Italien, Bergamo
Italien, Martina Franca
...Caciocavallo Affumicato är en ost med en rik, tät och behaglig smak, som är mer rustik jämfört med traditionell caciocavallo. Formerna av denna välsmakande caciocavallo bereds genom att utsättas för en verklig snabb och lätt rökning med mjukt vetestrå, strikt kallt. Smaken berikas av aromerna och dofterna av rök, vilket ger denna ost en fint kryddad och oemotståndlig arom.
Portfölj (29)
...Caciocavallo är en ost gjord på rå buffelmjölk från Cilento, med en sfärisk pasta som har en diameter på 9-12 cm och en höjd på 12-20 cm. Denna form är resultatet av manuell bearbetning av löpe. Skalet är mycket tunt, slätt och vitt. Pastan är halvfast, elastisk och har en elfenbensfärg. Typer och Format Vit och Rökt. Vikt: cirka 1 kg förpackad i vakuum Kod: CACIOFERR HÅLLBARHET: 60 DAGAR...
Portfölj (10)
...I loc. Isca dell'Abate i Perito, i provinsen Salerno, ligger Fattoria dell'Alento, en mejeri som verkar på nationell och internationell nivå. Produktionen är varierad och helt baserad på lokala produkter, och de säljer bocconcini av buffelost, ciliegine av buffelost, mozzarella, flätad mozzarella, buffelostar, caciocavallo, buffelricotta, scamorza, rökt caciocavallo, mozzarella di bufala campana och mjölk. Distributionen av egna mejeriprodukter ger kunderna garantin att köpa genuina produkter med kontrollerat ursprung.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play