Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Några av de ädlaste delarna av våra iberiska grisar, såsom Iberian Presa, används för att på ett hantverksmässigt sätt tillverka vår Salchichón Castro y González "Selección". En intensiv arom, saftig textur och en speciell balans mellan fett, magert kött och svartpeppar ger en subtil naturlig delikatess till vår Salchichón. SKU:N / A Fraktvikt:N / A...
Portfölj (55)
Spanien, Calera De León
... produkter från traditionell iberisk charkuterik. Vi producerar och marknadsför också iberisk Pata Negra-kött: presa iberica, pluma, revben, oxfilé... Det är viktigt att påpeka att vi enbart arbetar med Pata Negra. Det bästa av produkter från renrasiga iberiska grisar. Dessutom är vi ett par veterinärer som är engagerade i djurvälfärd och respekterar de lokala hantverkskunskaperna i vår region. Vårt arbete garanterar alltid spårbarheten av våra produkter, som är certifierade av de behöriga kontrollorganen. Det har nu gått mer än 5 år sedan vi direkt marknadsför våra produkter i Frankrike.