...MANNOLU Likör för matsmältning med manna MANNOLU är en medicinsk likör för matsmältning som tillverkas hantverksmässigt med en blandning av aromatiska/officinala örter, rötter, apelsiner, bark, blad, askfrön och naturlig manna, ren och original, utvunnen från snittning av askträd i området Pollina/Castelbuono (Manna utvald från Madonie) i provinsen Palermo; Manna tillskrivs exceptionella...
Portfölj (1)
...Fikonlikör Finaste likör som framställs enligt ett traditionellt recept som använder röda, vita och gula fikon; mestadels från sluttningarna av Etna. 50cl Vol.25%...
Italien, Serradifalco
VARFÖR AMARO DELLE TERRE DEL FALCO? Kärleken och smaken av traditionen i HEMMA-GJORD LIKÖR, handdraget deg, smaken av en tidlös äkthet, nöjet av enkelhet. Amaro delle Terre del Falco är en produkt som absolut inte får saknas i våra hem... på våra bord. SICILIANSK TRADITION Amaro delle Terre del Falco är inte bara en blandning av de symboliska ingredienserna som produceras i det underbara...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play