Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. är ett företag med över 58 års erfarenhet inom försäljning och distribution av färskt och fryst iberiskt fläskkött. Sedan grundandet 1952 har vi upprätthållit ett konstant engagemang för innovation och kvalitet, anpassat oss till marknadens och våra kunders behov. Vår utveckling har gjort det möjligt för oss att optimera våra anläggningar och procedurer, vi...
Portfölj (15)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sitt säte i Guijuelo (Salamanca) och ägnar sig nästan uteslutande åt industrialiseringen av iberisk gris. Deras mål var att bygga ett slakteri med styckningsavdelning och fettbearbetning, som skulle ge dem möjlighet att slakta och stycka de grisar som deras industrier behövde, samt att omvandla fläskfett till fett genom en smältprocess, vilket inledde verksamh...
Portfölj (8)
Vi tillverkar iberiska skinkor av ekollon, av fältfoder och av foder, samt iberiska skinkor. Vi är en leverantör av färskt och fryst iberiskt fläskkött. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... vi gör slakt nästan hela året. Direktförsäljning från fabrik till slutkund och till professionella grossister. Vi skickar till hela EU. Vi distribuerar också typiska produkter från Sierra de Ar...
Portfölj (7)
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
Vårt företag, Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. är ett familjeföretag och vi lägger stor vikt vid kvaliteten på våra produkter, som vi tillverkar med omsorg och på ett hantverksmässigt sätt, i enlighet med traditionen från våra förfäder. Vi respekterar kvalitetsstandarder och system för analys och kontroll av kritiska punkter, APPCC, som garanterar konsumenten den högsta kvaliteten. Hantverk...
Portfölj (4)
Spanien, Santiago De Compostela
...Intensiv rubinblå färg. Torr, men med fantastiska fruktsmaker. Aningar av björnbär, plommon och hallon. Lila blommiga noter mot toppen av glaset, avrundade med rika kryddor på grund av sin ekfatlagring. Passar perfekt till alla typer av kött; särskilt stekar, rostbiff eller oxfilé; kyckling; fårkött och fläskkött.
Portfölj (9)
Spanien, Quart
...Oxfilén är den del med mycket lite fett, som ligger under ryggen. Det är en utsökt bit som är mycket uppskattad i köket, med många olika tillagningssätt. Vår frysta oxfilé kommer från certifierade slakterier som dessutom ligger nära, vilket säkerställer kvaliteten och ökar vår effektivitet när vi arbetar på beställning. Vi använder naturliga ingredienser utan allergener som soja, mjölk eller gluten.
Portfölj (9)
Spanien, Riudellots De La Selva
... lösningen för att skapa ett mer kreativt kök." När det gäller våra produkter har vi ett stort utbud av referenser från nötkreatur, svin, får och getter, såsom: * Nötkreatur: kalibrerad entrecôte, entrecôte, kind, oxfilé, svans, ossobuco,... * Svin: skinka skuren i 5 mm, kotlettcentrum, knä, hemlighet... * Får och getter: skurna kotletter, bogar,... * Bearbetade produkter: 100% ungt nötkött hamburgare, köttbullar, köttfärs, butifarra,... * Konserverade (4:e generationen): fläskkind, fläskknä, ungt nötkött revben, fläskrevben, fläskfötter,...
Spanien, Móstoles
... fysiska och på webben. Du har tillgång till en meny med 24 rätter som vi uppdaterar varje vecka. Vi täcker nästan alla smaker: olika typer av kött (kindstek, oxfilé, grillad kyckling, etc.), läckra risrätter, linssoppor, originella fiskrätter och internationell mat. Håll ögonen öppna för vi kommer att introducera nya recept under de kommande veckorna.
