...På den utmärkta basen av vår cuvée av macabeo och parellada, ökar vi sockerinnehållet i denna cava för att ge rundhet och finess för de konsumenter som söker en produkt som inte är så torr som Brut Nature.
Druvor: Macabeo 70%, Parellada 30%
Alkoholhalt: 11,75% vol
Socker: 10 gr/L.
Lagring, beroende på parti mellan 9 och 25 månader...
... för raffinering av biodiesel och animalisk olja.
Lagring: Oljan bör förvaras på en sval och torr plats, skyddad från ljus.
Specifikationer
Fria fettsyror:.......... 2,0 %
M.i.u (fukt och föroreningar):...... 0,02%
Saponifieringsvärde:..............86
Jodtal: ................ 120
Smältpunkt c (temperatur): ..........13,75° c
TFM:...........................95%
Specifik vikt @ 25°c:..0,915
Densitet (kg/m3) ...............920
Flampunkt (grad c) ...... 220...
...
Detta urval utgör ett parti bestående av olika konserver, så alla dessa produkter behöver inte förvaras kallt och kan därför lagras i ditt skafferi, helst på en torr plats och borta från värmekällor.
Som gåvobox är den speciell både på grund av sin presentation men också för att den innehåller en burk med filéer av bergsnäppa i olivolja, en specialutgåva och en ny konservering som vi har utvecklat och finslipat under nästan två års lagring.
På LOGÍSTICA BAJOCERO erbjuder vi lagringstjänster för frysta, kylda och rumstempererade produkter. Vi hyr ut platser (pall) för fryst lagring (-22 °C), kyld lagring (+4 °C) och torrlagring (rumstemperatur). Vårt lager ligger i Sant Quirze del Valles, med enkel åtkomst från C-58, last- och lossningsramper.
...orderberedning, packning, lagerhantering, konsolidering och pallhantering. Vi har ett hälsoregister för lagring av torr livsmedel, samt certifieringar enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi är medlemmar i den europeiska gruppen ASTRE med över 250 anslutna företag i hela Europa och en fordonsflotta på mer än 10.000 fordon och över 1.500.000 m2 i anläggningar, och vi är associerade med LOGICA. För mer information www.navarrologistica.com tel. kontakt 93.745.08.10. comercial1@navarrologistica.com...