Spanien, Guijuelo-Salamanca
...oregano och konserveringsmedel, vitt vin, inpackat i naturligt tarmhölje. Nettovikt: 0,350 g. Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga restriktioner. Om det är vakuumförpackat vid temperatur under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC. Tillverkningsprocess: Utvald, mald, knådad, inpackad, lagrad, skivad och förpackad. Ingredienser: Magert kött från iberisk gris, Paprika D.O la Vera (Cáceres), salt, vitlök, oregano och konserveringsmedel. Nettovikt: 0,350 g.
Portfölj (43)
Spanien, Cox (alicante)
...Paprikor i vatten och salt är en regional produkt, typisk för kosten i östra Spanien, specifikt från regionen Murcia.
Portfölj (45)
Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENSER: Fläskkött och bacon, salt, socker, paprika, kryddor, stabiliseringsmedel E451, smakförstärkare E621, antioxidant E300, konserveringsmedel E250...
Portfölj (28)
Spanien, Murcia
...Rostade saltade mandlar med olika smaker, som rosmarin, tryffel, kryddig paprika, förpackade i glas/plastburkar på 120g/150g eller kuber på 1kg-5kg, vakuumförpackade i 1kg-påsar.
Portfölj (10)
Spanien, Sevilla
...Tripack är det innovativa och användbara formatet för att tillfredsställa våra kunders konsumtionsbehov och anpassa oss till speciella festligheter. I detta format bibehålls det hantverksmässiga tillvägagångssättet med stora, kvalitativa och handhanterade bitar. En smak där ansjovis, sardeller och utmärkta oliver blandas perfekt, vilket resulterar i en produkt av exceptionell kvalitet. Den består av ansjovis, sardeller och oliver fyllda med paprika. Kryddad med vinäger, olivolja, andra oljor och salt.
Portfölj (3)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Blandning av malet eller tärnat kött, tillsatt med salt, paprika och kryddor, knådat och stoppat i naturliga grisköttskinn (kaliber 60/65 och längd mellan 35 och 55 cm), som har genomgått en mognads- och torkningsprocess. Referens: l0002...
Spanien, Santoña-Cantabria
...De kokta bläckfiskbenen presenteras i enskilda enheter vakuumförpackade, vilket underlättar konsumtionen. De kan skäras i skivor över en bädd av kokt potatis, strös med paprikapulver, droppas med extra jungfruolivolja och några korn grovt salt kan läggas till. De är också perfekta för att grillas på en grill eller kol och även för att förbereda vinägrett eller andra rätter.
Portfölj (14)
Spanien, Muro (soria)
...lagring, expedition, etc. Aperitivos de Añavieja har den europeiska ekologiska märkningen, både som jordbrukare och tillverkare, och vi erbjuder på marknaden de enda potatischipsen friterade i ekologisk olivolja, som åtföljs av en linje av potatischips friterade i ekologisk solrosolja, med samma mångfald av smaker som tidigare, utan salt, med salt, paprika, provençalsk, vinäger, peppar, gräddfil och lök.
Spanien, El Prat De Llobregat-Barcelona
...Försäljning av Levande Snigel Bover (Helix Aspersa) och Viñal. Inhemsk produkt. Snigelkonserver: Snigel i vatten och salt för att lägga till din favorit sås, Snigel i sås, Snigelpasta, Snigel al pisto, snigel från Euskal Herria och Navarrico, Snigelkött utan skal. Burk/Bricka för att göra Sniglar i burk. Viner från Rioja Alta i Ung och i Crianza. Kryddor och Krydderier plockade och förpackade...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play