och mögel. Tack vare sin hämmande verkan möjliggör Sea-i® en ökning av hållbarheten och upprätthåller den konstanta organoleptiska kvaliteten hos mejeriprodukter, färsk fisk, fruktjuicer, flytande ägg, etc.
Italien, Ortona
... och därmed säkerställa regelbundna och felfria jäsningar samt maximera produktionen av aromer. Företaget erbjuder också ett brett utbud av tanniner och hjälpämnen för mognad, för att uppnå mål som färgstabilisering, struktur, antioxidanteffekt och sensorisk balans. En komplett serie av tillsatser, hjälpämnen och jäst för öltillverkning under hela processen, från råvaror till stabilisering av den färdiga produkten. Sedan 2006 har företaget investerat i en ny anläggning för produktion av mikrofiltrerad flytande gummi arabicum.
Tyskland, Hannover
...C. Siebrecht Söhne KG erbjuder ett komplett sortiment för alla tillämpningsområden inom bagerier. Siebrecht Söhne tillverkar produkter under tre varumärken: Agrano-produkter • Förblandningar • Bakmedel • Färdiga blandningar • Fördeg • Brödingredienser • Ekologiska jäst • Ekologiska produkter • Kolhydratreducerat bröd Siebin-produkter • Bakmedel/Bakblandningar • Gelé- och bindemedel • Grädde-stabiliseringsmedel • Glasyrer • Fyllningar • Aromer • Dekor RAU-produkter • Ekologiskt margarin • Dragmargarin • Bakmargarin • Gräddmargarin • Koka- och friteringsfetter • Specialoljor/-fetter...
Frankrike, BEZIERS
HULINE SA är specialiserat på distribution och marknadsföring av förnödenheter, material och utrustning för livsmedelsbranschen, såsom: bagerier, konditorier, glassbarer, restauranger ... Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter som tillsatser, mjöl, jäst, smör, aromer, färgämnen, dekorationer ... För mer information, tveka inte att kontakta oss så svarar vi effektivt på alla dina förfrågningar.
...struktur-funktion av proteiner; ◾mikrobiologi av miljön; ◾reglering av cellmetabolism hos bakterier, arkéer och jäst; ◾utveckling av processer och karakterisering av livsmedels- och bryggeriprodukter; ◾kemisk katalys; ◾livsmedelsteknik; ◾sensorisk analys; ◾cellodling; ◾miljöteknologier; ◾bioprocesser.
Italien, Thiene
... typiciteten hos livsmedelsprodukterna, samt utvecklingen av "måttbeställda" kulturer exklusivt för sina kunder. Inom mejerisektorn tillhandahåller de utvalda inhemska fermenter från områdena där DOP-ostar produceras, samt fermenter för produktion av yoghurt, smör och fermenterade mjölkprodukter, flytande mögelkulturer och jäst. För charkprodukter erbjuder de inhemska kulturer för charkprodukter med söt ton, kopplade till den italienska traditionen, kulturer med specifik anti-Listeria-verkan, kulturer med hög surhetsgrad, samt beläggningsmögel. Moderkulturer för bröd.
Frankrike, Etampes
SORDALAB är distributör av praktiska arbetskit och levande material: sordaria, drosophiler, ouchterlony, jäst, drosophiler, euglena anpassade efter behoven hos lärare i SVT. Ett sortiment med över 5000 referenser. Det är också ett team av regionala konsulter som täcker hela Frankrike och Korsika. Mer än bara vanliga säljare, är de biologikonsulter som är speciellt utbildade för att stödja och rådgiva er i era experiment. Upptäck SORDALAB:s erbjudande på den officiella webbplatsen som snart kommer att ge er möjlighet att beställa online.
Turkiet, Gebze
... tillgängliga på vår webbplats. Alla våra produkter är CE-märkta. Utöver vårt expertområde fokuserar RTA Laboratories på produktion av kit för isolering av nukleinsyror (Viral DNA/RNA/NA, Blod, Vävnad, Bakterier, Jäst, Plasmid DNA, Gel/PCR Reningskit), Real-Time qPCR produkter (HBV, HCV, HIV-1, CMV, Probe Master Mix) och ELISA-kit (Anti HCV, Anti HIV 1+2, HBsAg). Som ett resultat av den globala kvalitetsstrategin är alla våra produkter förenliga med kraven i In Vitro Diagnostics (IVD) Medicintekniska direktiv 98/79/EG och vi tillverkar också i enlighet med cGMP-reglerna.
Luxemburg, Hautcharage
...Våra jäsningar görs i rumstemperatur eftersom det är där smakens magi sker. Vi praktiserar ingen avbrott eller uppskjutning av jäsning och våra cykler är långsamma och naturliga. Våra surdegar är milda och doseringen av jäst är upp till 10 gånger lägre än vad den moderna bagerin gör. Vårt enda kompromiss med moderniteten är förkokning följt av frysning. Denna arbetsmetod gör att vi kan arbeta utan stress i produktionen eftersom det inte finns några tids- eller organisationsbegränsningar.
Tyskland, Bühl
FALA GmbH är en av de ledande leverantörerna av jäst och bakprodukter för hantverksmässiga och industriella bagerier i Tyskland. Kärnkompetenserna hos FALA är utveckling, produktion samt försäljning av jäst, bakmedel, bakprodukter och bakblandningar för tillverkning av bröd, frallor och fina bakverk. Dessutom erbjuder vi ett stort urval av fyllningar och pålägg samt massor och degar. FALA GmbH erbjuder även flytande jästanläggningar.
