Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Tillverkad av utvalda köttstycken från våra iberiska grisar, presenterar vår Chorizo Castro y González "Selección" en en intensiv röd-orange färg med en mjuk känsla och medelhårdhet, med en intensiv arom där paprikan som används i beredningen framhävs på ett subtilt sätt. Med en intensiv och genomträngande smak från den iberiska Presa som vi använder i beredningen, erövrar den de mest krävande gommarna. SKU:N / A Fraktvikt:N / A...
Portfölj (55)
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Produkt framställd med en noggrant utvald blandning av malet / tärnat kött, tillsatt med salt, paprikapulver och andra kryddor, är vår Chorizo Sarta Ibérico Extra. En riktig delikatess för smaklökarna som utan tvekan kommer att imponera på den som provar den. De iberiska grisarna Brisa De iberiska grisarna Brisa har unika egenskaper som tydligt skiljer dem från andra, vilket resulterar i...
...Vi erbjuder dig ett nytt snacks-koncept. De är snabba och lätta att förbereda, perfekta som aptitretare. Du kan njuta av dem var som helst: hemma, på jobbet eller utomhus.
Portfölj (9)
Spanien, Murcia
Spanien, Madrid
... produkterna vi har är våra gourmetcroquetas, som vi tillverkar i olika storlekar och smaker: - Jamón ibérico - Boletus edulis - Blåmögelost - Torsk - Konfiterad purjolök, dadlar och morot - Räkor i vitlök - Croquetas de no chorizo (100% växtbaserade) - Croquetas de calabaza con curry (100% växtbaserade) Vi har också en croqueta som är speciellt framtagen för att tillagas i ugn eller luftfritös. En perfekt produkt för verksamheter som inte har utsug i sina lokaler.
Portfölj (8)
Spanien, Cuéllar, Segovia
Vi är ett familjeföretag som ägnar sig åt uppfödning av iberisk gris och tillverkning av hantverkskorv i Cuéllar, Segovia. Bland tallar och ekar föds djuren och tas om hand på vår egen gård, där vi noggrant kontrollerar deras kost och hygieniska samt miljömässiga förhållanden. Vi har alltid tillverkat vår egen slakt när vintern kom: chorizo, salchichón, blodkorv, etc. En dag bestämde vi oss för att ta ett steg längre och sätta vår produkt på marknaden. Om våra vänner och familj älskade våra korvar, varför inte erbjuda en så naturlig och utsökt produkt till andra?
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
... självklart salta och färska produkter som: Oreja, Rabo, Espinazo, svinhuvud, Morro, svinfot. All vår tillverkning görs med en utsökt formel av familjetradition som sträcker sig över mer än 40 år och fortsätter att njuta av ett så gott rykte för sin arom och smak.
Portfölj (4)
Spanien, Aracena
... hantverksmässigt sätt med luften från Naturparken Sierra de Aracena och Picos de Aroche under en period av minst 24-36 månader. Den omsorg och noggrannhet vi lägger på vår Jamón de JABUGO gör att vi kan erbjuda dem med den perfekta mognadsgraden. Vi har också iberisk skinka av cebo, iberisk bellota-skinka, iberisk ländskinka, extra ländskinka, iberisk chorizo, iberisk salchichón och skivade iberiska charkuterier. Kontakta oss via denna väg så hjälper vi dig utan dröjsmål.
Spanien, Ripollet (Barcelona)
... inom denna sektor med sin huvudproduktlinje och vi ökar exportförsäljningen till EU och utanför EU sedan 2001. Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter till våra kunder och vi garanterar en effektiv service och tillgänglighet före, under och efter leverans av varorna. För mer information, tveka inte att besöka vår webbsida.
Spanien, Pobladura de Pelayo García
... handen hos chacinero. Garantin, smaken och anpassningen till de modernaste systemen i våra anläggningar säkerställer den mycket höga kvaliteten på Ferjus charkuterier och inläggningar. Alla våra produkter är tillverkade utan gluten, utan konserveringsmedel eller färgämnen. Några av våra produkter är: Cecina de León IGP, Chorizo extra hemgjord (sarta, cular och vela), Salchichón extra hemgjord (sarta och cular), Jamón serrano, Lomo embuchado, Panceta naturlig (rökt och inlagd), Lengua curada (från gris och ko), Costilla adobada, Lacón rökt.
... i våra separata anläggningar. Vårt mål är att säkerställa de högsta standarderna när det gäller kvalitet och livsmedelssäkerhet (IFS, BRC). Luis Oliveras är närvarande inom Horeca och detaljhandeln. Tillgängliga format: - Hela stycken för skärning i verkstad och hela industriella stycken för professionella skärare. - Förpackningar med skivor från 50g till 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portfölj (3)
Spanien, Vallecas
Vill du köpa kött online på ett snabbt, bekvämt och säkert sätt? På Discarlux specialiserar vi oss på försäljning av kött av högsta kvalitet. Vi är experter på nötkött från inhemska och europeiska djur. Det har aldrig varit så enkelt att köpa gourmetkött online. Om du vill ha kött online till bästa pris och kvalitet, ta en titt på vår webbutik. Vi erbjuder de bästa produkterna: entrecôte av oxe och ko, oxfilé, nötköttsburgare, cecina, chorizo, blodkorv och mycket mer. Discarlux, din pålitliga webbplats för hemleverans av kött.
