Spanien, Guijuelo-Salamanca
240km
...Ost tillverkad av rå fårmjölk. Dess smak är fyllig och bestående, smörig med en aning oljig. Sensoriska egenskaper Dess smak är fyllig och bestående, smörig med en aning oljig, med en perfekt saltpunkt. Inuti är den kompakt med små oregelbundna hål av mekaniskt ursprung, i en halmgul färg och kort pasta men inte smulig. Ursprung: Zamora Mjölktyp: Hela och rå fårmjölk Tillverkningsmetod: Enzymatisk koagulering Löpe: Animaliskt löpe från lamm Familjetyp: Lagrad pressad pasta, icke kokt, mögel-/tvättad skorpa Mognad: Mellan tre och fem månader.
Portfölj (43)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play