... avskiljning, centrifugering och filtrering
Extraktionsmetod: Kallpressning
Syrahalt: ≤ 0,8%
Peroxidindex: ≤ 20
Fördelar: Högt innehåll av vitamin E, polyfenoler och oljesyra. Detta gör att vi har en av de mest hälsosamma AOVE i världen.
Smak: Intensivt grönt, lätt bittert och kryddigt, kvarstående i munnen med en frisk och fruktig eftersmak, inslag av kronärtskocka, valnötter och bittra mandlar.
Aroma: Har en grön fruktighet, tomat, färsk gräs, kronärtskocka, grön banan och grönpäron.
...
Aubergine
Artiskocka
California-peppar (röd och grön)
Palermo-peppar
*Citrusfrukter i Valencia:*
Lanelate-apelsin
Madarina-klementin
Citroner
*Exotiska frukter av mexikanskt ursprung:*
Avokado
Mango
Ananas
Papaya
Banan
*Nästa steg:*
1. Om ditt företag är intresserat av att utforska ett möjligt samarbete, bjuder vi varmt in dig att svara på detta meddelande.
2. Därefter kommer vi att arrangera ett...
... fruktsmaker, cocktails (gjorda med alkohol) och täckta i choklad (grön äpple, mandarin, hallon och vit päron) och nu även salta (tomat, tapenade, gurka, röd paprika, etc.). Kontakta oss utan förpliktelse för en offert.