A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda är ett företag med 30 års erfarenhet inom köttbearbetning. Företaget producerar regionala korvar som Alheira de Mirandela, linguiça, salpicão; charkprodukter som skinka, rökt skinka, bacon och rökt skinka; Implementering av livsmedelssäkerhetssystemet sedan 1998. Företaget är certifierat enligt ISO 9001:2008. PME Ledare.
Portugal, Leiria
... smak. Med tillägget av charkuteriprodukter i sitt sortiment har företaget skapat ett nytt varumärke - MANDUCA ®, där vi erbjuder olika produkter som: Morcela de Arroz; Farinheira; Negrito; Salpicão; Barriga Fumada; Presunto; Färska korvar och Merguês; Spett; Roti; Hemlagad chorizo. Vi är alltid trogna de hantverksmässiga produktionsprocesserna och de stränga urvalskriterierna för råvaror, där vi har...
Portugal, S. Mamede De Recesinhos-Penafiel
Kisalgado tillverkar högkvalitativa frysta livsmedelsprodukter (förkokta) med en hantverksmässig respekt för den goda hemlagade smaken. Vi strävar efter att utveckla produkter som är allt mer näringsmässigt balanserade, men vi prioriterar alltid den traditionella goda smaken samt den högsta kvaliteten och säkerheten hos de producerade produkterna. Vi tillverkar produkter som franska korvar med...
Portfölj (4)
Portugal, Ponte De Lima
... produkter i Ponte de Lima-stil. Med den växande efterfrågan på bearbetade produkter har vi alltid hållit fast vid traditionella produktionsmetoder för korvar, tillverkade på ett hantverksmässigt sätt och alltid i enlighet med alla kvalitets- och säkerhetsnormer när det gäller hygien och människors hälsa. Med tiden, och med viss marknadserfarenhet, erbjuder vi ett brett sortiment av produkter med två egna varumärken, Quinta dos Fumeiros och Fumeiros Campelo. Vår huvudsakliga marknad är Norra Regionen, och vi expanderar nu till centrala områden, alltid på jakt efter exportmöjligheter.
...som är dubbelt certifierat enligt NP EN ISO 9001 (Beredning och Bearbetning av Färskt och Fryst Kött: Svinart (Svart Svin, Vitt Svin) och Fårart. Tillverkning av Traditionella Korvar från Alentejo (Svart Svin, Vitt Svin) och andra Korvar) samt IFS FOOD, med hälsomärket L-301. Vi har arbetat i mer än tre decennier och har en av de mest moderna anläggningarna i landet för bearbetning av köttprodukter, vi är specialister av tradition. SEL har mer än 10 olika internationella och nationella priser.
Portugal, Coimbra
PROBAR inledde sin verksamhet 1967 och är en del av en livsmedelsgrupp som inkluderar NUTRICAMPO och SUIGRANJA. Företaget PROBAR är den sista länken i kedjan som kontrolleras av gruppen, som sträcker sig från djurfoder, genom djuruppfödning, till bearbetning och försäljning av ett brett utbud av livsmedelsprodukter. PROBAR är en referens inom charkuterier, skinkor, korvar, rökta produkter, patéer...
Bísaro - Salsicharia Tradicional är ett företag som producerar traditionella charkprodukter. Vi är specialiserade på traditionella korvar gjorda av bísarokött. Tradition, kvalitet och innovation. Företaget grundades 1998 och är specialiserat på korvar, traditionella charkprodukter och andra animaliska produkter. Vi är belägna i Gimonde - Bragança, i Montesinho naturpark, vilket ger oss en...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play