Spanien, Vallecas
Vill du köpa kött online på ett snabbt, bekvämt och säkert sätt? På Discarlux specialiserar vi oss på försäljning av kött av högsta kvalitet. Vi är experter på nötkött från inhemska och europeiska djur. Det har aldrig varit så enkelt att köpa gourmetkött online. Om du vill ha kött online till bästa pris och kvalitet, ta en titt på vår webbutik. Vi erbjuder de bästa produkterna: entrecôte av oxe och ko, oxfilé, nötköttsburgare, cecina, chorizo, blodkorv och mycket mer. Discarlux, din pålitliga webbplats för hemleverans av kött.
Spanien, Barraco
På Sabor a Ávila hittar du Chuletón de Ávila, oxfilé, skinkor och bönor, samt hantverksprodukter som vin, ost och honung.
Aktiviteten hos Embutidos Bernal fokuserar på två områden. Å ena sidan har vi Stykrummet med färskt kött från Gris, Lamm och Nöt. Ternasco och Oxfilé är våra mest framträdande produkter. Å andra sidan har vi Charkfabriken. Här är vår specialitet tyska korvar (kokta och rökta) och knäcker. Dessutom har vi andra produkter som Bacon (utan svål, utan senor och utan injektion), Chorizo och färsk...
Spanien, San Fernando De Henares
... sin största marknad i Indonesien, exporterar månatligen ton av kött, då de är de enda med licens att exportera till detta land. Från dessa företag har vi lager av kött, såsom oxfilé, köttfärs och hamburgare, till mer än konkurrenskraftiga priser.Vårt Himacol-ägg, från frigående höns och burägg, finns idag i stormarknader som BM (GRUPO UBESCO), SIMPLY, Corte Inglés (gourmet), Euromadi (genom att producera ett frigående ägg "HIMACOL" rikt på omega 3 och 6, med sitt märke ALTEZA), restauranger och grillar i Baskien, Galicien och i Madrid, Grupo Lezama, Urrechu...
Spanien, Sevilla
... och traditionellt sätt. Bland deras rätter utmärker sig bacalao al pilpil och oxfilé. Omgiven av vackra platser framstår restaurangen Mesón Serranito som det perfekta slutmålet efter en promenad i området, för att återfå energin i en autentisk atmosfär med en service som inte lämnar någon oberörd.
Spanien, Madrid
Företag som är specialiserat på försäljning av nötkött, köp kött online på vår webbplats och få det levererat hem till dig på kort tid, på ett bekvämt och säkert sätt. Vi är specialister på nötkött. Vi har nötkött och oxkött; entrecôte, oxfilé, biff, etc. Samt andra köttstycken och nötköttsprodukter. Dessutom kan du också njuta av färdiga kötträtter som redan är tillagade. Tveka inte längre och köp kött på Discarlux. Specialister på rött kött av bästa nationella och europeiska kvalitet.
Spanien, Madrid
Familjeföretag med tjugo års erfarenhet inom restaurangbranschen, specialiserat på tillverkning av helt hantverksmässiga gourmetkroketter, utan konserveringsmedel, tillsatser... Allt görs för hand, utan maskiner. Vi distribuerar till barer och restauranger. Vi har ett stort utbud av kroketter: boletus, gårdskyckling med pinjenötter, vildsvinschorizo, räkor från Huelva, oxfilé med Pedro Ximénez... osv. Vi gör dem i många storlekar och former. Om ni är intresserade, kontakta oss.
Spanien, Calera De León
... produkter från traditionell iberisk charkuterik. Vi producerar och marknadsför också iberisk Pata Negra-kött: presa iberica, pluma, revben, oxfilé... Det är viktigt att påpeka att vi enbart arbetar med Pata Negra. Det bästa av produkter från renrasiga iberiska grisar. Dessutom är vi ett par veterinärer som är engagerade i djurvälfärd och respekterar de lokala hantverkskunskaperna i vår region. Vårt arbete garanterar alltid spårbarheten av våra produkter, som är certifierade av de behöriga kontrollorganen. Det har nu gått mer än 5 år sedan vi direkt marknadsför våra produkter i Frankrike.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play