Spanien, Guijuelo-Salamanca
...oregano och konserveringsmedel, vitt vin, inpackat i naturligt tarmhölje. Nettovikt: 0,350 g. Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga restriktioner. Om det är vakuumförpackat vid temperatur under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC. Tillverkningsprocess: Utvald, mald, knådad, inpackad, lagrad, skivad och förpackad. Ingredienser: Magert kött från iberisk gris, Paprika D.O la Vera (Cáceres), salt, vitlök, oregano och konserveringsmedel. Nettovikt: 0,350 g.
Portfölj (43)
Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENSER: fläskkött och bacon, salt, kryddor, vin, dextros, mjölkprotein, stabiliseringsmedel E451, antioxidant E301, smakförstärkare E621 och konserveringsmedel E250. Naturligt svinskjorta. Produkten måste tillagas helt innan konsumtion. Kan innehålla spår av soja och senap. MILD RÖKNING...
Portfölj (28)
Spanien, Canet De Mar
...Zinca d'Odre är resultatet av strävan att hitta essensen av vinets ursprung. Vi har lagrat detta röda vin i lädervinsäckar som är vattentäta med fisk (en blandning av harts och olivolja). Fermenterat i rostfritt stål vid en kontrollerad temperatur. Lagring i lädervinsäckar som är vattentäta med fisk. Hållbar odling 1 800 kg/ha. Skördat för hand. Oklarnat och ofiltrerat.
Portfölj (9)
...SÅ NATURLIG SOM DU Så naturlig som musten från den nypressade druvan. När jäsningen börjar kan vi genom kyla stoppa den naturligt, vilket ger en låg alkoholhalt på 5,5 % Alc. och en touch av naturlig kolsyrning. Det är något nytt och utsökt som allt fler människor dras till, för de blir fascinerade av dess utmärkta smak. "BÄSTA FRIZZANTE I SPANIEN 2017"...
Portfölj (7)
Spanien, Betera
...Enocianin är ett naturligt färgämne, utvunnet från druvskalen, (i pulver- och vätskeformat) och har en rödviolett färg. Det används inom vin- och spritindustrin för en mängd olika tillämpningar, exempelvis för att ge röda eller vinröda nyanser till vitt vin eller till klara alkoholhaltiga drycker.
Spanien, Murcia
...Malolaktisk jäsning i nya franska ekfat. Lagrad på sina egna jästfällningar i 25 månader. Ingen eller mycket lite batonnage praktiseras på vårt vineri, eftersom skydd mot oxidation sker naturligt med cirka 5 cm jästfällning i varje fat. SMAKNOTER Tiramisu - kaffe, grädde och kakao. Kraftfull, med en välstrukturerad rund känsla i munnen och en långvarig eftersmak. Skulle gärna pryda en samling i många år framöver. Sort: Tempranillo 100% Mönster: Richter 110 och Chasela 41 Planteringsår: 1982 Ungefärlig höjd: 537 meter Alkoholhalt: 14,5º Produktion: 987 flaskor...
Portfölj (178)
Spanien, Corteconcepción (huelva)
...Huelva, Biosfärområde. Kvalitetsreferenser: 1. Ursprungsbeteckning Jamón de Huelva (snart D. O. Jamón Jabugo). 2. Great Taste Award 2011 och 2010. 4. Guldmedalj för Jamón på Iberjamón 2005. 5. Certifierad kvalitet från Junta de Andalucía. Vi distribuerar i hela Spanien och internationellt. Jamones Eíriz tillhör Ruta del Jamón Ibérico, med Turismministeriet organiserar vi besök till vår Dehesa tillsammans med de naturliga vingårdarna i Corteconcepción, där vi gör en kombination av våra produkter och fruktigt vitt vin från Condado de Huelva. Jamonturismo...
Jag vill presentera en serie innovativa skönhetsbehandlingar. De är 100% naturliga och tillverkade med ekologisk extra jungfruolivolja och vin. Kroppsbehandlingen ger spektakulära resultat redan från första sessionen och utan jojo-effekt. Ansiktsbehandlingen återger skönheten till ansikte, hals och dekolletage, och föryngrar på ett naturligt sätt med cirka 10 år. www.cosmeticsv.com...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play