Polen, Brzozów
... behov, det vill säga på hösten, vintern och våren. Acerola innehåller de största mängderna av L-askorbinsyra, det vill säga naturligt vitamin C, av alla frukter på jorden. I genomsnitt innehåller acerola cirka 1500 mg vitamin C (maximalt upp till 4000 mg) per 100 g färsk massa, vilket är cirka 30 gånger mer än citron. Naturligt vitamin C, som kommer från acerola, är lättare att absorbera och tas upp bättre än till exempel den som finns på apotek i tablettform. I Brasilien är acerolas juice mycket populär och används som ett komplement för att åtgärda bristen på vitamin C.
Portfölj (781)
Turkiet, Akdeniz / Mersin
VEM ÄR VI? Vi är ett företag som producerar pulveriserade livsmedel och drycker, och vi strävar efter att erbjuda läckra och näringsrika produkter. Smaken är den mest avgörande punkten i en god måltid, därför dyker vi ner i smakernas djup och kommunicerar med livsmedel. Med vår beundran för vikten av att kombinera ingredienser, levererar vi skatten vi upptäcker på vår resa med livsmedel till våra ...
Portfölj (19)