Spanien, San Pedro Manrique (soria)
... har gjort La Hoguera till ett stort varumärke som är engagerat i hälsa och framtid. I LA HOGUERA odlar vi våra marker och föder våra grisar. Den genetiska bas vi arbetar med är RAZA DUROC, som kännetecknas av att ge hög kvalitet på köttet. Detta, tillsammans med en helt naturlig kost, vars huvudsakliga innehåll är spannmål från området, samt upprätthållandet av en hög hälsa i djurhållningen, belägen i en oöverträffad miljö, gör att vi har den bästa råvaran för tillverkning av våra EMBUTIDOS, ADOBADOS och JAMONES.
Portfölj (34)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sitt säte i Guijuelo (Salamanca) och ägnar sig nästan uteslutande åt industrialiseringen av iberisk gris. Deras mål var att bygga ett slakteri med styckningsavdelning och fettbearbetning, som skulle ge dem möjlighet att slakta och stycka de grisar som deras industrier behövde, samt att omvandla fläskfett till fett genom en smältprocess, vilket inledde...
Spanien, Lugo
Slakteri för nötkreatur och grisar. Styckning av nötkreatur, boskap och grisar. Grossistförsäljning av kött. Detaljförsäljning i vår charkbutik. Med över 30 års erfarenhet inom köttbranschen fortsätter vi varje dag med entusiasm för nya projekt, vi brinner för att lära oss mer, vi älskar att upptäcka nya styckningsdetaljer... VI BEHANDLAR KÖTTET MED MYCKET OMHÄNDERTAGANDE.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play