Spanien, Casas Ibáñez-Albacete
...Vino Vibrante De Manchuela I näsan är det ren druva, med framträdande aromer av naturlig jordgubbe, björnbär och plommon. I munnen är det sött, med inslag av färsk jordgubbe och en kryddig eftersmak som dröjer sig kvar, vilket ger ett långt och smakrikt vin. 1618 ºC Serveringstemperatur VINETS ÅLDER: Mellan 30-50 år TILLVERKNING: Jäst och lagrat i betongtankar DRUVSORT: Bobal...
Portfölj (7)
Spanien, Altea, Alicante
....","INGREDIENTES":"Vatten, kornmalt, humle och jäst.","ALÉRGENOS":"Korn","IBUS":"23","Alcohol":"5%","OLFATO":"Arom av lätt maltat spannmål som kombineras med friska och citrusaktiga noter från humlen.","Estilo":"Lager","HISTORIA":"Detta är Althaia's ljusa öl, den första ölen vi bryggde på fabriken och utan tvekan den som vi producerar mest av och där den konsumeras mest på vår älskade Costa Blanca i Alicante. Med vår Mediterranean Lager hittar du en bra ljus och naturlig öl. Gjord med endast vatten, kornmalt, humle och jäst."}...
Portfölj (9)
Spanien, Astigarraga
...Cider gjord på vilda äpplen som jäser spontant. Ingen tillsatt jäst eller CO2. Ofiltrerad och opastöriserad.
Portfölj (2)
...Hydrolyserat kyckling, ris, vetprotein, fågelfett, dehydratiserat fiskprotein LT, baljväxter, naturlig fågelleverarom, jäst, svinhemoglobin, fiskolja, dehydratiserat ägg, lignocellulosa, hydroklorid av glukosamin, kondroitinsulfat, kalciumfosfat, taurin, mananoligosackarider, fruktoligosackarider, naturliga antioxidanter, vitaminer och mineraler, L-karnitin, zinkchelat, yucca-extrakt.
Portfölj (5)
Spanien, Sevilla
...VIDARE UPPFYLLER DEN DEN TYSKA RENHETSLAGEN, EFTERSOM DEN ENDAST INNEHÅLLER VATTEN, 100% MALTDAVET KORN, HUMLE OCH JÄST. GLASSET SOM ANVÄNDS SKA VARA BRETT OCH OCKSÅ VARA PERFEKT RENT UTAN EN ENDA SPÅR AV FETT. DET SKA SERVERAS VID EN TEMPERATUR AV 3-5 ºC OCH HÄLLAS IN I GLASSET FRÅN EN HÖJD AV CA 15 CM ÖVER GLASETS KANT FÖR ATT GÖRA ATT KOLDIOXIDEN VISAR SIG I ALL SIN GLANS. NJUT AV DESS GLANSIGA GULDFÄRG OCH UPPLEVA DESS KARAKTÄRISTISKA BLOMDOFT. SMAKA DEN MED EN FÖRSTA INTENSIV SLURK OCH DÄREFTER MED MÅTTLIGA SLURKAR.
Spanien, Toledo
... kombineras med den tid och omsorg som läggs på att brygga varje batch öl, vilket gör att smaken är "som för femtio år sedan". För att uppnå de olika ölsorterna måste de bryggas med en basmalt som får tillsatt mer rostade maltsorter, för att ge dem en annan färg och smak, dessutom påverkar andra faktorer som mäskningstid, jäsningstemperatur, jäst eller mognad, som varierar beroende på ölsorten. "Det är en helt individuell och personlig tillverkningsprocess för varje typ".
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play