Frankrike, Carpentras
...Saucisson sec au piment, en explosion i munnen! En subtil och kraftfull smak på en gång, kryddig men inte brännande. Är det varmt här eller är det vi? Vår korv med Espelette-peppar kommer att få dina smaklökar att vibrera. En perfekt kryddblandning och lite kryddig. Litet +: Saucisson sec au piment d’Espelette kommer att passa perfekt med ett gott, kraftigt och fylligt rödvin som kan stå emot...
Portfölj (16)
Frankrike, Auros
... Bayonne-skinka, chorizo i naturligt hölje med sin blomma, perchkorv, rullad ventrèche (fransk pancetta) och platt. Vi tillverkar också kokt charkuterier: hemgjord vitlökssalami, baskisk pâté med Espelette-peppar, vår berömda mormors pâté (med cognac, gräddfil och små svampar), kokt skinka, boudin med béarnaisk kött, galabar-boudin och boudin brasse med kött, samt terrin av svinsvans. Dessutom producerar vi marinerat kött för grillning som vår berömda grillskinka i Lomo-stil och färska korvar.
Portfölj (31)
Frankrike, Lyon
...En hantverkskorv smaksatt med AOP Espelette-peppar, ren fläskkött från IGP Sydvästra Frankrike, baserad på ett gammalt och traditionellt recept från regionen. Denna korv tillverkas av magert kött och fett från axlarna på IGP Sydvästra fläskkött, grovhackat (exakt 80% magert kött och endast 20% fett). Detta ger korvarna en smakrik och läcker smak.
Portfölj (40)