Italien, Milano
FOG är ett hantverksmässigt, glutenfritt, ekologiskt pastamärke med återvinningsbar förpackning. Vi tillverkar deg utan tillsatser och testar alla produkter för att säkerställa högkvalitativa standarder. Vi arbetar med grossistförsäljning till återförsäljare, e-handel, horeca-verksamheter och utvecklar projekt för privat etikett. Vi tror att maten kan utvecklas utan att förlora sin traditionella g...
Portfölj (4)
Frankrike, Rennes
TILIZ, fransk skapare av glassmochi. Smakäventyrare, vi är passionerade för mochi och återuppfinner denna japanska dessert genom att täcka våra glassar och sorbeter med en smältande rispasta. Tack vare vår expertis och våra bra lokala produkter kombinerar vi smaker och texturer för att erbjuda dig franska mochi. Alla våra produkter tillverkas i vår bretonska fabrik, med lokala och...
... risbearbetning följer traditionen: riset bearbetas steg för steg med stenspolning, stenslipning och efterbehandling i rumstemperatur för att bevara de organoleptiska egenskaperna hos vårt högkvalitativa och gastronomiskt stiliga ris. Produkterna från Crespiriso: Carnaroli-ris, Vialone nano-ris, Baldo-ris, Arborio-ris, Roma-ris, Aromatiskt ris, svart Venere-ris, röd Ermes-ris, majsmjöl, rismjöl, riskakor, färdiga risotto med Carnaroli och svart tryffel, svamp, rispasta.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play