Spanien, Valencia
XarcuSpain är ett företag som huvudsakligen ägnar sig åt export av gourmetprodukter, hantverksprodukter, hälsosamma och ekologiska produkter av spansk ursprung. Även om vi är specialister på lufttorkat kött (skinka, chorizo och lomo), kan du i vår katalog hitta olika kategorier. Honung, tryfflar, spritdrycker, oljor och alla typer av kött. Vi riktar vår verksamhet mot HORECA-kanalen och även om vi främst arbetar genom distributörer, kan vi göra skräddarsydda leveranser till alla företag inom restaurangsektorn.
Portfölj (8)
Spanien, León
... som inte påskyndar tillverkningsprocesserna genom att inte torka ut charkuterierna. Alla våra produkter tillverkas enligt den mest traditionella metoden och med de bästa råvarorna, vilket gör att smaken av cecina, chorizo eller någon av våra charkuterier väcker alla dina sinnen som aldrig förr. Vi inbjuder dig att besöka vår webbplats och våra produkter, vi ser fram emot att höra från dig!
...skinkor... För närvarande har vi beslutat att ta ett steg längre i vår strävan efter att nå excellens. För detta har vi lagt till en skatt från vår bergstrakt: honung, till en så traditionell produkt som sobrasada. Den utsökta smaken av Sobrasada med Honung, både Söt och Kryddig, lämnar ingen oberörd. På samma sätt har vi lanserat två nya produkter: Salchichón med Apelsin och Salchichón med...
Spanien, Cuellar
Vi är ett litet familjeföretag som ägnar sig åt uppfödning av iberisk gris och tillverkning av dess produkter. Varje vinter har vi alltid gjort vår egen slakt: chorizo, salchichón, blodkorv osv. En dag bestämde vi oss för att ta ett steg längre och sätta vår produkt på marknaden. Om våra vänner och familj älskar alla våra charkuterier, varför inte erbjuda en så naturlig och utsökt produkt till...
Spanien, Caldes De Montbui
Vi tillverkar högkvalitativa, kuraterade produkter. Våra produkter är erkända av de bästa spanska kockarna. Vår storsäljare är longaniza (liknande italiensk salami eller salchichón) men med en mjuk och icke-syrlig bouquet. Vi har lanserat en ny produkt, kalkonlonganiza, som är den enda på marknaden som är 100 % kalkon. Fuet och chorizo har stor acceptans i alla de bästa gourmetbutikerna i Europa. Vi var pionjärer inom salta karameller med longaniza, samt longaniza med nötter.
Spanien, Pozuelo De Alarcón
... den bästa kvaliteten till priset på marknaden. Samt våra originalrecept på chorizo-färs och habanero-färs. Vi erbjuder också våra kunder vår produktionsanläggning för att skapa sina egna anpassade recept, med ingredienser och allergener tillgängliga för konsumenten. !!! Vi låter kunden komma in i köket!!!
Aktiviteten hos Embutidos Bernal fokuserar på två områden. Å ena sidan har vi Stykrummet med färskt kött från Gris, Lamm och Nöt. Ternasco och Oxfilé är våra mest framträdande produkter. Å andra sidan har vi Charkfabriken. Här är vår specialitet tyska korvar (kokta och rökta) och knäcker. Dessutom har vi andra produkter som Bacon (utan svål, utan senor och utan injektion), Chorizo och färsk...
Spanien, Baños Del Rio Tobia
... förrätten är ett gott sällskap och en enkel skiva av en bra charkuteriprodukt. Välj ditt ögonblick. Vi behöver förmodligen inte vara experter på provsmakning. Men på ett eller annat sätt, oavsett var du kommer ifrån, har en bra chorizo, skinka, lomo eller ost en doft när dess tillverkning och kvalitet är utmärkta. Vi är ett företag som traditionellt producerar hemgjorda charkuterier. Vi har en webbutik där ni kan hitta alla våra produkter.
Spanien, Encinasola
Vi är boskapsuppfödare och producenter av skinkor och charkuterier från Huelva, med ett omfattande utbud av skinkor, axlar, chorizo, morcones, högkvalitativa salchichones, lomo och skivade produkter,... alla produkter kommer från renrasig iberisk gris, tillverkade enligt vår tradition, med särskild omsorg för att uppnå högsta kvalitet. Besök gärna vår fysiska butik om du är i Encinasola, eller gör dina inköp i vår webbutik om du så önskar.
