Italien, Orbassano
...Lasagne med ragù är en klassisk kult och en av de rätter som gör det italienska köket berömt över hela världen. Denna version, den mest kända av alla, är smaksatt med den typiska köttfärssåsen "ragù alla bolognese" och "salsa besciamella". En lasagne med rustik smak, precis som den som görs i italienska hem, redo att avnjutas och som bara behöver värmas upp.
Portfölj (57)
Frankrike, Lalinde
...Kulinarisk beredning med handplockad Fleur de sel från Île de Ré, smaksatt med sommartryffel (smulor) och naturlig tryffel-arom. Denna kryddblandning kommer att förhöja smaken på dina kött, pasta och ägg. En fin present att ge till sig själv eller att ge bort till högtider. Nettovikt: 60g...
Portfölj (46)
Tyskland, Berlin
...Produktinformation "Stående påse, röd med fönster" Stående påse röd / med ovalt fönster och tryckknappslås Denna stående påse är ogenomskinlig röd med ett välproportionerat ovalt fönster. Om du letar efter iögonfallande förpackningar, så är detta det. Dessa stående påsar garanterar optimal användning inom livsmedelssektorn. Våra stående påsar är särskilt lämpliga för att fylla smaksatt pasta...
Portfölj (97)
Frankrike, Yssingeaux
...Ren pistaschpasta Pralin och/eller smaksatt och/eller färgad pasta (naturliga eller icke-azo färgämnen) Anteckningar: bitter mandel, eller fruktig, rostad Färger: från djupgrön till pastellgrön, upp till brun-grön...
Portfölj (55)
Frankrike, Melle
Melle et une Pâte är en pastatillverkare baserad i Melle nära Marais Poitevin (79). Vi producerar utmärkta torra och färska pastar med lokala råvaror. Våra pastasorter är unika och vi erbjuder originella smaker: björnlök, alger, nässla, saffran, ängsblomma, kantarell, spirulina, hampafrö, pepparmynta och Espelette-peppar. Vi är stolta över att garantera en verklig kvalitet på våra produkter. En de...
Portfölj (31)
Italien, Città Di Castello
...Truffelolivolja för pasta, såser, sallader, ägg, kött och fisk. Vi arbetar också med en olja med 100 % naturliga aromer! Truffeloljan är tillverkad med den bästa extra jungfruolivoljan. Använd bara några droppar för att ge en oemotståndlig smak till varje rätt: pasta, ris, kött, fyllda rätter, omeletter, sallader.
Portfölj (2)
Frankrike, Mandelieu
...Den extra jungfruolivoljan François Roméo, smaksatt med chili, tillför värme och smak som ger karaktär åt dina rätter. Chiliolivoljan lyfter fram hela dimensionen av dina italienska rätter: pizzor, pasta, grillat kött men även dina soppor… Ge dina recept en ny dimension! Nettovikt: 0,250 KG Volym: 25 CL...
Portfölj (45)
Turkiet, Istanbul
...-pepperonin smaksatt med krossad svartpeppar i denna ekvation, får vi den perfekta pizzan! Det är precis vad vi gjorde på Pek Food Pizza Pepperoni! Vi skar pepperonin i tunna skivor för dig och lade den på vår botten som är strödd med riven mozzarella tillsammans med de nyvattnade mozzarella-skivorna som vi hade specialproducerat. Du kommer inte att kunna få nog av denna tunnbottnade stenugnsbakade pizza, som är aptitretande med sin färg och tillagad med nötkötts-pepperoni! Att göra Pizza Pepperoni är verkligen enkelt och praktiskt!
Portfölj (8)
Frankrike, St Sulpice De Faleyrens
...Vete mjöl 97% Saltflingor från Bassin d'Arcachon smaksatt med kryddor 3% Salt från ett hantverksmässigt tillverkat på Bassin d'Arcachon, kryddor odlade ekologiskt i hedarna (oregano i pulverform, vitlök i pulverform..) Tillagning: 4 till 6 minuter max Allergener: Gluten Pasta: 300g...
Portfölj (10)
Italien, Marciano Della Chiana
... gör den speciell: den innehåller inte Allina. Detta gör att den är helt lättsmält och inte lämnar den ibland obehagliga lukten. Kort sagt, en vitlök som är kyssvänlig. För att göra denna sås har vi använt hela växten av aglione, från blomma till lök. Det resulterade i en frisk, söt och delikat smak. Av den anledningen rekommenderar vi att du värmer den i några minuter innan du häller den över pastan. Perfekt för att smaksätta alla typer av pasta, särskilt de traditionella Pici, eventuellt med tillsats av svamp och korv eller kapris och ansjovis, eller Guanciale Stagionato.
Portfölj (10)
Italien, Altamura
... från ett minimum av 40 till ett maximum av 55 grader Celsius, vilket skyddar de näringsmässiga värdena och hållbarheten under tillagningen. Vi producerar färsk och torr pasta, ekologisk och konventionell, av Farro dicoccum, hårdvete Senatore Cappelli, fullkorn, smaksatt med dehydratiserade och naturliga produkter. Våra produkter finns på den italienska marknaden från grossist till detaljhandel och på den utländska marknaden, främst i Spanien, Portugal, Tyskland, England, Kanada, Brasilien, Australien och USA.
... kombination med italiensk hantverksskicklighet, gör det möjligt att skapa pasta av högsta kvalitet, långsamt torkad för att bevara dess näringsfördelar. Vi erbjuder naturell pasta med eller utan ägg, smaksatt med mer än 20 olika smaker (tomat, basilika, piment d'Espelette, morot…). Vi erbjuder färsk pasta på beställning och torr pasta, tillgänglig i 9 unika former (coquillettes, fusilli, tagliatelle...
Portfölj (43)
Italien, Guarene
Produktion av färgad pasta, äggpasta, smaksatt pasta och semolinapasta.
Försäljning av traditionell och smaksatt pasta (spenat, chili, tomat) ekologisk fullkorn i detalj- och cateringförpackningar. Export till Storbritannien, Irland.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play