Spanien, Guijuelo-Salamanca
...skivning med kniv och förpackning. Ingredienser: Bellota-skinka 50% Ibérico-ras. Nettovikt: 100 g. Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga restriktioner. Om den är vakuumförpackad, hålls den vid en temperatur under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC. Tillverkningsprocess: Varmskärning, kylning, V-skärning, salting, naturlig torkning, lagring. Ingredienser: Bellota-skinka 50% Ibérico-ras. Nettovikt: 100 g.
Portfölj (43)
Spanien, Aracena
...100% Ibérico Bellota Skinka Skuren av Mästerskärare, presenterad i praktiska 80g förpackningar.
Portfölj (3)
Spanien, Badajoz
...Iberisk Bellota-skinka handskuren av en certifierad mästerskär och vakuumförpackad för att bevara all sin arom och smak. Ungefärlig vikt: 100 g.
Portfölj (9)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
SEDAN 1983 Produkter från Cárnicos BRISA, S.L. är ett familjeföretag beläget i Guijuelo, med över 35 års erfarenhet av att tillverka iberiska produkter av högsta kvalitet. Deras början går tillbaka till mars 1983, i en liten fabrik på cirka tusen kvadratmeter i centrum av Guijuelo. Platsen där de första anläggningarna byggdes var en gammal foie gras-fabrik som hette BRISA, därav namnet på varumär...
Spanien, Barcelona
...Pata negra iberico skinka, Bellota skinka & Serrano spansk Jamón. Köp gourmet & chorizo, hel, urbenad och skivad skinka. Garanti 100%. Engelska: http://www.jamonarium.com/en/ Franska: http://www.jamonarium.com/fr/ Spanska: http://www.jamonarium.com...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play