Italien, Marmirolo
...W: 120 - 130. Mjöl typ '00' framställt av utvalda italienska och europeiska korn. Idealisk för snabba degar. Möjliggör en smulig och smakrik deg. Rekommenderas för alla typer av bakverk baserade på mördeg: pajer, småkakor, canestrelli och små bakverk, torra kakor, våfflor. 10KG...
Portfölj (56)
Belgien, Anderlecht
... säkerhet och hygien. Några praktiska tips: * Förberedelse av smördeg för ravioli: 70% typ 00 mjöl, 30% durumsemolina, 5 ägg per kg + vatten knåda i cirka 10 minuter, degen bör ha en fuktighetsprocent mellan ägg och vatten på cirka 32%. * Förberedelse av deg för tagliatelle: 50% typ 00 mjöl, 50% durumsemolina, 7/10 ägg per kg eller 100% durumsemolina, Referens: LP17M-230/1 Märke: Diamant Europe Nettovikt (kg): 62 Dimensioner i mm (LxBxH): 400x520xh630 Volym (m³): 0,28 Effekt (kW): 0,9 Strömförsörjning (Volt): 230/1N 50Hz HP: 1.2...
Portfölj (189)
Tyskland, Badenweiler
...Rismjölsblandning för mördeg och smördeg...
Portfölj (3)
Italien, Catania
...Urval av mjöl producerat av Mulino Denti. Mjöl med olika egenskaper för olika behov. Smördeg, bakverk och frukost, stora jästa produkter. Mjöl för napolitansk pizza.
Portfölj (8)
Frankrike, Lomme
... den produkt du önskar. Oavsett om det handlar om bröd, en snacksprodukt eller pizzadeg, har vi ett brett utbud av koncept som du sedan kan anpassa. • MJÖL: Välj ett vetemjöl för en lätt smak, eller ett mjöl av originella spannmål för mer karaktär. Välj den typ av mjöl som passar bäst för din produkt. • DEGTYP: För snacks, välj din deg! Till exempel, välj en smördeg för ett krispigt snack, eller...
Portfölj (9)
Spanien, La Mata. Toledo
... "Candeal" (optimalt för hårdare men lätthanterliga degar, Candeal-bröd, churros och friterade degar); mjöl "Media Fuerza" (för degar som kräver bra konsistens och gasretention, idealiskt för baguetter i mekaniserade processer); mjöl "Especial" (mycket bra för kontrollerad jäsning, hantverksmässiga baguetter, smördeg och rustikt bröd); mjöl "Gran Fuerza" (idealisk för formbröd, roscón de reyes, ensaimadas och bakverk av högsta kvalitet). Vi producerar också fullkornsmjöl av vete och rågmjöl.