... varje år 20% av sin omsättning i FoU. LALLEMAND INC. är ett privat kanadensiskt företag, grundat i slutet av 1800-talet och specialiserat på utveckling, produktion och marknadsföring av jäst och bakterier.
Belgien, Veerle-Laakdal
...Allt du behöver för att känna dig som en bagare hittar du här. Från bakformar, tårtdekorationer, spritspåsar, ... till mjöl, jäst, kak- eller sockerkaksmjöl, ... du kan inte tänka dig något galnare! På T' Bakhuisje finns ett brett utbud av färgad sockerpasta: röd, rosa, gul, orange, blå, grön, svart, vit. Perfekt för dina cupcakes, muffins och tårtor. För dessa cupcakes och muffins har vi också...
Italien, San Vendemiano
... kunden, för att experimentera med och jämföra olika vinifieringsmetoder eller produkter för vinifiering såsom jäst, näringsämnen, stabilisatorer och olika hjälpämnen. Företaget erbjuder också tjänster inom tillämpad forskning, i samarbete med Universitetet i Padova – Avdelningen för vinodling; forskning om nya enzymer, biologiska mikroorganismer, proteiner, stärkande ämnen, gödningsmedel, klarande ämnen, aromämnen, jäst för vinproducenter som vill särskilja sig genom användning av inhemska produkter.
Tyskland, Lohr Am Main
AnoKath är ett företag baserat i Lohr am Main som specialiserar sig på utveckling och försäljning av aktiva ämnen för desinfektionsmedel - mikrobereduktion och passande tillbehör. Effektiviteten mot virus, bakterier, jäst, svampar och sporer har bevisats. Användning för följande djurarter: - Hundar och katter - Smådjur och gnagare av alla slag (som t.ex. kaniner, marsvin, degus osv.) - Fåglar...
Frankrike, LE PUISET DORE
Tillverkning och försäljning av bakverk och konditorivaror från ekologiskt jordbruk. Förgräddade surdegsbröd i kyl. Förgräddade surdegsbröd under skyddande atmosfär. Tillverkare av ekologiska bröd och konditorivaror. Tillverkare av förgräddade bröd under skyddande atmosfär. Export av ekologiskt förgräddat bröd. Export av förgräddade surdegsbröd. Tillverkning av surdegsbröd utan tillsats av industriell jäst. Ekologiska förgräddade bröd i kyl, ekologiska förgräddade bröd under skyddande atmosfär. Tillverkare av ekologiska förgräddade bröd för professionella.
Belgien, Gembloux
...Aktiv inom biotekniksektorn (fermenteringsindustrin) producerar Artechno främst: - jäst (t.ex. Saccharomyces sp.) - mögel (t.ex. Aspergillus sp.) - bakterier (t.ex. Bacillus sp.) - mikrobiella och vegetabiliska extrakt (särskilt enzymer, metaboliter). Dessa biologiska ingredienser är icke-genetiskt modifierade och avsedda, bland annat, för sektorn "hälsoprodukter" (kosttillskott).
Nederländerna, Den Haag
... alla som värdesätter en hälsosam livsstil och en genomtänkt kosthållning. Uttalas: La-Víen. Låter som 'rent' - och det är det också. Hur? Laveen™ har valt naturliga ingredienser och ekologiskt där det är möjligt. Inga tillsatser av kemiska ämnen. Ingen socker, konserveringsmedel, färgämnen, smakämnen, soja-proteiner och jäst, etc. Det har vi inte valt - och du som medveten konsument väljer säkert inte det heller. amningstillskott vit d3 barnkosttillskott davitamon vitamin d bästa tillskott för barn...
Tyskland, Passau
F.X. WIENINGER GMBH producerar en ren jäst utan kemiska tillsatser. Produktportföljen från WIENINGER omfattar: - WIENINGER JÄST i styck, speciellt för bageri och konditori - den fina WIENINGER JÄST i 42-g kub, idealisk för bagerier eller livsmedelshandeln och för hushållet - WIENINGER JÄST Stabilkräm, utvecklad för större bageriverksamheter...
... rengörs i en helt steril miljö innan de skivas och placeras i torkmaskiner utan manuell hantering. Maskinen har en kapacitet på 1500 kg för frukt och 9500 kg för kakifrukt. Vi producerar naturlig och ekologisk torkad frukt och grönsaker utan att använda några tillsatsämnen, med hjälp av traditionell teknik. I vårt torkningssystem på NZS används varken sol eller utomhusluft, vilket innebär att det inte finns något damm, inga mikrober, ingen jäst eller mögel, och ingen aflatoxin. Vi har erhållit producentcertifikat från jordbruksministeriet.
Spanien, Guardamar Del Segura
...% naturliga ingredienser och utan några konserveringsmedel. Vi arbetar med mjöl, vatten, salt, jäst och extra jungfruolja. Allt detta under noggrann övervakning av ett team av professionella med stor erfarenhet av pizzadegstillverkning. Om du vill veta mer om våra pizzabottnar, tveka inte att kontakta oss på qualitypizzafresh.com...
Portfölj (6)
Slovakien, Komarno
...Slovak TM BlonderBeer producerar ölbryggningsutrustning för både lokala hantverksproducenter och stora globala producenter. Produktion och montering av utrustningen sker i Ungern. Lagringsutrustningen för bryggerier är tillverkad av tyskt rostfritt stål. Delar av hantverks- och industriella bryggerier har europeiskt ursprung. Det finns olika alternativ för dekoration: koppar, trä, annat. Priset inkluderar garanti, teknik, utbildning och leverans av råvaror som humle, malt och jäst. Webbplats: https://www.blonderbeer.info...
Portfölj (2)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play