... konserveringsmedel.
Nettovikt: 100 g.
Villkor för distribution och transport: Vid rumstemperatur finns det inga restriktioner. Om den är vakuumförpackad, hålls den vid en temperatur under 5ºC. För konsumtion rekommenderas en temperatur på 15º-18ºC.
Tillverkningsprocess: Het skärning, kylning, v-formad skärning, salting, naturlig torkning, vila i källare.
Ingredienser: Ibérico-skinka av ekollon, salt och konserveringsmedel.
Nettovikt: 100 g.
...En detalj för att dela speciella stunder. Detta urval av vår Ekfoderade 75% Iberiska skinka i lyxiga förpackningar och exklusiv låda är en perfekt present för oförglömliga tillfällen.
SKU:507000
Fraktvikt:0,7 kg...
SEDAN 1983
Produkter från Cárnicos BRISA, S.L. är ett familjeföretag beläget i Guijuelo, med över 35 års erfarenhet av att tillverka iberiska produkter av högsta kvalitet.
Deras början går tillbaka till mars 1983, i en liten fabrik på cirka tusen kvadratmeter i centrum av Guijuelo. Platsen där de första anläggningarna byggdes var en gammal foie gras-fabrik som hette BRISA, därav namnet på varumär...
Vi tror på kvaliteten av produkter tillverkade i Spanien, därför vill vi dela dem med resten av världen.
Asturierna är stolta över sin getost, valencianerna över sin paella, riojanerna över sitt vin, men hela Spanien gläds när våra produkter och recept går längre än våra gränser. Som spanjorer är vi stolta över vår gastronomi och den variation av produkter som tillverkas i vårt land.
Gourmet Corpo...
...Den högsta kvaliteten Iberisk ekollonmatad skinka 100% Iberico, skuren med kniv och vakuumförpackad.
Vi levererar endast B2B, mer information här:
https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/
Minimiorder: 25 kartonger (1.000 st). Pris för 25 kartonger: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spanien)
Hållbarhet: 12 månader från produktionsdatum. Vikt av kartonghållbarhetslåda: 6,55 kg.
Leveranstid: att förhandla.
TRANSPORT: Kyltransport 5ºC.