Portugal, Santarém
... korv är perfekt för grillning, att lägga till i grytor eller att njuta av på egen hand. Dess rika smaker och högkvalitativa ingredienser gör den till ett mångsidigt tillskott till varje måltid, och ger en smak av Portugal som är både äkta och tillfredsställande. Upplev traditionen och kvaliteten av portugisiska korvar med Monte Safiras korv.
Portfölj (14)
Belgien, Bruxelles
Vi är ett handelsföretag som exporterar livsmedelsprodukter, frysta varor och FMCG (blöjor, tejp,…). Vi är verksamma i Europa och Afrika. Under åren har vi avsevärt utökat vårt produktsortiment och utvidgat vårt distributionsnät för att tillfredsställa våra vänliga kunder. Vi exporterar till hela subsahariska Afrika med kontroll från fält/fabrik (EU, Amerika,…) fram till leverans i Afrika. Med FAG...
Matchande produkter
Korv
Korv
Portfölj (26)
Frankrike, Pessac
...Korvar, salami, lonza, fårskinka, getskinka, lokala specialiteter, guanciale, pancetta, skinka, coppa, Desulo-skinka, vildsvin, porcini-korv, cannonau-salami, olivsalami...
Portfölj (8)
Frankrike, Carquefou
... sedan in i en duk och pressas mellan två brädor, vilket ger den sin parallellipipedform. Denna skinka presenteras alltid utan ben. Skivorna är ljusröda. Dess textur är mjuk och öm. Den fruktiga doften av alkohol och de kryddiga tonerna ger den en karakteristisk arom. Jambon de Vendée konsumeras främst , i tunna skivor. Den kan dock också avnjutas på traditionellt sätt, kokt i tjockare skivor och serverad med mogetter.
...Ätbar, använd för produktion av färsk chorizo (), som är härdad med efterföljande behandling (därefter, till exempel stekt på grill eller i panna med olja), med en mycket mjuk tuggkänsla. Färsk chorizo och färsk longaniza, påsklonganiza, chistorra, fuet och merguez.
Matchande produkter
Avancerad Färsk
Avancerad Färsk
Andra produkter
Avancerad
Avancerad
Frankrike, Avignon Cedex 9
...-process erbjuder vi också möjligheten att omstrukturera kallt tillverkningen av ädla och originella produkter, råa eller tillagade, från ingredienser som tidigare varit lite eller inte alls utnyttjade, riktade till cateringföretag och bearbetningsverkstäder. Den färdiga produkten har alltid en jämn presentation och identifieras med ursprungsprodukter, kött- eller fiskmuskler. Tillagningsutbytet är nära det för en muskel med perfekt hållbarhet vid skärning och tillagning.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play