Tyskland, Heidelberg
...Leek G/W 10x10 STD är en fint skuren, torkad purjolökprodukt med en mild löksmak. Perfekt för soppor, grytor och som kryddingrediens i olika rätter.
Portfölj (74)
Polen, Brzozów
...Jarzynka Spice är en universell krydda för många rätter. Den är baserad på torkade grönsaker, örter och gurkmeja. Den framhäver smaken av rätterna perfekt och ger en behaglig grönsaksdoft. Jarzynka innehåller inga onödiga kemiska tillsatser, jäst eller smakförstärkare. <strong> Innehåll: </strong> salt, socker, palsternacka, morötter, majs, lök, purjolök, smör, persilja, gurkmeja, naturlig tortuga <strong> Användning: </strong> Grönsaker tillsätts i soppor, såser, grytor, sallader och andra rätter, vilket ger en behaglig grönsaksdoft och framhäver smaken av de tillagade rätterna.
Portfölj (781)
Frankrike, Malataverne
... kontinuerlig övervakning av mästerhantverkaren under tillverkningsprocessen. Denna puré av purjolök är positionerad inom segmentet för hög kvalitet. Den är tillverkad uteslutande av naturliga produkter som valts från fältet, utan konserveringsmedel eller artificiella tillsatser och enligt metoder som framför allt respekterar den ursprungliga smaken av ett hemlagat recept. Ingredienser: purjolök 33%, potatis 22%, lök, morötter, kycklingbuljong (selleri), gräddfil, extra jungfruolivolja 1,3%, salt...
Portfölj (188)
Tyskland, Greven
...FRYSTORKADE GRÖNSAKER KRISPIG FRÄSCHÖR MED VARJE BIT, REDO ATT ANVÄNDAS 365 DAGAR OM ÅRET Kryddig, kraftfull, färsk, lätt söt eller kanske hellre stark? Grönsaker har många facetter och oavsett vad du är intresserad av: I vårt sortiment hittar du garanterat den rätta ingrediensen för din produkt, oavsett om det är för soppor & såser, dippar & dressingar eller som en hälsosam snack. Den...
Portfölj (5)
Frankrike, Capdenac Gare
... soppor (purjolök [soja, gluten och selleri], svamp [gluten och soja]). Kalium: 319 mg (16 % NRV*) Fosfor: 156 mg (22 % NRV*) Zink: 1,5 mg (15 % NRV*) Jod: 23 μg (15 % NRV*) Krom: 8 μg (20 % NRV*) Vitamin B1: 0,17 mg (15 % NRV*) Vitamin B6: 0,21 mg (15 % NRV*) Folsyra (vit. B9): 31 μg (15 % NRV*) Vitamin B12: 0,4 μg (15 % NRV*)...
Portfölj (151)
Polen, Jastrzebie-Zdroj
...Torkad grönsaksblandning från Kucharek är en blandning av grönsaker som inkluderar bland annat: morot, palsternacka, purjolök, lök, persilja och selleri. Den utgör grunden för de soppor och buljonger som tillagas, vilket ger dem en unik smak och arom samt en mild sötma.
Portfölj (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Purjolöken var mycket uppskattad av de gamla egyptierna, judarna och grekerna. Purjolöken är helt luktfri och doftlös. Den har en delikat, behaglig sötaktig smak och är en dietprodukt. Den används för att göra soppor, purjolökspuré, olika ostsallader, såser, serveras med kött, används för att göra olika pastarätter. Användning för Används i soppor, pasta, såser, fågel, kött, ris och grönsaker. Smak Pikant, delikat, sötaktig Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 14,0 Fetter (g / 100g)… 1,5 Kolhydrater (g / 100g)… 45,0 Energivärde (kcal / 100g)… 250...
Portfölj (178)
Italien, Trento
... garanterar omedelbar löslighet, för en unik och oförändrad smak. Idealisk för utmärkta buljonger, att även tillsätta i soppor eller såser. För att få en angenäm ekologisk buljong helt vegetabilisk, lös upp 4g av Granulat Vegetale Bio Bauer (1 tesked) i 250ml vatten och koka i ett par minuter. Produkten kan tillsättas i maten (soppor, grönsakssoppor, såser, köttfärssås, kött, fisk, risotto, ägg osv.) under tillagningen.
Portfölj (9)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play