Polen, Brzozów
... glutenfria bakverk, pannkakor och plättar. Rostade och orostade bovetegroddar har jämförbara mängder näringsvärden, där den rostade har något mindre, vilket orsakas av rostningsprocessen. I gröten hittar vi mycket protein, som liknar proteiner från baljväxter och fiber. Det innehåller exogena aminosyror: lysin som förbättrar kalciumabsorptionen, stärker immunförsvaret och tryptofan som är nödvändigt för produktionen av serotonin. Bovete innehåller en stor mängd kalium och magnesium, B-gruppens vitaminer - B1, B2, B6, PP, vitamin E samt järn, zink, sil.
Portfölj (781)
Polen, Paczewo
...Söt lupinmjöl är idealiskt som ett alternativ till vanligt mjöl, som en ingrediens i produktionen av bröd, kakor, pasta eller pannkakor. Det visar emulgerande egenskaper, binder vatten och ökar friskheten hos produkterna. Utöver andra typer av mjöl ökar det näringsvärdet hos de produkter som det tillsätts till. Ytterligare fördelar med att konsumera lupinmjöl: • har en positiv effekt på...
Portfölj (59)
Polen, Zawiercie
...många smaker, pannkakor utan fyllning, fyllda: med ost, veganska, vegetariska, med kött, med kål, med frukt, med choklad, med broccoli och fetaost, med spenat...
Portfölj (6)
Polen, Janów Lubelski
...Rostad bovetegryn får sitt namn, sin specifika smak och arom från värmebehandlingsprocessen. Det är bovete som har rostats utan att förlora sina egenskaper. Produkten har många hälsofrämjande egenskaper, såsom stöd för tarmarnas funktion och sänkning av blodtrycket. Som en utmärkt källa till lättupptagligt protein är rostad bovetegryn en viktig del av den veganska och vegetariska kosten. Den lätt bittra smaken av grynen passar perfekt med både köttiga och vegetariska rätter – plättar, piroger, kåldolmar eller pannkakor.
Portfölj (4)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play