Spanien, Alcalá De Henares
Charcuterías el Almacén ägnar sig åt försäljning av skinkor och förstklassiga iberiska produkter: ostar, lomo, salchichón, chorizo, vin och gourmetprodukter. Vi finns på galleriet Boisan nr 2 i stånd 9 och 10. Du kan också köpa våra produkter via vår webbplats med leveranser inom 24-48 timmar till Spanien.
Spanien, Casalarreina
Embutidos Gamboa grundades på 70-talet och var ett av de viktigaste företagen inom produktion och försäljning av chorizo och skinkor i norra och centrala Spanien. Idag är det ett företag som kombinerar traditionell tillverkning med nya produktionsmetoder, vilket möjliggör öppningen mot nya och krävande utländska marknader. Produktionen är specialiserad på serranoskinkor, chorizo, ländkött och sidfläsk, med en genomsnittlig omsättning på 3,5 miljoner (75 % nationellt och 25 % gemensamt). Tyskland, Storbritannien, Benelux och Frankrike är de fyra marknader där hela vår export finns.
Spanien, Barbastro
... tillverkar även inlagda ländstycken samt inlagd och mognad ländstycke, och andra typer av charkprodukter som secallona, salchichón pages, mognad longaniza, fuet, mognad chorizo av typ sarta, och flera typer av färska charkprodukter (färsk longaniza, korv, färsk chorizo). Vi erbjuder skivor i 100 grams förpackningar av skinka, skinka, inlagd ländstycke, inlagd och mognad ländstycke, chorizo och salchichón. Allt detta kan ni se på vår hemsida www.pjmayoral.com...
Spanien, Alcobendas-Madrid
... Alcobendas. Vi är leverantörer av iberisk fläskkött. De produkter vi erbjuder är: pluma, secreto och solomillo. Och i lagrade produkter: iberisk skinka, iberisk axel, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular och salchichón cular. Vi är involverade i varje del av processen från uppfödning till marknadsföring och distribution av kött och lagrade produkter. Kontakta oss och begär information om våra produkter och tjänster. Vår webbplats www.navarretintoibericos.com...
Spanien, Torrent
Handla online av 100% iberisk bellota-skinka, den autentiska pata negra-skinkan, och andra traditionella hantverksprodukter av iberisk gris, noggrant framställda utifrån de traditionella recepten från våra regioner (i Extremadura, Spanien). Vi vill direkt servera det bästa av smakerna från vår region till ditt bord: Pata Negra-skinka, Ibérico Bellota-chorizo, Caña de Lomo, Bellota-salami... äkta...
... från La Mancha. Färgämne av märket Arco Iris: Både i påsar, som möjliggör bättre dosering, och i plastburkar i olika storlekar. Medicinska örter: Poleo, valeriana, kamomill etc. Chorizo-peppar, ñoras och chili från La Rioja, vi har också konserverade burkar med paprikapulpen. Slutligen har vi förpackningar för tillverkning av charkuterier (chorizo, långaniza från Aragón, salchichón och sobrasada) samt ett brett utbud av såser, där vi särskilt framhäver såsen för calçots och romesco-såsen.
Spanien, Valencia
...Fläskkotlett, purjolök, ost och gammaldags senap. Mer för lunch Club Sandwich. Chorizo criollo, ugnsbakade potatisar och criolla sås. Fullkornsbröd med 6 spannmål, hemrökt forell, groddar och konfiterade tomater. Entrecôte, ugnsbakade potatisar och chimi sås. Croque Madame. Dagens meny Varje dag förbereder vi nya rätter från världens kök, så att ni kan njuta av dagens meny från måndag till fredag. Vi erbjuder alltid 3 alternativ att välja mellan för förrätter, huvudrätt och dessert. Vi börjar vår lunchservice från 13:30, eftersom allt tillagas med färska produkter och lagas samma dag.
Spanien, Vilalba
Företag beläget i den nordvästra delen av Spanien, tillverkar hantverksmässiga skinkor och charkuterier enligt galicisk tradition. Vår filosofi är att erbjuda en produkt av hög kvalitet som väcker minnen av tidigare smaker, av smakerna från den traditionella slakten som har så starka rötter i Galicien. Våra stjärnprodukter är: - Gran Reserva-skinka +17 månader - Galicisk lacon - Rökig galicisk chorizo - Botelo - Androlla - Fläskbuk - Bacon - Produkter för tillagning av galicisk cocido.
Spanien, Valencia
Nätbutik specialiserad på iberiska skinkor. Vi har också andra relaterade produkter som charkuterier, chorizo, ostar, vin, saltade produkter, konserver och delikatesser. Vår butik specialiserar sig på att erbjuda enbart kvalitetsprodukter för att tillfredsställa kunderna, med fokus på kunder främst utanför Spanien. Vi erbjuder även de verktyg som behövs för att hantera alla våra produkter, såsom...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play